Lille hul i væggen der…


Se lige, hvad jeg tog hul på i går! Jeg nåede det ikke helt i påsken, men i går fik jeg hul på bylden, som man siger. Og det tegner simpelthen så godt, hvis jeg selv skulle sige det, haha! Det er faktisk slet ikke så svært. Men det kræver lidt håndkraft. Det eneste MEN – se lige den okkergule der dukkede op! Kønt ikk, haha! Jeg skal lige arbejde lidt med den farve, men det skal nok blive godt. Jeg glæder mig til at vise jer det, og hvis I vil, laver jeg gerne en kort guide!

4 kommentarer
  1. Ja det fik jeg vist egentlig ikke skrevet – det er ret svært at blogge fra mobilen. Det funger ikke rigtig 🙂 Jeg skal bare have den rå uden tapet – men ikke med kig til murstene. Ikke denne gang 🙂 KH

  2. Åh, det er bare sådan et l*rte opgave, at hive tapet ned 🙁
    Vi har lige lavet samme øvelse i vores hus (stue og børneværelse), og det ene tapet ville bare ikke af, det tog såååå lang tid. Glæder mig ikke til vi skal i gang med gangen og køkken, men glæder mig til det nye køkken, der kan blive sat op bagefter 🙂

    Men ok, at spartle og slibe ned, spartle igen og slibe ned, for derefter at sætte filt på, og male, male, male er heller ikke super sjovt sjovt, så ved nærmere eftertanke tror jeg faktisk at det sjoveste var at hive tapet ned 🙂

    God arbejdslyst, glæder mig til at se resultatet, og se min mands ansigtsudtryk når jeg bliver inspireret til at lave det hele om derhjemme 🙂

Læg en kommentar