Hvordan man får sine sneakers rene

Jeg har efterhånden fået mig en pæn sneakersamling. Og den er ikke bare til pynt, så snart vejret tillader det, hopper jeg i de bløde sko. Men det betyder jo så også, at de bliver beskidte. Fordi de sidder på denne her gris? hove. Og at gøre som min mor altid gjorde med mine gummisko, da jeg var lille; at lægge dem i vaskemaskinen er åbenbart ikke længere tilladt. Det sagde damerne i NakedShop i hvert fald, da jeg var på besøg for et par uger siden i deres butik. ?Næ du skal bruge den her geniale sneakerrens?. Det der sneakerrensevand lød lidt for smart ? hvad skulle der nu være galt med vaskemaskinen? Hvis mine fine underhylere og silketrøjer kan gå ind, hvorfor kan en gummisko så ikke? Men det kan de altså ikke, limen i sneakerne kan ikke tåle det.

Og så tog jeg den der sneakerrensevand med. Og så sagde Bedste Ven B, at jeg var alt for nem, da jeg også blev prakket en ekstra blød børste med, end den der fulgte med kittet. Men til alle mine sneakers med ruskind så er det faktisk klart den bedste.

Så nu har jeg renset alle mine sneakers, de er blevet fuldstændig som nye.

1) Man fylder en skål med lunkent vand, lidt sneakerrens i

2) og så dypper man sin børste ned i blandingen.

3) Kører børsten rundt på sneakerne til det skummer

4) og tørrer dem af.

Og så skal de bare tørre helt igennem. Og når de er tørre, får de en omgang sneakerimprægnering. SÅ er de klar til flere hverdagsfester!

8 kommentarer
  1. Jeg har brugt dem primært på skind/ruskind/stof-delen, men de har også fået mine hvide Liberty-sneakers rene på sålen. Det er altså effektive sager, det her! KH

  2. Der står “made from natural soaps derived from coconut and jojoba oils” – jeg tror i hvert fald, at almindelig opvaskemiddel vil tørre skindet ud 🙂 Ved sgu ikke, hvad det er – men det virker som magi. Jeg skal tage nogle før/efter-billeder. KH

  3. Svedigt! Alt for længe har jeg gået rundt med beskidte ruskindsfødder. Hvor meget måtte du give for balladen?

  4. SMART! Lykken er at gå i lave sko. Og er de rene – så vil jublen da ingen ende tage. Dejligt at se dig i dag. Du er en lille stjerne er du:)

  5. svaret på alle de bønner jeg på det seneste har sendt mod himlen for at få bekræftet at der stadig er håb for mine engang neongule nu okkergule sneaks. Thanks a lot. Næste trin bliver at opstøve det i min tidszone!

Læg en kommentar