Dagens: Who are you people?

Nogen gange ser man først bagefter, at man da egentlig mangler et billede i fuld figur. Som fx i søndags. Og så bliver det noget skørt klippe-klistre, men man kan jo godt se sammenhængen, og det var heller ikke det vigtigste outfit. Det var jåggingbåks og inka-jakke, begge ting der med garanti deler vandene. Men jeg knuselsker begge. I øvrigt synes jeg faktisk, at min garderobe har fået nogle virkelig forskellige ting – som på magisk vis komplimenterer hinanden i det uendelige (det er det nemme ved KUN at dresse i farver – der er altid et nyt match). Jeg er fx hamrende glad for mine jakker – det er først nu, jeg mærker, at jeg altid har savnet dem. Hvad gjorde jeg dog før?

Jeg går lidt rundt med en kronisk dårlig samvittighed i forhold til bloggen. Jeg har altid levet højt på at svare ALLE kommentarer. Før i tiden – da der var noget færre – svarede jeg fra mobilen på vej til frokost i DR-kantinen. Så kom der lidt flere, og jeg måtte sætte timer af hver/hveranden dag til at svare. Nu synes jeg ikke længere, jeg kan følge med. Det skred lidt efter vores London-tur omkring nytåret. Og så er jeg aldrig kommet helt oven vande med at svare (det er dog stadig min plan). Og det er jeg oprigtig ked af, for hvis der er noget, der gør mig rigtig glad – rigtig, rigtig glad – så er det livet herinde. Jeres tanker. Og det er tit jeg tager jeres ting til mig og tygger på det og bruger det. Så jeg læser alt, men jeg når aldrig til at svare alt. Og sådan har jeg ellers altid kørt bloggen. Men I er ikke blevet mindre vigtige, og jeg sætter på absolut ingen måde mindre pris på jer. Jeg grubler såmænd også meget over, når I ikke skriver noget, haha! Jeg tror dog ikke, at jeg den 31. december 2012 kunne have drømt om at blive så travl, som jeg er nu. Så må jeg justere derefter. Men når jeg har friaftener tænker jeg tit; “NU vil jeg sidde med computeren”, for det er mig også en stor glæde at snakke med jer og lære jer at kende. I over halvandet år har jeg delte store dele af mig selv med jer, så når I giver tilbage med et like, et follow, en tanke, en smiley – det gør mig så glad, og jeg kommer lidt tættere på, hvem I er og hvad I kan lide.

Men jeg er stadig nysgerrig – og temmelig nosy – måske I vil fortælle mig lidt om jer? Hvad laver I egentlig – sådan til daglig og… til ikke-daglig? Har I kærester? Har I børn? Er I blevet konfirmeret endnu?

88 kommentarer
 1. Jeg er en af dem, der har fulgt med fra starten på stalkervis, for jeg kommenterer sjældent. Men det gør jeg så på instagram, det medie er sgu mere mig.
  Mig? Anno nittemfemofirs (28 år lyder mindre skræmmende på den måde), færdiguddannet og arbejder som fuldmægtig med miljø.

  Ingen børn, kun masser af sko og en stor pladesamling. Er for nylig blevet færdig og det der med at arbejde fuldtid er sgu hårdt, så det meste af min fritid går ellers med at lade op. Og med at sparke mig i gang med at løbe. Det hader jeg, men ernergien og at min kæreste ser, at min røv mindskes, det kan jeg lide.

  Kh I

 2. Som altid – lækre billeder!

  Jeg faldt i sin tid over din skønne blog i forbindelse med valg af uddannelse. Jeg går på gymnasiet og er færdig med 1.g til sommer.
  Det var dine indlæg med Talentholdet der først fangede mig, for jeg går med nogle af de samme drømme, og er død jaloux over at du laver det jeg drømmer om! 😀 Og selvom talentholdet ikke er en del af bloggen mere, så fangede dine sjove tekster og glade humør mig, og nu elsker jeg når du har smidt et nyt indlæg ind, bliver sgu så glad i låget af at læse med!
  Og nå ja, til daglig bor jeg laaangt nede i Sønderjylland – Aabenraa – og er 17 år gammel. Drømmer om at tage på uni og flytte til hovedstaden, men lige nu skal gymnasiet lige være overstået først!

  Keep up the good work – du er fantastisk!

 3. Hej Cathrine 🙂
  Jeg er en af dine nyere followers. Jeg er egentlig først kommet til, efter det blev annonceret, at du blev ny klummeskribent på Woman – måtte da lige tjekke din blog ud. Og hvor elsker jeg den allerede! Den er lige dele sjov, personlig og inspirerende. Og hvor er Frida bare alt for skøn. Og så vil jeg hilse og sige tak for de sidste par morgener, hvor man har gnedet søvnen ud af øjnene i dit selskab på P7. Du er så dejlig mild at høre på! Keep it up – du er så god 🙂

  God aften!

 4. Haha elsker din nysgerrighed 😉 Det gør jo at vi læsere også får mulighed for at lære de andre læsere at kende 🙂
  Ved dog ikke helt hvor meget du har kigget inde på min blog, men kort er jeg markedsføringsstuderende med specialet reklame og bor i Randers med kæreste. Sådan ellers er jeg stor krea-nørd, dansemus i byen og hende i lokalet, der altid har flest farver på tøjet… For tiden lytter jeg gerne til Oh Land, A Friend In London og Walk Off The Earth, og så hader jeg stilhed og at være uvenner 🙂

 5. Hej Cathrine
  Jeg kommenterer stort set aldrig, men nu du spø’r, så skal du have lidt igen, for alt du giver herinde.
  Jeg er 27 og arbejder til daglig med statistik om boligbyggeri..det lyder ikke superspændende..I know..og havde aldrig troet, at jeg skulle arbejde med den slags!! Men det sgu spændende nok og kollegerne er fantastiske. Jeg hører som regel radio, mens jeg arbejder og eeelsker, når du er på P7 om morgenen..er nemlig ikke megafan af Go’morgen P3…og dem du vikarierer for ain’t got a thing on you. Du lyder bare skide sød!
  Jeg følger dig, fordi jeg synes, at du tør noget! Du sætter ting sammen, som jeg ville se vanvittig ud i, men det virker for dig, og det er inspirerende. Derudover er du ikke bleg for at tage alvorlige emner op, og det er sejt! Jeg kan fx i høj grad relatere til dit black out til gymfesten, men kan ikke selv lide at tale om det…fedt at du gør det!!
  Hold op det blev en lang smøre!!!
  Hav en dejlig aften – og pyt med om du får tid til at svare 😉
  Klem

 6. Kommenterer næsten aldrig, men synes du fortjener én!
  For det første skriver du heeelt fabelagtigt – elsker det! Og din personlighed, føler næsten jeg kender dig og bliver lidt glad, når jeg hører, det er dig, som er i radioen i fitness en søndag morgen (er lidt stalkeragtig og måtte jo lige nævne fitness, når man nu endelig kommer derned ;-))
  Blev student i sommers – det er jo så snart et år siden… og savner gym så inderligt, men har planer om at læse videre næste, men hvad, vil tiden vise. Så nu er jeg lærervikar på min gamle folkeskole, en lille privatskole, hvor alle kender alle, det er ret hyggeligt at være tilbage 🙂
  Og for at svare på dine indledende spørgsmål. Blev konfirmeret engang i 8., det er jo snart længe siden… Og ingen kæreste gad vide, hvornår prinsen kommer, men har fortalt mine veninder og mor, at hvis jeg er single, når jeg er 40, så køber jeg en kinesermand. Men der er heeeeeldigvis lang tid til, jeg er 40, så der kan nå at ske mirakler 🙂
  Åh en lang smøre det blev til…
  Ps. Synes du er så ÜBER COOL (sproglig student…), at du kan rocke så mange jobs og så stadig være menneske (og ja du har haft nogle meltdowns, men hvem har ikke haft det?)

 7. Jeg er 29-årig nordjyde, journalist, bosat på Nørrebro med kæreste, spillemaskine og petroleumsfyr.
  Efter tre år i centraladministrationen med heftigt voksenjob har jeg nu besluttet at kaste mig ud i selvstændigtilværelse. Og jeg glæder mig.
  Ellers spiller jeg fodbold, drikker bobler i solen, snakker, får ideer og har engang fanget en ret stor fisk.

 8. 27 (snart 28 år). Kæreste med M. Bor i Sydhavnen, men er vokset op i provinsen. Har læst hver eneste ord på bloggen de sidste 5 måneder. Du var oprindeligt en overspringshandling midt i specialeskrivningen, det er du stadig, HA! Jeg forstsætter dog med at overspringshandle når jeg er færdig med specialet om 3 uger (send mere tid og kloge ord – TAK). Jeg elsker dine farver og din ukorrekthed. Og din arbejdsmoral, jeg kunne lære noget. Nårh ja, jeg er konfirmeret – for 13 år og 3 dage siden. Og så arbejder jeg på Axelborg, vink gerne når du kommer forbi. Måske jeg vinker tilbage, måske mens jeg overspringshandler og læser din blog.

  P.S. Du behøver ikke svare, jeg ved du har travlt!

 9. Du er simpelthen så sød! Jeg elsker hele det univers, du har skabt herinde – pæne billeder med pæne motiver og outfits, og mest vigtigt, din skrivestil og personlighed. Jeg labber samtlige indlæg til mig!

  Og lidt om mig: Jeg blev 23 i søndags (tillykke til mig!), og bor pt. i Barcelona med min bedre halvdel, hvor jeg studerer en top-up bachelor i marketing management. Jeg elsker små finurligheder, søde ting, pæne kjoler, glimmer, en velskreven tekst, røde pandaer og farven mintgrøn. Og så kan jeg ikke få nok af at rejse. Jeg elsker min hjemby, Sønderborg, men benytter enhver lejlighed til at se verden. Derfor har jeg også boet fem måneder i Atlanta, GA, USA, og i sidste måned var jeg en uge i Vancouver og Seattle 🙂

 10. Jeg hedder Ditte og er 30 år – (måske?) lidt ældre end den gennemsnitlige bloglæser. Jeg er gift på 3. år med min gymnasie-kæreste og arbejder til daglig med marketing i fødevarebranchen. Til ikke-daglig æææææælsker jeg at lave mad og bage – og følger op med en løbetur så jeg ikke ender med at blive alt for rund om maven 🙂 jeg har ikke læst din blog så længe, men er hurtigt blevet fanget af den personlige tone og seje stil. Og så kan jeg virkelig godt lide at dine indlæg er velskrevne – det er ikke altid en selvfølge på en modeblog.

 11. Jeg bor på Fyn, er 20 år og bliver student lige om lidt!!!! Wow, det er vildt at vide, at jeg går en af de bedste tider i mit liv, i møde nu.
  Efter sommerferien skal jeg læse dansk og historie på SDU, hvilket jeg virkelig glæder mig til (totalt voksen-agtigt).
  Ellers nyder jeg hver eneste dag, sammen med min fantastiske familie, venner, veninder og min kæreste gennem 2 år.

  Din farverige stil og dit glade smil inspirerer mig helt vildt meget. Så meget, at jeg ligefrem glæder mig til at læse dit næste indlæg (det føles så underligt, når jeg ikke kender dig – føler mig lidt som en creepy stalker)

  Tusind tak for en god blog!

 12. Endnu et total skørt og farverigt outfit, som du rocker! 🙂 Jeg ville ligne en klovn, men du er bare den type der kan bære alt.
  Jeg er 24, bor i Sydhavnen og er færdig som socialrådgiver om 1,5 måned!!!!! OMG!!!!! Jeg dør af stress tror jeg. Jeg elsker chokolade, boblevand, fadøl, at shoppe, at være i Ikea, min kæreste, min familie og venner, sko og at få gaver og så hader jeg at løbe men gør det alligevel så chokoladen, boblevandet og fadøllen ikke sætter sig. Nå ja, så har jeg en blog. WHAT?!?!

 13. 24, going on 25 lige om nogle måneder.. (Jeg venter kanel, også selvom vi er i down town KBH)..
  Ingen kæreste, fuldtidsstuderende som fysioterapeut og færdig og dermed helt voksen til næste sommer (gisp og hjertebanken).
  Arbejder med multihandicappede voksne, og kalder dem musse, moster pop, bassemand og andre voldsomt upassende ting, men det er kun fordi jeg holder meget af dem – de får også kys og nulren på næsetippen.
  Og ja, jeg er konfirmeret – for 11 år siden.. Utroligt som alle andre bliver voksne og ældre, men ikke jeg… 😀

 14. Mig: Lidt for konservativ til inkajakke, men jeg beundrer den selvsikkerhed du har til at prøve forskellige kombinationer af. Det kunne jeg godt lære noget af, især efter jeg har fået voksenarbejde og som 26-årig underviser 20-årige og også 30+, så bliver tøjet lidt trygt og pænt – man skulle jo gerne have lidt autoritet og så er det ikke altid sjovt at se så ung ud, men håber det bliver godt som 50-årig 😉 Jeg er single på 3-4 år, og synes egentligt godt drømmefyren må komme forbi, men indtil han kommer, er der jo rigeligt andet at give sig til. Jeg har fx lige været redaktørvikar på et medlemsblad, der udkommer i 2500 eksemplarer – det er jo ikke P3, men det har været sjovt og det giver lige nogle centimeter til selvtilliden at få det til at klappe 🙂

 15. Har fulgt din blog i en rum tid nu, og elsker den inspiration du giver. Det er dejligt at se og læse om mennesker der skiller sig ud og køber (flotte) specielle inkajakker som ingen andre kan lide.

  Jeg selv hedder Katrine, 18 år, og bor i lille provinsby, hvor jeg på dårlige dage føler jeg spilder livet. Jeg har drømme op til stjernerne og bruger alt min fritid, energi og penge på at rejse jorden rundt.
  I realiteten bruger jeg nok lidt for meget tid på at drømme. Jeg kan være super anstrengende. Og er en loyal, hjælpende egoist. Hvis man kan være det? 🙂
  Dagligdagen foregår på det almen gymnasium og på byens lokale kaffebar.
  Ligegyldige facts: Snakker flydende spansk, har 62 neglelakker og er afhængig af lemon pie og chokoladeboller.
  Ja, det er så mig 🙂

 16. Ååååh, den jakke altså!! Jeg VIDSTE det! Du kan style den, så jeg ville ønske den var min! Og jeg var endda en af dem, der skrev NO GO på Insta og knyttede vist en ‘måmor’-kommentar til den, haha 🙂 Men den er dælme flot altså.

  Jeg begyndte at følge din blog, da Modeso linkede til den. Det var lige omkring den dag, du havde postet indlægget med ‘den smilende pige’, som jeg virkelig blev rørt af og kunne genkende mig selv i. Synes det er så super, super fedt at du deler så mange personlige tanker herinde, som man kan genkende fra sig selv. Jeg sidder ofte med tanken ‘Yeees, så er jeg ikke den eneste’ 🙂

  Følger mange blogs via Bloglovin’, men det er altid dine indlæg jeg kigger på først 🙂 Du er så sjov (som i virkelig sjov :D), velformuleret og engagerer dig virkelig i din blog. Det kan mærkes helt ud på den anden side for hvert eneste indlæg! Derfor er din blog min aller yndlings. Selvom vi ikke helt deler tøjstil, så bliver jeg alligevel ofte inspireret af din stil og har sågar købt flere ting efter at have set dine (det er lidt dyrt at læse blogs, hehe).
  Så TAK for en fantastisk blog! Og tænk ikke på at du ikke når at kommentere. Ser meget hellere at du bruger tid og energi på dine fantastisk, inspirerende indlæg som nu 🙂 Jeg får heller ikke kommenteret så ofte – det er vist desværre kun sket et par gange, men jeg følger trofast din blog, kan du tro.

  Nå, men kort om mig som tak for at du altid giver så meget af dig selv: Jeg er en anno 1986 (det lyder ikke så gammelt at skrive det sådan, som en anden læser skriver – hyggeligt at læse om dem også i øvrigt 🙂 ), har den skønneste, dejlige datter på 2 år (meget voksent egentlig, haha) med min kæreste og er igang med det sidste af min kandidat. Således er jeg forhåbentlig læge om et år (GISP, det er også voksent). Og så er vi vist fra samme område 🙂 Synes i hvert fald jeg læste at du har gået på NGG. Jeg har dog gået på Rungsted, men er fra Kokkedal.

  Og så elsker jeg at du – ligesom jeg – også har svært ved at fatte dig i korthed 😉

  Tak for en SKØN blog!

 17. Hej Cathrine.
  Jeg kommenterer ret meget, haha, men forventer ikke altid et svar, selvom det er dejligt, når man får et 🙂

  Jeg er 20 år gammel, studerer psykologi på KU, bor i Lyngby med min kæreste, arbejder frivilligt i en pigeklub for etniske piger og på et værested for folk med angst og depression (jeg pudser lige glorien, ikke?) og så elsker jeg mode, tøj og farven lyserød (mere af den på din blog, tak, hehe). Jeg drikker mig teenagefuld til fredagsbarerne, driver blog, prøver at komme i gang med at dyrke motion og så kysser jeg en masse på min kæreste.

  Kh Emma
  http://ohmygown.wordpress.com

 18. 14, meget snart 15 år. 8 klasses skole tøs, din største fan (mig med billederammen på insta.. Hihi), barnepige for Jordens måske indtil nu mest dejlige børn, hader at være alt for social, ønsker mig en MacBook, tænder alt for hurtigt af på min lillesøster, vild med fodbold – især Fc. Barcelona, som jeg besøgte i september(den aller fedeste oplevelse i mit liv!) vildt med Messi og ser for meget Awkward.

  – også følger jeg meget trofast din blog – for den er bare god:-)

  Btw. Så er det altså okay at du ikke for nået at svare på alle kommentarer, men det var nu lidt hyggeligt dengang du svarede på alt(: håber at det bare vil ske engang i mellem 🙂

 19. Er én af de dér stille stalkere. Stalker dig både her og på instagram, og bliver så glad hver gang jeg hører dig i radioen (fordi du er så rar at høre på).

  Jeg er en årgang 92, og arbejder fuldtid som revisor mens jeg studerer ved Århus Universitet. Jeg har ingen børn, men til gengæld har jeg alt for mange bøger, statement halskæder og sko. Jeg elsker at rejse og mine yndlingsblomster tæller nelliker, hortensia, tulipaner og bonderoser. Udover dette har jeg også en sød kæreste (som jeg snart har været sammen med i 2 måneder, juhu!). Min yndlingsfarve er grøn, og dette kan meget nemt ses i min garderobe – jeg har stort set ligeså meget grønt, som jeg har sort! Jeg har sidecut og er i øvrigt korthåret. Udover at sparke røv på arbejde og med min awesome udstråling, så sparker jeg også røv til løbetræning. Så sej er jeg nemlig.

 20. Jeg har nok “kun” fulgt dig et halvt års tid, men du er virkelig gået hen og blevet min yndlingsblog fordi du er så personlig og skriver så godt! Og så knuselsker jeg at følge med på instagram også. Jeg går alt for meget i sort og grå men i virkeligheden elsker jeg farver og mønstre overalt på jorden, så du har virkelig inspireret mig til at gribe nogle farver, og pga. dig var mit nytårsfortsæt i 2012 “hav farver på HVER dag” 😀 det gør altså tilværelsen lidt gladere

  Jeg hedder Line, jeg er 19 år gammel og bor i Århus hvor jeg snart er færdig med 3.g. Jeg vil gerne flytte til København og læse Husdyrvidenskab på uni, men ved ikke helt om jeg tør 😀 lige nu skal jeg bare færdiggøre mine eksaminer, arbejde og slappe af og så må jeg lige give mig selv et hårdt spark i røven og tage springet 😉 og så er jeg kæmpe Frida-fan!! har hele mit liv gerne ville have en hund, men mine forældre har sagt “NEJ” så jeg har måtte nøjes med katte og kaniner. Nu går jeg bare og glæder mig til om nogle år hvor jeg har fast bolig, fast studie og styr på mit liv så jeg kan få en lille vuffi, helst en fransk bulle men en mopser kan også gå an 😀

 21. Har rundet de 28, bor i rækkehus med kæreste og kat udenfor Århus, færdiguddannet kandidat i fransk og kommunikation, jobsøgende på 5. måned (overvejer om jeg overhovedet nogensinde finder noget). Drømmer om at arbejde med skriftlig kommunikation, sociale medier og/eller det franske marked, gerne med kosmetik eller accessories/smykker. Jeg er lidt af en beautyjunkie – opdager jeg et nyt produkter, skal det prøves. Lakjunkie, det er vist også mig, jeg er i hvert fald ved at få opbygget en fin samling 😉
  Jeg elsker at skrive, har skrevet dagbog i ja… altid. Nu blogger jeg. Ville ønske, jeg kunne skrive lige så frit, ærligt og personligt som dig. Elsker virkelig din stil. Det er derfor, jeg følger med 😉 Men jeg har min stil, og sådan skal det jo også helst være.

  Elsker dit nærvær, og at få svar på mine kommentarer. Men har fuld forståelse for, at du ikke altid kan nå det. Man kan ikke altid nå det hele, sådan er det bare 🙂 Keep up the good work!

 22. Jeg kommenterer ikke så meget, men har fulgt med i et par måneder efterhånden. Der er noget friskt og oprigtigt ved bloggen som fangede mig fra starten, og så er det fedt at se at der er danskere der går med andet end sort tøj og rene linjer! 😉 Jeg er 30, bor i Madrid med min spanske kæreste og arbejder med hoteller for et online rejsebureau… Mine yndlingshobbyer er at rejse, læse og shoppe når økonomien er til det! Man er jo nødt til at forbruge lidt for nu at gøre sit for at få den spanske økonomi igang igen, ahem ahem…

 23. Må melde mig til koret af ikke-kommenterende stalkertyper, som lige vil give et klap på skulderen;-)
  Jeg fejrer min afslutning af gymnasiet med SFO arbejde og rejseplaner i bunkevis. Og når jeg så bliver stor, vil jeg rigtig gerne…. lige præcis alt det, du laver. Jeg hoppede på bloggen, da du engang postede indlæg om Talentholdet, som jeg kort før var faldet lidt for. Efter det har jeg leget meget med tanken om at søge ind der samt på journalistik/medievidenskab. Radio, radio, radio. Jeg kan ikke nøjes at lytte til det. Well, who knows..
  Jeg synes i hvert fald, at det er dejligt at kunne tjekke ind på sådan en ærlig, farverig og livsglad blog som din en gang om dagen. At få et lille sommeragtigt kick any day of the year.
  Du er fab ( autocorrect rettede til ‘gav’… det er du også), so please keep it up, gørl.

 24. Jeg er 15 (snart 16) år, og jeg går i niende klasse på Skovgårdsskolen i Gentofte. Efter sommerferien skal jeg på Ordrup Gym. hvor jeg skal på en biotek. linje, men inden da skal jeg have alle eksamenerne overstået. De skulle rigtig have begyndt d. 2. maj, men på grund af lockouten starter de først på mandag efter mini-ferien.

  I min fritid går jeg til ridning, hvilket jeg elsker, og håber jeg kan fortsætte med i gymnasietiden. Og så træner jeg også i fitnessdk. Jeg tjener mine egne penge (en af de eneste børn i kvarteret, der ikke får lommepenge forergæret af forældrene) ved at blandt andet gøre rent for en ældre dame, som bor overfor os. Jeg bruger rigtig meget tid på Bloglovin, hvor jeg læser modeblogs, fotoblogs, sundhedsblogs og personlige blogge (elsker når det er blandet, fx. mode og personlig eller sunhed og personlig).

  Jeg har en 13 år gammel “sort” mellempuddel, som hedder Zambo. Jeg er den mindste af fire; to brødre og en søster. Min ældste bror studerer i Århus, og det samme gør min søster, så der er “kun” min yngste storebror, mine forældre, min hund og mig tilbage i huset.

  Knus

 25. Jeg er 14 og lige blevet konfirmeret så er måske en af de unge følgere. Men ikke desto mindre en trofast følger. Jeg syns det er så hyggeligt at følge dig og jeg digger din humoristiskesans. Og jeg syns det er så sejt at du har så mange bolde i luften, og fuldfører dine drømme.
  -Jeg bor i en lille by (vildbjerg) som ligger i midtjylland. Jeg er kasse pige i Eurospar, har en skøn kæreste gennem omkring 20 måneder. Jeg elsker at læse, løbe og dyrke gymnastik. Jeg har en hund næsten lige så charmerende som Frida som jeg knuselsker. I 9. klasse skal jeg på efterskole og derefter på gymnasiet.
  Jeg fandt din blog da jeg blev henvist til et indlæg og noget bryllup ja/nej halløj, kan det passe? Jeg har fuldt med siden og kan rigtig godt lide din måde at skrive på!

 26. Jeg er en af de stalkere som læser med, men kommentere næsten aldrig. Jeg har fulgt din blog meget meget længe, næsten helt fra starten af! Lige fra starten af blev jeg hurtigt fanget af dine tekster og gode humør, og jeg har så følget dig siden!:) jeg er 17 år, kommer fra Århus og bor lige nu i Australien, men flytter tilbage om en måned, hvor jeg derefter skal starte på gymnasiet. Jeg har skabet fuld af tøj og sko , mest i de mindre farvede nuancer som sort, hvid og grå, så selvom vi ikk helt er ens der inspirer dine outfits og tanker mig skam! Elsker din blog, så hold det gode humør oppe:):)

 27. Elsker den måde du skriver på, du er en af mine yndlingsbloggere, både på grund af din super fede stil og dine tekster.

  Lidt om mig: 20 år, bor i aalborg sammen med min kæreste (med en slot i baghaven, fancypancy), arbejde fuldtid som manager på burger king. Det der med at læse videre efter at være student er jeg ikke helt kommet til! Når jeg ikke arbejde, holder jeg min kæreste i hånden, spiser kage(!) med min bedste veninder eller snurrer rundt i nederdele! Fik jeg nævnt kage? Jeg lever mit liv, og har det dejligt, så der er intet at klage over! 😀

  Hav en god dag!

 28. Jeg kom hertil for nyligt, men kan overhovedet ikke huske hvordan jeg fandt herind? Sært egentlig…

  Nåmen har vist fulgt med i en måneds tid og kan godt lide det herinde, så jeg bli’r hængende 🙂

  Til daglig er jeg soldat og har været det i over 5 år, med to udsendelser til Afghanistan bag mig.
  Når jeg ikke leger rundt i uniformen, så smører jeg neglelak på og forsøger at balancere min tid med træning, familie, venner, min hest, mine meget feminine sider (tøj, sko, smykker) og det faktum at jeg netop har genoptaget musikken og forsøger at nå ud den vej også.

  Har alt for meget jeg vil – og alt for lidt tid!
  The usual, du ved 🙂

 29. Uh, jeg har fulgt med soden Kia linkede til din blog – og så læste jeg alt 🙂 Er bachelor i Informationsvidenskab om en måned (yeah!) og læser videre på IT, kommunikation og organisation. Derudover er jeg FDF’er og elsker at være på tur med store og små. I virkeligheden består jeg af seriøse studie-Mia og kreative frilufts-Mia 🙂 Men de harmonerer godt. Jeg er lige flyttet i gammel lejlighed midt i Aarhus med min kæreste. Og om lidt skal jeg i fitnessworld og trænes igennem 🙂

 30. Det er bare lækkert du er så glad for dine læsere 🙂
  Har fulgt med ca. En halvt år nu – men tror til gengæld jeg har læst næsten alt på din blog (nogle af dine gamle indlæg er skisme også gode!)
  Har selv startet en blog i år, så vildt at se hvor hurtigt din har udviklet sig 🙂

  Men bliv ved, man bliver i så godt humør af at læse den – og se på instagram 😀

 31. Hvor er du altså bare sød! Jeg er 22 år og læser til socialrådgiver 🙂 vil hjælpe udsatte børn en dag! Jeg har to fritidsjobs og to frivillige Jobs hos Red Barnet. Jeg elsker at hjælpe, har et kæmpe hjerte. Jeg læser Tolle og har den smukkeste kæreste på 8. år 🙂 jeg begyndte at læse din blog fra cirka et års tid siden og dengang gjorde jeg det kun fordi du skriver så satans smukt, ærligt, genkendeligt og sjovt. Jeg har aldrig gået op i sko eller mine out fits – først efter jeg har set hvordan du mixer ting er jeg blevet helt hooked på selv at prøve! Det var lidt om mig! Mit motto: Lev i Nuet, det er alt, der nogensinde findes!

 32. Jeg har fulgt med i et års tid og er vild med din.. Må sige jeg var skeptisk over for mormor jakken men i dette outfit er den jo vild fed, og tog mig selv i at blive vild misundelig.. JEG MÅ HAVE DEN JAKKE!!!

  Jeg er til daglig jordemoder, og har altid været den evige single pige i 26år, indtil jeg mødte min kæreste for et år siden, og da jeg ikke var træt af ham efter en måned, som jeg plejer at være, tænkte jeg, at ham måtte jeg holde fat i og flyttede hurtigt ind hos ham.
  Ingen børn endnu, men tissede på en pind for en mdr siden, samme dag som jeg skulle sende ham til krigszone for 6 uger, så han blev sendt hjem med formaninger om at komme helt hjem, da jeg har termin d.24.december (flot timing).. Men nu der er børn i vente er det godt jeg har fået opkøbt mig en lækker sko- og tøj samling..

 33. Nåe, ja, der er jo også lige min søde kæreste, som jeg bor sammen med i vores nyistsndsatte lejlighed på Nørrebro 😉

 34. Jeg har fulgt med meget længe, og er helt fascineret over din udvikling! Så flot! Og vi er alle mennesker – skidt pyt med, at du ikke når at svare på alle beskederne 😉

  Jeg går på gymnasiet – international studerende, betyder bare at jeg har været på udveksling, så ellers bare sproglig – og er færdig til sommer, jubii!! Er fra Jylland, nær festivalbyen Skive. Jeg har en skønno kæreste, og har været sammen med ham i 4 år.

 35. Jeg er én af dem, der ikke er helt så gammel endnu, men heller ikke helt ung. For er være mere præcis, så er jeg 18. Faktisk 19 om 38 dage. (For jeg er åbenbart stadig lille nok til, at det er OK at tælle ned til sin føller og ønske sig mange gaver, god mad og dejligt selvskab)
  Jeg går i 2.g, men glæder mig som en sindssyg til at komme op i 3.g, 7 skoledage tilbage! THANK GOD! Dette år har været hårdt, nok knapt så hårdt som dit siden januar, for hold da op, du har haft fart på!
  Jeg læser med hos dig, fordi du vækker en gnist inden i mig om, at alt er muligt, så længe du tror på det og kæmper for det.
  Jeg vil selv umådeligt gerne blive skribent en dag, hvilket du allerede går og tumler med – well, sammen med alt det andet, du også tumler rundt med, og jeg kan få en følelse af at være helt jaloux på dit liv, selvom jeg dog godt ved, at det ikke har været en dans på røde roser, og at du har kæmpet meget. Virkelig meget.
  Men det er også det, der er så sejt, for man bør netop aldrig give op, og det er du et godt eksempel på, og det minder du mig om hver dag, når jeg læser din blog.
  Jeg ved ikke, om det var så meget om mig, men det er, det var lige det, jeg ville fortælle. I så fald for at få en lille idé om, hvem jeg ellers er, kan jeg fortælle at….
  1) Jeg har lige, pæne tænder. Og har aldrig brugt bøjle, he he. (Man skal jo pointere det, der er OK)
  2) Jeg går voldsomt meget op i, at man skal passe på naturen og lade være med at forurene. Køb økologisk, cykel alt hvad du kan, sorter dig affald og bare tænk dig om. (Og hvorfor smide sit skrald, når der er så mange skraldespande på gaden? Jeg kommer aldrig til at forstå det)
  3) Alt, der hedder naturfag, er for mig som en by i Rusland. Vi vil aldrig blive venner. Desværre!
  4) Jeg har en fettish for sko. Og Harry Potter.

  Hav en dejlig dag og nyd solskinsvejret!

 36. Jeg tror jeg har fulgt med i din blog i et års tid – kan i hvert fald huske at da jeg faldt over den brugte jeg hele aftenen på at læse dine tidligere indlæg!

  Jeg er selv 23 år og fra KBH. Jeg har siddet og læst de andre læseres svar og mit kommer til at være noget anderledes en deres. Jeg har nemlig haft anoreksi i 7½ år og blev i januar udskrevet efter en indlæggelse på 1½ år. Så nu er jeg i praktik i en vuggestue 2 gange om ugen i et par timer. Grunden til at jeg overhoved skriver det med anoreksien her til dig er fordi du nemlig er en stor inspiration for mig til at få det bedre. At se dig være så glad for livet og samtidig være stærk nok til at vise dine nedture, at se hvordan du elsker mad og spiser kage når du har lyst og ja bare din hele personlighed i sig selv! Dét hjælper mig meget i min kamp om at få det bedre 🙂

 37. MEGA fedt mønster- og farvemiks! Det er du altså god til 🙂

  Jeg er 23 år og bos i Vestjylland sammen med min kæreste og vores mops Freddie. Begyndte faktisk at følge din blog fast sidste år engang, da min kæreste og jeg for alvor begyndte at snakke hund, og jeg skulle have ham overtalt til en mops (det gik nemt). Nu er din blog en af mine favoritter 🙂
  Til dagligt er jeg kontorelev, men var lige til eksamen i min fagprøve i går, så efter sommerferien håber jeg på, at komme ind på en uddannelse som indkøber. Jeg har ikke rigtig vidst, hvad jeg ville, så jeg har holdt tre sabbatår.
  Ellers kan jeg godt lide kager, at løbe, kigge på pæne ting og af til også købe nogle pæne ting 🙂

 38. Du er så sød, Cat 😀
  Kender ingen der connecter så meget med sine læsere, som du gør!
  Kæmpe stor ros for det – det er altid personligt og rart at læse med herinde. Du shiner bare så meget igennem – og det kan jeg li’ 🙂

 39. Jeg er en af dem, der sjældent kommenterer, men nyder dit glade væsen i stilhed. Jeg er ved at være færdig med 1.g, så jeg har fuld fart på mit ungdomsliv 😉 Jeg går også meget op i mode, men min stil ligner langt fra din. Dog bliver jeg vildt inspireret af dit sjove tøj og jeg elsker hvordan du vover dig ud i nogle vilde tøjsammensætninger og bruger en formue på en pink chanel taske. Det er uden tvivl en af de smukkeste tasker, jeg længe har set, men jeg havde nok aldrig været så modig.
  Jeg læser primært din blog, fordi jeg bliver sindssygt inspireret af dit glade væsen. Jeg bliver selv mere glad af at kigge forbi, fordi din glæde smitter hele vejen igennem skærmen og ind i min krop. Bum bum. Så kom der også lidt kærlighed fra mig med på vejen sådan en torsdag morgen.

 40. til sommer afslutter jeg 1.g, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. og derud over, så drømmer jeg om at blive designer. efter gym vil jeg studerer i udlandet – måske london? og ellers så spiller jeg en masse fodbold og fester, og hvad man nu bør gøre af sager i min alder (18).
  jeg følger din blog hver dag, og synes at din stil er noget nær det sejeste. du inspirere mig med alle dine farver og glæde på billederne.

 41. Jeg har efterhånden kigget med i snart et års tid..
  Det hele startede da jeg faldt over passionsforfashion.dk’s blog ved et tilfælde. Jeg begyndte at kigge lidt rundt på bloggersdelight, og så din blog. I starten synes jeg din stil var noget spøjs (eller at jeg måske på daværende tidspunkt var lidt konservativ), men dine finurlige tekster og høje humør lokkede mig ind gang på gang, og jeg tror efterhånden at du har sneget dig ind på min top 2 yndlingsblogs. Æææææælsker at dine indlæg er det som mange bloggere nok ville kalde ‘teksttunge’ (det udtryk har altid undret mig?), men dine er velskrevne og jeg sidder ofte med et smil når jeg læser din blog.
  Hvad så med mig? Ja jeg er 21 (om lidt 22) år gammel, bor i Valby og læser psykologi på KU. Er meget optaget af mit spændende studie, men nyder bestemt også at lave en masse udover at spille psyko-klog!
  Du har inspireret mig til at søge arbejde andre steder end bare indenfor mit eget felt, for det er jo nødvendigvis ikke lige der jeg kun kan blive glad. SÅ tak for det, og din dejlige stemme på P7 🙂

 42. Jeg hedder Marrit, er en snart 22-årig pige af hollandsk afstamning, bosat i Horsens hvor jeg læser en double degree i hhv ICT/GBE Engineering 🙂 udover det er jeg areamanager på McDonald’s og enormt interesseret i tøj/sko/fitness og jeg faldte over din blog da jeg googlede hunde med navn Frida (da jeg selv er hundemoster til en fantastisk Frida!) og så fangede du mig med det indlæg hvor du skrev om de historier du overvejede at lave om til en klumme.. Jeg griner stadig over dem! 🙂

 43. Malou, bliver-sgu-29-år-til-juli, lærerstuderende, færdig om halvanden måned, Odense med Jeppe (kærester på 8. år), han kalder dig Rock Paper Princess og er en af dine mandlige følgere på Instagram 🙂

  Jeg har læst med næsten fra starten, kommenteret meget – gør det ikke så meget mere.. Er her endnu, bare ikke så tit. Det er noget med at prioritere tiden, og så holder jeg mest af små blogs – du er vist ude af den kategori for noget tid siden 😉 Jeg hænger dog ved.. Jeg tror det var Frida som fik mig til at blive fast læser i starten – og så selvfølgelig dit sprudlende sprog..

  Som du elsker at skrive med parenteser elsker jeg at skrive med tankestreger.

  jeg arbejder for at leve, men lever lidt for at arbejde i og med, jeg elsker jeg føler jeg gør en forskel i folks liv. Om det er når jeg underviser eller arbejder med mentalt handicappede. Jeg elsker skæve eksistenser og kaster altid min kærlighed på dem, som ingen andre gør eller har opgivet.

  Jeg elsker kærlighed og det er helt sikkert det vigtigste for mig i livet. Første gang jeg stemte var da jeg var 18 år, jeg stemte på Bent Bentsen – ligesom min far! Nogle vil sige jeg nu er blevet klogere (bestemt ikke min far), for det har vist sig at jeg er ræve rød. Jeg var 25 år da jeg søgte ind på læreruddannelsen. Inden det læste jeg noget organisation, ledelse og HR. Det har vist taget mig mange år at finde ud af hvem jeg er. Men nu er jeg der – på den helt rigtige hylde, med de helt rigtige mennekser omkring mig, massere af kærlighed, balance i livet og selvfølglig Hector som min lille skygge <3

  Jeg er dårlig til at fatte mig i korthed, har 4 bedste veninder, 56 neglelakker og verdens dejligste svigerfamilie. Jeg elsker at sejle og bare være ved eller på vandet generelt.

 44. Jeg er 21 år og bor i en lille fin lejlighed i centrum af Odense. Har lige startet et mindre sommerprojekt med min kæreste – vi skal finde en fælles lejlighed. Læser Dansk på SDU. Elsker hummus og feta. Feta kan spises til alt. Måske ikke til risengrød.. men altså. Ost længe leve.

  Tak for din mega awesome blog. Glæder mig hver dag til nye indlæg. Keep up the good work.

 45. Jeg har fuldt bloggen siden den blev en del af Bloggers Delight. Jeg synes du har en virkelig dejlig blog, deler op og nedture, hvad hverdagen måtte have af udfordringer osv. Jeg har stor respekt for hvordan du laver alt det du gør, som i mine øjne virker så overskuds atiktiv – ment på den gode måde;-)
  Derudover er din blog anderledes end så mange andre, hvilket gør at jeg nyder at følge med. Sjovt nok så ender jeg også med at høre dig i radioen, hvor du gør et RIGTIG godt arbejde, super cool. Om mig selv, så er jeg 28 år, bosiden i Århus og venter mit første barn SNART.. Når jeg ikke er på barsel, arbejder jeg som butikschef.

 46. Jeg er en af dem, der “bare” læser med og ikke kommenterer så ofte. Hvorfor ved jeg ikke, og nogle gange sker det så. Jeg er 20 år (snart 21), studerer HA Almen på CBS på 2. år og GLÆDER mig til at være færdig(!), og så er jeg lige flyttet i lejlighed med min kæreste. Derudover læser jeg korrektur og lidt forskelligt andet arbejde for et mysteryshopping-firma, og så ELSKER jeg at bage kager (med chokolade!).

 47. Jeg skrev en lang kommentar til dette indlæg: http://rockpaperdresses.com/2013/04/dagens-regnbue-for-enden/#comments om hvordan jeg havde det med at møde dig! Haha. Jeg fylder 17 til dec. og har en enorm kærlighed for sko. Det er virkelig forfærdelig, hahah! Til dagligt går jeg på HTX i Thisted hvor jeg har matematik og fysik på A. Mit største ønske er at blive dyrlæge. Hvis det ikke sker skal jeg være noget for indretnigsdesign. Jeg driver bloggen Back In Black http://ladydreamland.wordpress.com/ som primært er mode og musik blog. Udover det arbejder jeg i en bager (elsker kaaage!), men så har jeg også en masse dyr: Heste, hunde, katte, fugle, og kaniner. Haha! 🙂

  Med hensyn til kærligheden står den på standby, har ikke været i forhold siden januar. Men tæller sko? Elsker sko! (og min familie og dyr!). Jeg har fuldt dig i 2,5år, og du er min ynglingsblogger selvom din stil ligger en smule fra min. Hvis du stopper med at blogge, gør jeg mig til at græde.

  Må du have en fantastisk ‘ferie’! 🙂

 48. Jeg er tosset med din blog – og du skal ikke have dårlig samvittighed over ikke at nå det hele, med det travle liv, du render rundt i!

  Jeg er lige blevet 22, læser Litteraturhistorie på Aarhus Universitet på fjerde semester. Men det meste af min tid bruger jeg i ungdomspolitik, for jeg sidder i Danmarks Socialdemokratiske Ungdoms forretningsudvalg (det er vores øverste bestyrrelse med et mærkeligt navn), hvor jeg er med til at styre verdens bedste ungdomsorganisation, debattere politik, holde oplæg, lave kampagner og generelt set bare arbejde for et mere lige samfund (også når det i disse tider er lidt op ad bakke;)).
  Derudover bor jeg i Risskov, men om lidt (tre uger!!!) skal jeg flytte sammen med min dejlige kæreste. Det er jeg sådan rimelig ok spændt på!
  Ellers går jeg bare og bager og laver mad med min nye KitchenAid-maskine og læser alle bøger jeg kan komme i nærheden af. Og ser Paradise, Men at Work og New Girl, bare for at det ikke skal lyde for helligt.

  Lidt af mig – når du nu deler så meget af dig!

 49. Hey 🙂 jeg hedder Pernille, kommer fra Århus og bor med min hund Gizmo aka ryatæppet eller hvordan det nu staves 😉
  Jeg arbejder på kontor som bogholder. Elsker det, og så selvom det lyder kedeligt for rigtig mange. Jeg elsker at lave mad, spise det.. NO shit ;-), loppemarkeder, indretning, genbrug, teaktræ og musik 😉 Jeg er snart 27 år puh alt for tæt på de 30 :-/ men man blir vel kønnere med alderen eller?? 😉

  Synes du har en virkelig cool og fantastisk blog, din helt egen stil og så er du jo så skøn og smuk! Elsker at læse med om dig, din hverdag og self om Frida 😉

  Hav en skøn dag!

  Kh Pernille

 50. Hey-hey 🙂 Jeg fandt din blog for bare et halvt år siden ca. – men det blev virkelig blandt mine top-3 blogs med det samme! Du formår at skrive sjove og spændende indlæg gang på gang – elsker dine finurlige formuleringer. Men hov: omkring mig selv! Endnu en af de studerende (fra CBS), hvor jeg læser HA(kom.), mens jeg arbejder i CBS’ informationsskranke og deler smagsprøver på muslinger ud i københavnske supermarkeder som studiejobs 🙂 Kommer dog fra Lolland, så der skal jeg hjem og arbejde i hele sommerferien – skal have sparet en masse penge sammen til udveksling! Nå ja – og så sidder jeg midt i kærestesorger ;( så det er dejligt at læse dine glade indlæg 🙂 Kh. Charlotte

 51. Jeg læser faktisk næsten ikke blogs mere, synes ikke jeg har tid og så siger de fleste mig ikke så meget mere. Men din bliver jeg bare stadig nød til at læse, du er så sød og cool og virker så ærlig og nede på jorden. Du har rigtig mange fine ting på hjertet som jeg bliver nød til at følge med i 🙂

  Jeg er selv 21 år og bor i København. Jeg har en kæreste.
  Til daglig læser jeg jura og arbejder på et advokatkontor. Jeg er socialist, noget der er ret atypisk i min branche. Jeg løber marathon og dyrker fitness og så elsker jeg at feste og være social 🙂

 52. Først en buket roser, du er dygtig og charmerende, og har både væsentlige og hyggelige ting på hjerte. Har fulgt med siden Kia hintede om din tilstedeværelse, og brugte efterfølgende en aleneaften på at læse hvert et ord du nogensinde havde skrevet inden. Har læst hvert et indlæg siden ditto, og sætter stor pris på både underholdningsværdien samt stof til eftertanke.

  Jeg selv? 25 år, socialrådgiver, der arbejder med udsatte børn, unge og deres familier, opvokset på Vestegnen – og har et talesprog derefter, har en officer-kæreste, der føles helt rigtig, lykkelig ‘mor’ til bomuldshund på snart fem år, ejer to par bukser – men rigtig mange kjoler og nederdele, bliver glad i maven af neglelak, lyserøde nelliker og jordbærkager, i øvrigt glad for indretning, altanhygge og at skrive, spiser alt for meget brød, især det med valnødder i, bruger oceaner af tid på madblogs og opskrifter samt har noget nær alle former for køkkenredskaber og -dimser (dét var i øvrigt et hyggeligt indlæg!), men er rent faktisk meget lidt vild med at lave mad – elsker dog at spise det.

  Skulderklap og knus

 53. Ganske kort midt i bachelorskrivningen!
  Cecilie, 23 år, kommer oprindeligt fra Vestsjælland men bor nu i Nordvest-kvarteret, ingen børn ENDNU og er næææsten færdig med min bachelor 😉

  Tak for den bedste blog!

 54. Undskyld, kender vi ikke hinanden? Når ikke? Så må jeg vidst hellere præsentere mig selv 🙂
  Mit navn er Henriette, og jeg hedder Krøll til efternavn. Har dog ikke krøller. Det er blevet kommenteret meget. Jeg bliver student om 46 dage og om 105 dage rejser jeg til USA i 365 dage. Jeg skal studere politisk videnskab i 2 semestre, og drømmer om at ændre verden og få folk til at samarbejde 🙂 Jeg har en svaghed for engelske fantasy/teen-bøger og tøsefilm. Gerne kombineret med B&J’s eller Irmas blåbæris.

 55. Jeg er nok også en af de nyere læsere 🙂 faldt hurtigt for det personlige præg på dig blog 🙂

  Er 86’er, uddannet pædagog, fitness instruktør on the side, og som hobby kan jeg vist godt betegnes som lidt af en shopaholic med en ekstrem rejselyst. Okay…. Ret så dyre hobbyer, men det er det jeg elsker! 🙂
  Ja til kæreste, nej til børn! Alting til sin tid… Vi har ikke travlt 🙂 Desuden kan jeg fortælle at jeg er fra det mørke Jylland, nærmere betegnet Esbjerg!

 56. Jeg er også en af dine lidt stalker-agtige læsere. Kommentere næsten aldrig, men denne her fortjener en kommentar 🙂
  Jeg har fulgt dig længe! Jeg er vild med din måde at skrive på, din ligefremhed og du virker så sød! Og det er så hyggeligt at høre dig i radioen når jeg lige er i nærheden af en dab-radio 🙂
  Jeg selv er 23 år, studerende og har en sød kæreste. Og er glad for farver, også på tøjet 🙂

  Keep up the good work – og pas på dig selv! 🙂

 57. Jeg er gammel læser af din blog, fra før Kia (F&F) annoncerede, at du var en af hendes yndlingsblogs – men er du ikke vores alles yndlingsblogger? Det tror jeg da nok, du er! 😀

  Bortset fra det, er jeg studerende på AAU CPH, bor til daglig med min kæreste i en skidedyr lejebolig på Amager, men drømmer om en fantastisk Københavnerlejlighed (UDEN københavnerbad!) og en sød vovse af Fridarace! Min kæreste er dog opsat på at kalde kræet for Bo… Så ingen hund før jeg får overbevist ham om, at det ikke kommer til at ske 😉

  Derudover bliver jeg 21 år i morgen, og jeg har allerede grædt mine øjne ud to gange i dag, det er åbenbart for meget at blive så “gammel”. Gys.
  Jeg har en tendens til at samle ting. Men gode ting! Vi løber f.eks. aldrig tør for toiletpapir, der står omkring 36 ruller på badeværelset og 14 flasker sæbe, vi har 7 ruller affaldsposer og alt alt alt for mange puder.

 58. Jeg er Rikke på 20 år, tjekker din blog lidt for ofte ifølge min kæreste.
  Han er i øvrigt ret træt af dine bolig- og sneakersindlæg, da det sætter fnidder i mig – hans ord!
  Lige for tiden står jeg for en outlet butik i feriebyen Karrebæksminde, hvor vi sælger Kähler keramik – kom gerne forbi! Vi har så mange fine ting!
  Til ikke daglig – bor jeg sammen med min bornholmer, drømmer om min egen lille Frida hund, nyder min kæmpe familie og at livet behandler mig ret så godt 🙂
  Jeg er forresten konfirmeret – i specialisyet Marilyn Monroe inspireret kjole, for så kunne jeg jo bruge den igen. Som om det sket 😉

 59. Jeg er en 18 årige pige fra Svendborg (Fyn), der MEGET snart afslutter 3. g på HTX! Og som derfor pt. glæder sig enormt meget til at blive færdig, og ikke mindst blive student. Jeg har en kæreste, som bor i Aalborg (som dog oprindeligt kommer fra Lolland), og som jeg glæder mig meget til at flytte sammen med her til august. Jeg vil nemlig gerne læse videre på IVA i Aalborg, da jeg interesserer mig rigtig meget for bøger (og film – men det har vidst ikke så meget betydning for valget) 🙂

 60. Hvor er du fin – igen igen 😀

  Jeg er en travl jura-studerende som har fritidsarbejde i NETTO.
  Lige pt er jeg flyttet ind i Odense Centrum – lige i midten, og jeg elsker det til den store guldmedalje. Og jeg har fået JORDENS bedste roommate, som jeg er sikker på bliver en rigtig god veninde.
  Derudover har jeg en drøm om, at bo i København inden for den nærmeste fremtid – storby tiltaler mig kraftigt. Haha, og så er jeg også småforelsket i en københavner, de er bare mere interessante en fynboerne 😉
  Så har jeg en værre trang til at feste. Og sommetider ender det galt med black-outs fordi jeg er ret så dårlig til at styre det der alkohol – det er en killer.
  Så værdsætter jeg mennesker super meget. Jeg er helt klart en “menneske”-person. Kan slet ikke holde tanken ud om, at skulle bo alene – hvilket heldigvis heller aldrig rigtig er sket. Dog værdsætter jeg også Janni-tid rigtig meget. Men er mest social.
  Og så er jeg en man-eater! 😉 Det bedste jeg ved er, at snakke om fyre og kigge på dem selvfølgelig. Og jeg elsker aller mest at snakke om Københavneren som er super køn og fantastisk sød.
  Sludder for en sladder.
  Til sidst vil jeg sige, at du virker som et mega fantastisk menneske, og jeg nyder at læse din blog. For mig er det ofte højdepunktet ved at tænde min computer. ELSKER din blog altså, og du er uden tvivl min yndlingsblogger. Så keep up to good work 😀

 61. Fantastisk ide! Jeg har fulgt med siden Kia linkede til dit indlæg om ‘at være hende der altid smiler’ – det ramte ligesom, og har elsket hvert eneste indlæg siden! 😀 Jeg er 24, bosat i århus (lidt endnu) og er i gang med uni på fjerde år, så jeg skal i praktik, skrive speciale og vupti så er jeg færdig og voksenlivet (og voksen-løn) venter 😀 Skal i praktik på Nørrebro i København og jeg GLÆDER mig, det bliver skønt at komme lidt væk fra bøgerne, og opleve lidt luftforandring (og blive skældt ud for at sige ‘træls’), har alle mulige planer om hvad jeg skal opleve på det halve år – så jeg venter spændt på dine indlæg om de bedste gulerodskager, så jeg også kan føje det til listen! 😉

 62. Jeg har fulgt med i et par måneder og lige fra første dag var jeg ret hooked (lyder ret stalker-agtigt haha). Dine gode billeder, oprigtige smil og dit gode humør gør at jeg kigger forbi din blog næsten hver dag for lige at få en dosis positiv energi.
  Og så inspirerer din stil mig til at kaste mig ud i noget, jeg normalt ikke ville turde at gå med og det er jo rart at blive udfordret lidt stilmæssigt 🙂

  Nå, lidt om mig; Jeg er økonomielev, egentlig ikke min drømmeuddannelse, men da jeg har ville være selvstændig i mange år, virkede det som en god uddannelse at starte med. Er 25 år, så måtte jo også i gang hehe.
  Nu har jeg så endelig startet min virksomhed og det går sgu meget godt, det er selvfølgelig lidt uhyggeligt her i starten haha..
  Jeg har en sød kæreste, vi har været sammen i 5 år nu, pyha det er lang tid. Vi har en sød labrador på 15 måneder og så har jeg lige fået kørekort, wuhuuu 🙂
  Og så elsker jeg virkelig sko i alle afskygninger, ville ikke have noget i mod at eje din sneakers samling hehe.

 63. Jeg er skam blevet konfirmeret. For et års tid siden. Jeg er en af dem der har læst med i et par måneder, læst ALLE dine indlæg, og aldrig kommenteret.
  Så her er min debut;
  Jeg er 14 et halvt.
  Jeg har en hund jeg knuselsker
  En søster der bor på Sluseholmen, men jeg ikke er fløjet fra reden endnu.
  En lille søster er der også, hun er min søster på godt og ondt.
  Min mor og far bor sammen (!!!) det føles som om de er de enste der gør det i hele verden…
  Jeg skal på lejrtur i Silkeborg, nedtur da vi skulle have været til Prag,
  Jeg neglelakker den for vildt, da det er den eneste måde jeg kan holde mig fra at bide i dem.
  Jeg drømmer aller mest om at komme til fx Afghanistan og arbejde med udsatte hunde.

  Du inspirerer mig fordi du er alt: menneskelig, uperfekt, farverig og sjov, modig, leende og grammatisk korrekt.
  Det er for mig vigtigt at være det, jeg kan ikke fordrage når folk starter en blog, inden de har lært at stave.

  Så vil jeg bare sige at du skal komme igang – keder mig når der ikke er flere indlæg fra dig at læse. Loooove 🙂

 64. Manner, du er inspirerende! Det har jeg aldrig skrevet før, men tænkt ca. hver dag det sidste halve år, hvor jeg har kendt til bloggen. Du er nu den eneste blogger, jeg giver mig tid til at følge fast, og det er fordi, jeg synes, du er så sej og sjov og fin og beundringsværdig i det, du gør.

  Selv er jeg lige fyldt 24 og afslutter min bachelor i litteraturvidenskab om en uge. Forhåbentlig. Jeg er nemlig en af dem, der er lidt for sent på den mht. deadlines cirka hver gang, jeg bliver pålagt en og min BA-opgave skulle ikke blive undtagelsen. Den handler desuden om et værk af Kierkegaard. Han har siden min tidlige ungdom optaget mig meget, hvorfor jeg da også arbejder på at få råd til at tage på højskoleophold med Kierkegaard-tema over sommeren. Og til at tage på Roskilde, selvfølgelig. Og en weekend alene et sted…
  Arbejdet har gennem de sidste to år fundet sted i den kritiserede Abercrombie & Fitch (jeg er ret tosset med det sted, selvom jeg sjældent indrømmer det – især ikke over for akademikervennerne), og så er jeg model. En af den slags der kan spise pizza og kage hver dag i en måned uden at tage på. Hurra sgu. Jeg bruger nu også det der med fitness, men det er fordi, jeg øver mig på at få en numse – jeg vil jo så gerne have en numse. Kæreste har jeg ikke, men jeg dater og kan lide min model/actor på… ottende måned efterhånden vist – jeg er nemlig langsom i al min gerning og alt mit væsen. …amen.

 65. Jeg er en 24-årig studerende bosat på det dejligste kollegie, i DKs bedste studieby(Aarhus, hvis nogen skulle være i tvivl). Jeg startede med at følge din blog fordi jeg sidste år var på udkig efter kjole til min søsters bryllup, og en pige sagde at hun læste en blog hvor hende der skrev den var i gang med at finde kjole til sin søsters bryllup. Og ja, det var så dig 🙂 Jeg endte med den koral/pink maxi-silkekjole fra Mango, med v-udskæring med draperinger, og blomster forneden(den have du også et billede af på bloggen). Brylluppet blev dog udskudt på grund af sygsom, og er ikke blevet afholdt endnu. Så Mango-kjolen er nu røget på Trendsales… Ellers kan jeg fortælle at jeg hader blogs, og hele konceptet. KUN med undtagelse af din blog! (tag det som mega kompliment- hold da op hvor findes der mange dårlige blogs). Du er sød, sjov, ærlig, KAN FINDE UD AF AT SKRIVE (fabelagtig egenskab – det kunne mange andre bloggere godt lære noget af!(man er vel sprogstuderende) og har noget på hjerte. En af de mange kvaliteter ved din blog er at du også fortæller når tingene går lidt skævt. Og i denne facebook-overskrifts-instagram-se-hvor-fedt-jeg-har-det-verden, er det sku rart huske på at selv dem man lader sig inspirere af ind imellem også får meltdown, og kan sætte sig ned midt på gulvet og tude. Mig? Jeg blev konfirmeret i 2002i en kjole fra Lily, og mine bedste gaver var et tv (med indbygget video-afspiller (omg det var awesome) og en dvd afspiller. Jeg går næsten altid med kjoler, og tror at mange synes jeg ofte ser lid for “tuttenuttet” ud i mine ballarinaer, kjoler og cardigans i alle regnbuens farver. Men jeg er ligeglad. Mit liv (men mest mine ben) er for kort(e) til at gå med bukser 🙂 Jeg synger i kor, løber når jeg gider, ser for meget tv, og læser for lidt. Jeg snakker for meget og spiser for meget slik, men det ser jeg som et tegn på et yderst veludviklet hygge-gen 🙂 Jeg tager snart på højskole for at holde en velfortjent pause fra studiet. Jeg er ulykkeligt forelsket i Thomas Skov Gaardsvig (ser du ofte ham ude på DR? <3 ) Øverst på min ønskeliste lige nu (ud over Thomas Skov, naturligvis) er at få mig en fransk-klub. En klub hvor man mødes og hører fransk musik, drikker rødvin og taler det bedste fransk man har lært 🙂

 66. Tak for din fine blog, faldt over din blog, da der kun var tre indlæg på den 😉 Elsker den udvikling din blog har haft, hvor du stadig har “kept it real” igennem hele bloggens historie 😀
  Jeg er 28 år, bor til dagligt på Amar med min kæreste og har et dejligt kolonihavehus på Christianshavn. For nogle år siden tog jeg et stort skridt da jeg skiftede fra Key Account Manager og HD studiet, til at studere socialt arbejde. Så lige pt. bor jeg faktisk i Los Angeles og arbejder med de hjemløse – super spændende og savner næsten ikke Dk – kun min kæreste, familie og venner 😉

 67. Jeg er fan; Af din måde at skrive på, dit til tider skæve og inspirerende look men vigtigst af alt din uhøjtidelig tilgang til dig selv og verden. Det er dælme befriende!
  Jeg vil altid være “Fru” fordi jeg nu er fraskilt. Er fodboldspiller, forsker, festabe og har forkærlighed for vilde oplevelser.
  Sådan!

 68. Årh det er da for skægt at lære lidt om sine læsere? Og ok, også ret hyggeligt at læse om de andre læsere, selvom jeg lige pludselig føler mig frygtelig gammel!!!
  Kommer vel egentlig fra det der blogger-segment, der hedder hverdag/krea/familie/mor (får mig ikke til at føle mig yngre), men da vi lige nu bor i Italien er det Palermo som fylder mest på bloggen.
  27 år, forlovet, ny mor. Jøsses. Nå, men med andre briller på, så bor jeg på indre nørrebro, læser medicin, underviser, forsker, elsker kage (for tiden er træstammer fra søkonditoriet/nansen bageren et hit, try them!!!) og chokolade lidt for meget. Oprindeligt fra Jylland, storesøster, blomsterelsker, hader at bade i havet, kan ikke finde ud af stilletter (desværre), læste engang rigtig mange bøger. Interesseret i dansk nutidskunst og har alligevel en del på væggene i vores alt for lille lejlighed.

  Har faktisk fuldt din blog rigtig længe. Elsker din måde at udtrykke dig på. Sproget og det at man kan mærke personligheden skinne igennem. Og det samme med dine billeder. Keep them coming 🙂

 69. Jeg ville også lige sige (forsinket) hej, og tak for en skøn blog, som jeg tjekker som noget af det første hver dag. Lidt om mig.

  Jeg læser medievidenskab i Aarhus, har en kæreste på sjælland, arbejder for Aarhus Universitets-Sport og er chefredaktør på Mediemagasinet Samson. Jeg er til spinning hver morgen kl. 06.15, går til dans 3 gange om ugen, og drømmer om at være med i en musical. Gerne sammen med Zac Effron. 😉

 70. Jeg er gymnasieelev, miljøaktivist og lige blevet myndig 🙂
  Så samfundsfreaky at jeg har fulgt med i alverdens nyheder siden jeg lærte at læse som 7-årig. Elsker festivaller og indiemusik, klæder mig efter humør (hvilket gør at alle tror jeg er evigt stilforvirret – men det er jeg ikke).
  Jeg har været med her siden sommerferien sidste år, hvor en veninde viste mig bloglovin, hvor jeg på en eller anden måde fandt din herlige blog – du kan mere end de andre jeg følger inspirere, faktisk er du og Marie fra Nemesis, Babe mine absolut ynglingsbloggere fordi i er specielle og overdrevet seje!
  Credits til dig for at være ærlig og glad for farverigt tøj! 🙂

 71. Har gået og tygget lidt på om jeg skulle skrive til dig denne gang. Kan ikke rigtig beslutte mig for om jeg føler mig som en pensionist imellem alle dine andre læsere eller bare skal se det som jeg er en ung 36 årig 😉
  Din blog har været min faste daglige overspringshandling i over et år og jeg elsker den lille pause og smil på læben den giver mig. Inspiration til styling af fedt tøj, vores fælles passion for kage og andre søde sager, din boligindretning, videoer med håropsætning og, og, og. Elsker det hele!! 😀
  Dine billeder har jeg også gang på gang vist min datter for at vise hende at billeder der ikke er “for perfekte” er meget sjovere at se på end dem hvor der står en jeg-vil-gerne-ligne-en-model-hele-tiden pige. Det har faktisk hjulpet hende til at være mere sikker på sig selv og derfor afslappet og sjov hvis der skal tages billeder. Endnu en grund til at jeg altid kikker forbi herinde 🙂
  Ha’ en fantastisk weekend <3

 72. Så hyggelig en ide med lidt læser-info – har lige siddet og læst lidt om mine “blogsøstre”; hyggeligt at høre lidt om dem også! 🙂

  Jeg selv er en 27-årig speciale-overspringer, der bliver færdig til sommer med hovedfag i spansk. Som i øvrigt er min store passion, hvorfor jeg også har boet i Spanien ad flere omgange og læst på et spansk uni. Og været ret så fuld i corona, men altså det er ligesom en del af the cultural studies, ‘aing?! 😉

  Bor midt i Århus med min kæreste, som har holdt mig ud i lidt over fire år og stadig er min bedste ven. Hver aften kigger jeg ud over byens tage og får sus i maven over, hvor meget jeg elsker mit liv her, samtidig med, at jeg er ved at være der, hvor jeg indser, at jeg ikke kan leve i en toværelses for altid, og at en lille have måske ikke ville være det mest forfærdelige i verden. Selvom det er meget voksent og lidt skræmmende.

  Jeg underviser på en aftenskole i spansk, spiser gerne kage hver dag, imens jeg browser nettet for fitnessvideoer, som jeg kan gå i gang med i morgen…og så elsker jeg at have gæster og synge højt, når jeg er alene hjemme. Der er næsten garanti for, at jeg fiser, hver anden gang jeg nyser, hvilket er småproblematisk, når man er meget allergisk. Jeg elsker duften af nyfalden regn og af sneakers-bund. Særligt Nike dufter skønt. Og så er jeg nok den eneste i verden, der synes, flymad er det lækreste. Måske fordi den minder om at rejse.

  Jeg faldt faktisk over din blog for meget lang tid siden, men fordi jeg havde så mange faste blogs på min liste, gik der lang tid, før jeg føjede dig til bloglovin. Men da jeg endte med at besøge dit bloggerhjem hver dag, måtte jeg overgive mig. Jeg elsker dit lyse sind, skøre skriblerier og frem for alt beundringsværdige ærlighed. Tak!

 73. Nu gav du mig på en eller anden måde lyst til at svare på bagkant. You give a lot and I should give some back. Jeg blev for snart et år siden student og hastede til London i en farlig fart. Her bor jeg efterhånden på lånt tid. Jeg lever af at leve livet (carpe diem kunne være mit mellemnavn) og spise burgere, og min største frygt er pt. når mit snart 20-årige jeg, skal rykke teltpælene op og flytte til København og starte på det dersens voksenliv med studie og su. Hvordan jeg nogensinde begyndte at følge med på en blog omhandlende tøj, når min konto konstant viser røde tal og jeg det seneste år nærmest kun har købt flybilletter, er mig lidt en gåde. Men tror lidt det var kærligheden for sneaks! Drømmer lidt om at eje 365 par

 74. Jeg har læst med i 8-6 måneders tid efter Kia anbefalende din blog. Og efterhånden vipper du alle andre af pinden, fordi du er så ægte, og fordi der altid er en god portion tekst i dine indlæg, det er mere hudløst i din blog og så virker du bare som en skøn pige.

  Jeg er 26 og svæver mellem en BA og en KA fordi jeg lige skal nå min drøm om en tur til USA, så jeg arbejder for en udvekslingsorganiastion der hedder DIS og sparer op. Jeg har en kæreste som jeg gerne vil blive gammel med på trods af at vi kun har væet sammen i 1½ år og en masse interesser som jeg næsten aldrig har tid til. Jeg elsker mad og bøger…fantasy bøger…og tv-serier 😀 Jeg kunne blive ved. Keep up the good work 🙂

  P.s Jeg har set dig i metroen tror jeg, men turde ikke sige hej 🙂

 75. Er helt forelsket i din jakke! Nøj, hvor er den fed! 😀

  Jeg er også en af de ret nye herinde. Var i Other Stories med min søster for et par uger siden, hvor hun prikker til mig og siger at det da er hende der har den der blog (altså dig). Jeg anede ikke hvad det var for en, men det måtte jeg da lige finde ud af. Og hurra for at jeg gjorde det.

  Jeg er lige ved at være færdig med 1.g og det sidste stykke tid, har været slemt. Man kan se enden, men der er lige 7000 afleveringer der skal overståes. Men hele sidste uges morgener blev lidt bedre, når man havde dig som vågn op-stemme i ørerne på vej i toget, lav pleaseee noget mere radio, du er rigtig god til det.

  Men derudover har jeg også lige selv startet en blog op med en veninde, som jeg håber rigtig meget på bliver bare lidt læst af andre end os selv. Og jeg elsker jordbærkage og Ukendt Kunstner. Hihi.

  saltandpepper.bloggersdelight.dk/

 76. Jeg er 28, going on 29. Gift, har en søn og bor på Østerbro. Er uddannet indenfor kommunikation og faldt over din blog, som et led i mine speciale-overspringshandlinger sidste år. Jeg elsker at læse med. Både pga. din leg med ordene, men også din underfundige stil – og særligt dét, at du deler noget af dig selv og dit liv, fremfor bare at være en ‘påklædningsdukke’, er noget jeg sætter pris på.

  Jeg er i dén grad blevet konfirmeret. Faktisk for præcis 15 år siden i dag 😉

 77. Hvis det kan hjælpe lidt, behøver du altså ikke svare når jeg kommenterer 😀 Jeg skriver ikke kommentarer for at få en samtale-samtale igang, og jeg gider ikke have 700 mails, når jeg hakker “send en mail når der kommer nye kommentarer”-af, for så bliver min mailboks totalt oversvømmet 🙂

  PS: Jeg hedder Anne Mette, er 26 år gammel, blev uddannet cand.it. sidste sommer, er arbejdsløs men i løntilskud hos Digitaliseringsstyrelsen, bor sammen med min kæreste, eeeelsker min cykel og min nevø på snart 9 måneder som bor i samme opgang som mig, og så bor mine forældre på Samsø 🙂

 78. Med den travle kalender du har, kan jeg godt forstå at du ikke lige får svaret på alle kommentarer. Men bare rolig, vi følger stadig med!

  Jeg er selv 17 år (næsten 18), og går i gymnasiet. Gymnasiet har faktisk aldrig været noget for mig, men efter 11 år på en Rudolf Steiner skole, havde jeg brug for nye omgivelser, og søgte derfor ind.
  Har ingen kæreste, men er ulykkeligt forelsket. Haha, det må vi alle vel opleve på et tidspunkt.
  Jeg holder meget af teater, og drømmer selv om at uddanne mig som skuespiller. Ellers er guldsmed min plan B.

  Fremragende blog, kan simpelthen ikke lade være med at følge med. Du klarer det skide godt!

 79. Jeg er 22, Århusianer, og har desværre kun læst med i omegnen af en måned. Jeg begyndte selv at blogge for omtrent to måneder siden, og først da faldt jeg over den danske blogosphere. Jeg er arbejdsløs og non-studerende, men har søgt ind på dramaturgi efter sommer, og håber herre jeg kommer ind. Jeg kan godt lide hunde, feminister, folk der kan spille et instrument, og popkultur i det hele taget. Og så er jeg ret ferm til det dér med make-up.

 80. Jeg har i længere tid været fast læser af flere blog her på bloggers delight. Jeg faldt over din blog for et par måneder siden og blev efterfølgende fastlæser. Kender du det, at man har faste rutiner hver dag? Min er at læse blogs – din blog for det meste. Den har nu fået tildelt en gylden stjerne og er blev forfremmet til bogmærke på min PC (haha). Jeg studerer selv dansk på uni og er snart 21 år. Det synes jeg personligt er super spændende, men de fleste forbinder det med et rimelig nørdet studie – but who cares. Jeg regner med læse Film – og Medievidenskab næste år på KU. Det glæder jeg mig meget til. Jeg ser frem til at følge mere med på bloggen fremover, da man altid bliver overrasket over de forskellige indlæg. Jeg synes især din blog skiller sig ud, og er unik ved hjælp af dit fabelagtige sprogbrug. Plus, dit personlige touch gør lige det sidste.

 81. Jeg er tyve år og går på den mest fantastiske højskole i Østjylland. Her laver jeg kunst, drikker billige øl, diskuterer filosofi og bliver tyk af sindssygt god mad. Og jeg har fået en kæreste og en masse skønne venner, og jeg er helt ulykkelig ved tanken om, at det er slut om fem uger.

 82. Jeg står med et ben i gymnasiet og et ben i den store verden. 6 skoledage tilbage af 3.g…… Angstprovokerende. Jeg drømmer om lærervikarjob og efterfølgende luft under vingerne; rejse og mit eget sted. Måske med min søde kæreste. Eller efterskoleveninden, som jeg ofte deler tøjskab med (det ville jo være fedt – dobbelt op på klæder!!)

  Tak for de mange smil, du har givet mig på læben det sidste års tid, hvor jeg fast har læst med :)))

 83. Min kommentar kommer sikkert senere end de andre, men har først set indlægget nu. Læser nemlig alle mine ynglingsbloggere når jeg rejser 4 1/2 time frem og tilbage fra min efterskole i tide og utide. Så ja, jeg går på efterskole, men begynder i 1.g når sommerferien er omme. Jeg har fulgt med på bloggen længe, men har aldrig været så flittig med at give lyd fra mig. Men altså, bedre sent end aldrig!

  I min fritid dyrker jeg meget motion og er aktiv i en politisk ungdomsorganisation. Til at slutte af på, vil jeg rose dig rigtig meget. Jeg skriver den her kommentar for at gøre dig glad, for det ved jeg at du bliver. Og det under jeg dig virkelig. For det arbejde du ligger i bloggen samtidig med alt det andet du skal nå. Pyha! Det er noget af en mundfuld og du skal bare fortsætte, for det du gør er helt superkvinde-agtigt! Og det er jeg bare helt pjattet med 🙂

  Hilsen Astrid!

 84. Jeg har fulgt dig i ca. et år nu og jeg blev taget med storm fra første gang jeg klikkede ind på din side! Du var som en lille perle blandt en masse ensformige og til tider kedelige modeblogs, og jeg måtte straks føje dig på min liste over daglige overspringshandlinger! 🙂

  Jeg selv er nok ret anderledes end dig. Er pt. på mit 3. sabbatår – selvom det slet ikke var meningen jeg skulle have mere end ét. Går stadig og fundere over hvad jeg skal ‘når jeg bliver stor’, mens alle mine veninder aflevere bacheloropgaver for tiden. Ingen børn, men dog med koldsved over at jeg er i den aldersgruppe hvor man så småt begynder på dét (20’ernes forbandelse).
  Når jeg ikke føler mig helt urimeligt langt bagud med livet og generelt – altså ift. veninder og alle andre – så læser jeg bøger i stride strømme og går måske lidt og håber på, at jeg en dag bliver suget ind i én af dem. Drømmen lever.

Læg en kommentar