Dagens: Verdens bedste dag

Altså i dag er verdens bedste dag – hvis jeg ser bort fra juleaften og min fødselsdag. Det er ikke en gentagen succes hvert år, at den 14. maj bare er bra. Nej, det er den følelse, jeg stod op med i morges. Jeg vågnede, var tilpas udhvilet (man kan vel altid sove en time længere). Spiste to kiwier, tog til træning. Kom hjem og gik i bad, spiste ostemadder mens jeg redigerede billeder. Lidt koldpresset æblemost til. Så kom posten – pakke til mig.

Jeg har haft tid til at lægge neglelak. Taget pænt tøj på. Om en halv time kommer min far og søster her hjem, og så går vi sammen ind til Rådhuspladsen. Ti minutters frisk gåtur inden vi skal vælte os i kager, det er nemlig Kagens Dag. Og vi har tre billetter. Vi er nogle kagegrise os tre.

Senere skal jeg mødes med min kæreste, og vi skal ud og se på tøj til hans pæne krop. Det er så sjældent, han gider gå ud og shoppe, så når han gør – og ligefrem inviterer mig med – så er det altid så hyggeligt.

I aften kl. 21.00 går Eurovisionen i går – første semifinale. Danmark er med. Vi er tippet til at vinde hele baduljen på lørdag, men nu må vi se. Jeg glæder mig så meget – har sjældent glædet mig til MGP så meget som i år.

= Det giver altså alt i alt en helt perfekt dag, og jeg har ikke engang fødselsdag. Hurra! Må I få en ligeså dejlig dag alle sammen, for det fortjener I!

 

37 kommentarer
 1. Kære søde Cathrine – tak for de postive tanker – jeg sidder i øjeblikket med en dum 3-dags eksamen, men med dit sprøde pæne lyserøde outfit og glædesudråb har du lige oppet dagen en anelse 🙂

 2. Hurra, sikke en dejlig dag! Jeg sidder også klinet til skærmen i aften. Inden dag kan jeg desværre ikke mæske mig i vilde mængder kage, men en (stor!) is fra fryseren skal det nok blive til. Det er heller ikke til at kimse af.

 3. Elsker elsker elsker elsker tasken! Farven er skønnus!! og elsker elsker elsker dit skønne smil!

 4. Din Melodi Grand Prix-glæde har smittet af på mig. Til min families store fortrydelse. Nu tvinger jeg alle til familiefesten på lørdag til at se showet! Jeg er bange for at gå glip af det netop det år, vi måske vinder – det lyder traumatisk med din oplevelse i åe 2000 😉

  Jeg håber, du får spist en masse kage! 🙂
  Og forresten – tusind tak for en dejlig blog, der altid gør min dag lidt bedre.

 5. Hej søde Cathrine! Jeg har længet kigget efter de HogM bukser, og kan ikke finde dem i min HogM butik. Kan man købe dem på deres egen hjemmeside? Skønt smil og outfit, du ser jo som altid fantastisk ud!

 6. Jeg glæder mig også vildt til Melodi grand prixet. Der er bare et eller andet specielt over det!

  Er helt vild med din jakke! Så flot til dig!

 7. Jeg så dig på mødestedet på KUA2 i går (“guud er det ikke.. JO!) og blev mega star-struck!
  Var lige ved at komme hen og sige “hejjegelskerdinblogskalviværebedstevenner?” , men du så ud til at være i et gruppemøde så jeg ville ikke forstyrre.. bare hvis du undrede dig over hende særlingen der blev ved med at kigge over på dig, så var det mig! Men det kan være jeg støder på dig en anden gang., så må jeg lige tage mod til mig 😉

 8. Lyder som en helt igennem skøn dag!
  Sådan en kage dag kunne jeg bestemt godt bruge..
  Min dag startede med de vildeste mense smerter, der var så voldsomme at det fik mig til at kaste op. Knap så god start på dagen.

  Vi krydser for Danmark i aften! Hep hey.

 9. det lyder altså også bare som den bedste dag! 🙂 – og så elsker jeg dit outfit! …i øvrigt, nu jeg lige ‘har dig’, hvordan varme synes du så dine espadrillos er? jeg mener, er læderet så tykt at de bliver FOR varme når sommeren rigtig rammer, tror du?
  kram

 10. Åh hvor jeg håber lidt tirdagsglæde har spredt sig gennem skærmen til og dagen er strøget med gode eksamensresultater 🙂
  Pøj pøj!
  KH

 11. Sådan! Håber det var en god is – jeg kan love dig for, at jeg gav den en over nakken med den kage! God fornøjelse med eurovisionen 🙂
  KH

 12. Åh du er da sød Jose, tusinde mange gange gange. Gør vi ikke alle vores bedste? Det tror jeg 🙂 KH

 13. Jaaa jeg elsker den også dybt og inderligt. Du er sød, som altid. Det var også dejligt at se dig i går og dit dejlige smil!
  KH

 14. SÅDAN Anne-Li! Jeg håber du nød det hele. Det gjorde jeg i hvert fald. Sikke et show. Jeg tror på os!
  Jeg har ædt uhyggeligt meget kage 😀
  Og tusinde tusinde tak Anne-Li, hvor det bare glæder mig at høre!
  KH

 15. Jeg har købt dem i H&M i Malmö, jeg har faktisk slet ikke set dem herhjemme. Æv! Hvis jeg ser dem, så skal jeg nok dele dem med dig 🙂 Og tusinde tak 🙂 KH

 16. Tusinde tak Charlotte 🙂 Jeg er også hamrende glad for den! Jeg håber du nød Eurovisionen!
  KH

 17. Haha, det var mere sådan en “fejrer-lige-afleveret-opgave-med-læsegruppen-og-varm-automatkakao”, så du skulle bare have sagt hej! Det må du gøre næste gang, vi ses 🙂 KH

 18. Tusinde tak Emma! Og et kæmpe flot og stort til lykke med dit flotte resultat i dag. GODT kæmpet! KH

 19. Det var den bedste dag – skulle have sendt dig en flot kajkage! Jeg håber, du er kommet på højkant igen AC 🙂 KH

 20. Det var den bedste dag, fra ende til anden! De er ret tykke i læderet, men so far har det intet problem været at have dem på. Men vi har selvfølgelig heller ikke haft ægte sommervarme endnu. Men tænker, at når det er læder, så kan fødderne jo ånde. Det er de bedste sko, jeg længe har købt, og jeg bruger dem hele tiden 🙂
  KH

 21. Hvor er du fin og er især helt forelsket i din jakke. Håber stadig den findes i H&M:)
  Dejligt, at du havde en skøn dag. Det er altid dejligt at komme ud:)!!!

 22. Lyder som den perfekte dag! Håber den levede op til forventningerne 🙂 Elsker dit outfit. Fint, klassisk og SÅ yndigt!

 23. Jeg kan kun give dig ret i at den 14. maj var verdens bedste dag, og det er den endda hvert år for mig. Det er nemlig min fødselsdag! OG den bliver altså ikke dårligere af at der er melodigrandprix i baggrunden (det blev jeg så mobbet med af samtlige min venner til min fest) og man fra morgenen og dagen igennem går i en rus af champagne og kage. Den 14. maj holder altid!! 😉 – og jeg er glad for andre også er begejstret for dagen selvom det ikke er deres fødselsdag..
  – LInette

Læg en kommentar