Vind: En Fiat500 for en weekend

Sponsoreret af Fiat500

Der går ikke en dag, min kæreste og jeg ikke taler om at købe bil. Hvorfor? Hvad skal man bruge en bil til, når man bor i byen? Det skal jeg sige dig: 1) Jeg kan let komme i IKEA. 2) Jeg kan købe alt det, jeg vil med hjem fra IKEA uden at tænke på 150S-chaufførens ansigtsudtryk. 3) Jeg kan besøge min familie nordpå uden at bruge over en time på transport. 4) Jeg kan køre i Bernstorff Parken med Frida hver weekend og derfor få en meget lykkeligere hund. Listen er lang. Jeg ønsker mig en bil.

Og hvilken bil? Højest på listen har der i flere år ligget en Mini Cooper. Jeg vil have en bil med karakter. Og åbenbart også en der ruinerer mig så meget som muligt. Så den fornuftige nummer to på listen er Fiat500. Noget mere fornuftig i pris men stadig ret fin. En ægte tøsebil ? min kæreste skal uden tvivl stadig arbejdes med og overbevises. Jeg blev hentet af dejlige Christina forleden, hun havde haft bilen i et par timer, og jeg skulle overtage. Og så kørte jeg hende hjem til Østerbro i guldkareten. Og jeg kørte videre ud i solnedgangen. Eller i hvert fald videre ud i eftermiddagen.

Jeg har længe gerne villet testkøre en Fiat500 ? tror faktisk vi lejede en på en ferie et par år tilbage, men der måtte kun min kæreste køre i følge kontrakten, æv. Det her var min chance. Jeg skulle til min nieces fødselsdag oppe nordpå, så guldkareten, mopsen, min kæreste og jeg susede derud af. Bilen, jeg havde, havde næsten ingen motor ? tror, det var en 1.2. Min bil skal klart have lidt mere guf. Men selve indretningen var fin. Det her er en bybil, den har et lille baggagerum, to rummelige forsæder og også plads bagi til gæster. Den er kompakt og har ikke alt for meget knapperi indvendigt men et ret sejt instrumentbræt ? helt simpelt. Der er en på min vej, der har en i en mørkeblå ? det er drømmeversionen. Mørkeblå med sandfarvet tag, der kan køres ned, ligesom guldkaretens. For DET var fedt. Virkelig fedt! At suse derud med taget ned. Jeg følte mig som kongen af asfalten.

Jeg havde den desværre under 24 timer, men du kan vinde en Fiat500 for en weekend! Du skal oploade dit allerbedste sommerbillede fra sidste år på Instagram og lave hashtagget#Fiat500BD ? ret simpelt. Det bedste billede vinder ? men vælg lige et godt billede, for Christinas læsere er også med, og hun har jo mange, bum bum!

Ps: Billedet er fra tankstationen på Strandvejen i Hellerup tæt ved Svanemøllen. Er den ikke bare fin? Jeg har altid synes, det var en lille tidslomme ? perfekt til en retro bil. Og så kørte endnu en Fiat500 lige op på os.

10 kommentarer
 1. Åh, jeg er nødt til at sige det – Fiat500 er altså virkelig en pigebil. Måske endda en konebil. Sådan en, som rige mænd giver til deres kone, så de kan køre til botox-behandling og auktion og den slags 😉 Jeg forstår godt, hvis din kæreste ikke kan overbevises og hellere vil have en voldsom Volvo. Ikke et ord om bilens rent faktiske egenskaber. Den er bare så tøset! Haha. Sorry, hvis jeg giver din kæreste flere argumenter imod.

 2. Haha, du siger noget – men jeg har også for længst opgivet at få ham overbevist. Han er en VW-kind-of-guy, urokkelig 🙂 Men jeg drømmer stadig 😉 KH

 3. Det er også godt at have et par ting, hvor man – uanset kvindelige tricks og list – bare ikke kan få sin kæreste til at makke ret. Det andet bliver sgu lidt fimset.
  Min kæreste vil bare ikke have en Suzuki pga. manden i reklamerne. Og jeg vil aldrig have en Kia pga. deres virkelig pinlige reklame i øjeblikket!

 4. Ej, nu bliver jeg jo NØDT til at efterlade en kommentar, for gæt hvad min kæreste og jeg har købt og fik hjem for halvanden uge siden? Yep, en Mini Cooper S i british racing green, en farve jeg netop har lært at kende! Og den ER altså lige så fed, som man går rundt og tror. Den er lækker og har netop så meget karakter (og 170 hk) 😉

  Og så kan jeg i samme ombæring sige tak for en fantastisk blog! Uanset hvad du skriver om, det være sig sneakers, nedsmeltninger, kærester eller familie, så bliver jeg sgu rørt over din ærlighed, dine tanker og din helt fantastiske måde at skrive på. So there. Lidt ros til dig og din blog på en søndag aften 🙂 Bum!

  Hilsen
  Susanne

 5. Åhr, jeg vil så gerne tage min veninde med ud på weekendtur i det danske sommerlandet i sådan en lækker lille satan. Min veninde har nemlig slemme kærestesorger og kunne godt trænge til at se, at der rent faktisk findes mange smækre fyre her i andedammen – og det gøres altså bedst i en bil, så man kan komme vidt omkring 🙂

 6. Åhr virkelig?? Hvor ER det dejligt for dig Susanne, drømmen lever stadig her. Stort stort til lykke, den kommer I til at ELSKE!
  Tusinde tak Susanne, hvor er du altså sød, det er jeg rigtig, rigtig glad for; at du kan lide bloggen og tonen herinde. Tusinde tak!
  Rigtig god onsdag!
  KH

 7. Good day I am so delighted I found your blog, I really
  found you by mistake, while I was searching on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks
  a lot for a incredible post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also added your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read much
  more, Please do keep up the excellent work.

Læg en kommentar