Dagens: Date night


Jeg er simpelthen så træt i øjeblikket, jeg går alt for sent i seng. Står tidligt op. Prøver at få gang i træningen igen. Hvorfor stopper man nogensinde med det? Det er jo det VÆRSTE, når man skal i gang igen. Jeg ender altid med liiige at droppe den sidste gentagelse af øvelsen, jeg spurter ikke helt, når vi skal spurte, mere lunter. Og jeg har altid vildt dårlig samvittighed. Det føles lidt ligesom at være tilbage i folkeskolens gymnastiksal. Snyder hvor jeg kan. I sidste ende snyder jeg mig selv, men nogen gange føler jeg bare, at de der trænere med vilje vil sparke til mig, når jeg ligger ned, med hovedet i en gammel-svedig skummåtte mens jeg laver rygstræk. Det er jo indbilsk. Ynkynkynk. De opdager sikkert ikke, at jeg engang i mellem snyder. Vel?

Men i går var date night. Min kæreste og jeg plejede at have en månedlig date, som vi hver skiftedes til at arrangere. Så fik vi for travlt med arbejde begge to i vinter og foråret, men nu er vi tilbage. Jeg inviterede den flotteste mand, jeg kender, på sushi og så bif. “Tømmermænd 3”. En rigtig herrefilm. Men nu meget underholdende. Hvis man er til meget billige grin over tæv, kokain, sprut, dumheder og døde dyr. Så har jeg ikke sagt for meget.

Jeg kan altså ikke huske, om jeg har haft det der tøj på på bloggen i øvrigt. Jeg tror det ikke men vær lige overbærende, hvis I har set det før, hah! Tasken? Ja ja, jeg ved I har set den. Men den er stadig pæn.

Nu vil jeg hoppe i tøjet, jeg skal først til noget bloggerhejs med Sarenza og så skal jeg på DR og lave radio og til slut i Stories. For første gang i 1,5 uge. Måske lidt Distortion om aftenen? Hvis jeg orker… Det gør jeg nok ikke. Jeg er ikke skideskrap til mange mennesker samlet på et sted som fx Distortion. Men god fornøjelse til jer der tager af sted!

30 kommentarer
 1. Du rocker virkelig det outfit! Indianer-jakke, Gucci taske og dødlækkert hår! Jeg er fan 🙂

 2. Jeg vil hellere træde på et glasskår og få blodforgiftning end tage til Distortion. Jeg er simpelthen for luksuriøst anlagt til det hipsterfis! 😉

 3. Jeg elsker simpelthen den der jakke på dig! Utroligt de ikke sætter den ned på webshoppen også – selvom den skulle ret langt ned, før den ville ramme noget indenfor mit budget 😉
  Du gør det godt!

 4. Hvor er du altså bare skøn. Jeg elsker dine tekster, billeder og dit humør (altså visuelt gennem billederne, you know). Og så elsker jeg oven i købet også jakken og tasken. Bum 😀

 5. Cathrine.. Jeg stemmer for et inspirations indlæg til date nights.. Eftersom din kæreste og du må have holdt en del efterhånden, så må du da være den rigtige til sådan et indlæg 😉 Bare en lille rar, romantisk og sommerlig idé..

 6. Den kommer med i et film for nyligt-indlæg, men den var underholdende som jeg skrev 🙂 KH

 7. Ja æv, det er altså surt! Det er noget med at holde den gode stime og lade være med at blive syg – det trækker også altid tænder ud 🙂 Ja er det ikke fint med tulipanerne? Den passer lige ind 🙂
  KH

 8. Hahaha, jeg gad gerne hvis jeg ikke arbejdede så meget, og hvis der ikke var så mange mennesker, og hvis min kæreste tog med… Og og og…
  KH

 9. Ja den er altså bare så god, jeg er også bare så glad for den! OG tak altså, et kæmpe stort hold-kæft-tak 😀 Du er sød! KH

 10. Ja det er lidt frækt. Men tror jeg ramte en heldig åre, for ugen efter i butikken havde de sat den op igen. Men nu er der jo udsalg om et øjeblik, mon ikke den bliver sat ned 🙂
  KH

 11. Den er desværre udsolgt i butikken, men tjek evt. webshoppen stories.com løbende. Måske den dukker op!
  KH

 12. Det var da en fin idé! Det skal jeg skrive mig bag øret 🙂 Jeg skal se hvad jeg kan gøre!
  KH

Læg en kommentar