Fødselsdagsgaver 2013

Jeg havde en rigtig voksenfødselsdag. For på trods af en alenlang ønskeseddel fik jeg mest af alt penge. Det er altså lidt en flad fornemmelse at åbne en konvolut med penge i. Men til gengæld kan jeg jo helt selv bestemme, hvilke sager der skal finde sin plads i mit hjem. SÅ den proces er sat i gang.

Men jeg fik også et par fysiske, ?rigtige? gaver. Udover lidt hjælp tildenne her flotte dame, som jeg fik på forskud, så fik jeg også de ovenstående bananer, og lidt ekstra som ikke lige er kommet med her som fx fint blomsterstel (perfekt til den kolonihave jeg drømmer om), vintage Raybans, cafégavekort og altså de dersens moneys som ikke er fotogene på nogen måde.

Jeg fik Henrietta, som jeg har drømt om et stykke tid ? hun er så fin og sjov, og jeg glæder mig til at ændre hendes fris? over tid, hah! Den orange bakke fik jeg også ? af min kæreste, den er fra HAY.

Min svigermor skal snart flytte og har ryddet gevaldigt op. Hun havde en bunke tasker liggende på gulvet og spurgte, om der var nogen, jeg kunne tænke mig. ?Jow, den der Mulberry er ikke helt dum!?. Den er magen til DENNE i modellen, men en anden farve og noget andet skind. Så fra mine svigere fik jeg bl.a. denne fine vintage Mulberrytaske.

Jeg kunne godt fornemme, at mine søde veninder lidt ser mig som en gammel kone, da jeg pakkede gaver op i lørdags. Jeg fik en urtepotteskjuler (Henrietta) og en tehætte ? haha, Cathrine 80 år. Men sådan var ønskerne altså. Og tehætten er håndsyet af Fatima et sted i verden. Meget autentisk.

Fra min mor fik jeg bl.a. den der fine opsats til mit mågestel. Er den ikke fin? Perfekt til godt slik, siger jeg bare! De havde haft et hyr med at finde frem til den, men jeg har heller aldrig set den før. Jeg elsker, at jeg stadig kan blive overrasket over skøre porcelænssager. De gør mig lykkelige. Især når de er så ?for meget? i ornameteringen som denne opsats ? guldbesatte søheste holder fadet oppe, it?s too much, men jeg elsker det!

Jeg har længe ønsket mig noget Maria-Black-værk, men samtidig også tænkt, at det er noget overeksponeret. Så da Carla fandt de fine Othmar-øreringe ramte hun plet. De er rå men enkle, og jeg er vild med de små sten, der sidder i toppen, som I næsten ikke kan se.

Europakortet? Det fik jeg af Bedste Ven B. Vi har nemlig en gammel aftale, fra lige inden vi blev studenter. Vi skal på roadtrip i Europa. Og nu har vi besluttet os for at spare sammen, for vi vil snart af sted. Så vi giver hinanden bidrag til rejsen i føllergave. Og så fik jeg et vejkort, så vi kan finde vores vej sammen.

 

10 kommentarer
  1. Hvor er du flittig sådan at tage billeder af det hele. Godt du er glad for dine gaver sødeste:) Og jeg tror nok lige jeg glæder mig til vi skal brunche den på Sweet Treat:P

  2. Er det meningen, der skal være link på ‘DENNE’ mht. tasken. Er helt vild med tasken – heldige dig. Og sikke andre skønne ting du også fik.. Tillykke med fødselsdagen

  3. Ja også mig! Når min eksamen er overstået på torsdag, så har jeg i hvert fald mere tid 🙂 Så skal vi hygge! Møss

  4. Ja men kan se, jeg ikke har fået gemt linket – æij 🙂 Det må jeg fikse ved lejlighed. Og tak Annemie, jeg er en heldig fis! KH

Læg en kommentar