Dagens: The drama of that skirt

I får en ordentlig endefuld billeder fra i går, for jeg kunne ikke vælge (og alligevel valgte jeg ca. 80 billeder fra – selv tak, haha!). Min Rützou-nederdel ser nemlig fantastisk ud på dem alle, det synes jeg. Den er så fantastisk dramatisk, så pyntet, så sommerlig, så kraftfuld på en eller anden måde. Den har tryllebundet mig fuldstændig, og jeg tog mig selv i at spinne rundt om mig selv flere gange, hive ud i skørtet og gå lidt anderledes for, at den rigtig svingede. Det må have set mærkeligt ud egentlig. Det er uden tvivl et af mine bedste køb i 2013 – den kom med mig hjem på Fashion Flea tilbage i vinter. Jeg har haft kig på den, siden den kom i butikkerne i marts-måned sidste år. Nu er den min. Den er blevet lagt en halv meter op, og den er bare så smuk. Og jeg er endda overhovedet ikke en maxi-pige; jeg dutter ikke til maxikjoler og -skørter. Men denne her; den tog mig med storm. Og den effekt har den vist også på andre, jeg blev i hvert fald stoppet 4 gange i går og mange af mine Stories-kolleger spurgte også til den. Hurra for karrygul – jeg bliver aldrig træt af dig.

Jeg skal på arbejde nu. DR og lidt P7-radio. Så et eftermiddagsmøde. Hjem og hente Frida og så hjem til Bedste Ven B. Jeg har sjældent glædet mig så meget til weekenden. Selv om jeg skal arbejde både lørdag og søndag i Stories. Søvnen skal jeg nok indhente. Og aftenerne skal bruges på ingenting, åhr!

14 kommentarer
 1. eeeeehp. det er måske noget af det pæneste jeg har set! Nederdelen. Ved du hvad den ‘hedder’ og om den evt forhandles nogle steder?

 2. Dit outfit får mig til at tænke på Carrie – på den positive måde! Kunne nemt have forestillet det outfit i en scene i sex and the city.

 3. Nøj hvor er det fint dit tøj! Er især vild med nederdelen, og er allerede igang med at udtænke hvor stoffet skal købes. Jeg syr helst selv, så det tager tid at finde det perfekte stof.
  Men dette “dagens” er det bedste jeg har set længe, selvom jeg ikke har fulgt dig længe, er jeg altid hurtig til at læse dine indlæg. Du skriver virkelig godt, og er glad for den lange tekst, så det ikke bare er et par sætninger om hvad dagen er gået med.
  Tak for en inspirerede og hyggelig blog!
  -Theresa

 4. Min er et showpiece fra SS12, så den er ikke længere i butikkerne – men da det er et showpiece kan jeg heller ikke se noget navn i den. Det plejer jo at stå på mærket, men den slags har de ikke gidet skrive i denne 🙂 Men det er en rützou fra SS12, jeg håber det lykkes 🙂 KH

 5. Wauw, det er jeg absolut kun glad for, tusinde tak Sara 😀 Så må jeg trække i det igen snart, hah! KH

 6. Tusinde tak Theresa, jeg kan ofte have svært ved at styre mine mange ord, så hvis de falder i god jord, er jeg glad. Så tusinde tak! Jeg er glad for, hvis den kan inspirere til et nyt hjemmeprojekt, det er den perfekte sag til sommeren ikke?
  RIgtig god mandag! KH

 7. Du er sød Nicole, den der nederdel gør altså også det helt store, synes jeg. Den er så festlig 🙂
  KH

 8. Det er min dejlige kærestes store fotoarbejde. Han gør det godt, så hvis glæden, jeg har over hans arbejde, kommer igennem skærmen til dig, så er det lige efter mit hoved 🙂 KH

 9. Simpelthen så pænt et sæt! (Generelt er dit klædeskab bare lidt to die for). Har du eventuelt et link til blusen? 🙂

 10. Jeg har simpelthen ledt og ledt men uden held Nathalie, jeg har købt den i Companys på Strøget for en god måneds tid siden, så det kan jo tænkes den stadig kan købes derinde! Den fandtes også i blå og hvid. Og tak manner, det er sundt med nogle friske øjne, der kan rose garderoben, for jeg kommer tit til at tænke; “jeg har jo ikke noget”. Og det er jo noget fis 🙂
  KH

Læg en kommentar