Stripperpole eller singing in the rain?


Min kæreste er den absolut bedste fotograf, jeg har på hånden! Selv om han ikke altid gider, så gør han det bragende godt. Han vil gerne lege; min kæreste: “Tag lige dit ene ben lidt længere tilbage bag det andet og twist det så lige lidt bagud men hold hælen mod mig stadig”. Mig: “Men det ser jo herremærkeligt ud”. Min kæreste: “Gør det nu bare”. Som oftest stoler jeg blindt på ham. Fx når han får idéen “Det ville se ret fedt ud, hvis du lige kunne kravle op i den lygtepæl”. Så hopper han op som en anden Gene Kelly, hænger elegant i en arm og et ben. Mig: “Okay lygtepæl siger du”. Og så prøver jeg så at komme op i den. Og det går mildest talt dårligt. Jeg kan overhovedet ikke løfte min bagdel så højt op i luften, og mine sko glider, så det der kunne ligne en scene fra “Singing in the rain” eller måske endda en sensuel stripperstangs-mis, ender med at ligne hverdag i abeburet i Zoo. Mig der klatrer med arme og ben, og ikke kan give slip. For så at falde ned. Lad os bare kalde det fraklip!

27 kommentarer
 1. Haha, så fine billeder – du er så sød! Jeg elsker især det sidste, hvor både dit ansigtsudtryk og din positionen på din (beredte) hånd signalerer noget a la: “Ups” Der kom en lort!” 😉

 2. Hej Cathrine

  Skønt fraklipsindlæg! 🙂

  Jeg tænkte på, om du havde lyst til at tage et smut forbi min nyoprettede blog? ohmygown.wordpress.com 🙂
  Jeg ved jo, at du er til den frankofile side, og jeg har lavet nogle indlæg, om da jeg var i Nice med min veninde i januar måned 🙂

  Knus Emma

 3. Haha hvor herlige billeder! og det er så typisk mænd det der – “du skal bare gøre sådan her” *indsæt elegant demonstration af eksempelvis bestigning af træ eller i dit tilfælde lygtepæl* hvorefter man selv prøver og måske lige knap kan få begge ben bare 20 cm over jorden og står og klamrer sig til træ eller lygtepæl 😉
  Tak for det gode grin fra morgenstunden og hav en dejlig dag fine Cathrine 😀

 4. Du er simpelthen et dejligt og sjovt menneske 😀 Jeg er vild med det her indlæg! Nu man ikke kan have dig som reallife veninde, så er det meget godt at kunne have dig som ciberbuddy!

 5. Haha, ja det er et skrækkeligt billede det sidste, men noget så sjovt! Jeg ser i hvert fald ud som om, der var noget, der kom bag på mig 😉 KH

 6. Det er sådan nogle skønne billeder Emma, de går lige i mit frankofile hjerte 🙂 Super fin lille blog, Emma, rigtig fin!
  KH

 7. Hahaha, ja præcis! “Bare lige” er rimelig relativt 😀 Og hvor dejligt de kunne give dig et lille grin fra morgenstunden kære Sofie! Sov rigtig godt! KH

 8. Haha, ja hvis man lige ser bort fra mit fodklammeri – min kæreste struttede med både arm og ben lige ud i vejret, overskudstype, haha! KH

 9. Haha, tak kæreste Emma, tusinde tak! Hvor er jeg glad for, at du kan lide mine anstrengelser og kamp for at imponere min kæreste – jeg vil med glæde være din cyberbuddy!
  KH

 10. Haha, tak Louise, det er jeg hamrende glad for – at du læser med dagligt og tilmed synes jeg er sej, tak! KH

 11. Jeg er begyndt at læse din blog for at forbedre mine sprogkundskaber! Du skriver så smukt, så flydende og så underholdende!
  Mange tak!

Læg en kommentar