Så-er-der-snart-ikke-mere-føller-til-jer

NU er der snart ikke mere fødselsdag på bloggen! Det lover jeg. Vi trænger til “a change of breath”, ikke? I går var jeg til den sidste føller i familien for nu. Det var min niece. To år. Et fødselsdagsforår er overstået; min mor, far, søster, niece, kæreste, mormor – vi har alle fødselsdag på årets første 5 måneder. Det bliver til noget kaf’-å-kag’. Men nu er vi snart tilbage til normalen.

Men sådan så min spisestue ud i lørdags! Der var vimpler i loftet – de er desværre fra min søsters polterabend sidste år, og jeg købte dem ikke. Og så var der blomster på bordet – dem forærede jeg mig selv, haha! Så var der al studenterpynten og masser af mad. Var der noget, I ville have opskrifter på? Løgtærter, pølsehorn, frikadeller, hummus, tzatziki, tiramisù, spinatpesto, tiramisúkopkager? Så skal jeg se, hvad jeg kan gøre.

20 kommentarer
  1. Hvor ser det flot ud! 🙂
    Og ja, gerne nogle opskrifter, dem elsker vi 😀
    Og er slet ikke træt af at høre om din fødselsdag, og vil da gerne høre mere om dine gaver.

  2. Haha, nej jeg tror ikke, vi havde lyst til at gøre noget ved huerne. Men jeg så da næsten solen stå op 😉 KH

Læg en kommentar