“And the bride wore… H&M!”


Jeg spurgte dejlige Marie, om jeg måtte dele bare et par enkelte billeder af dem lige efter vielsen med jer. Det er så hyggeligt, tænker jeg, at se lidt mere end bare lige et outfit fra min side. Det måtte jeg gerne!

Hvis I synes, jeg var flot (og kæmpe mange stort tak i øvrigt, jeg har haft rødmende kinder hele dagen i går), så se lige Marie!
Samme dag jeg købte tylbørgen, stødte jeg på Marie i H&M. Hun havde øjne for den flotte blondekjole fra samme linje; altså Conscious Exclusive. Så gik vi prøverummet sammen, prøvede vores kjoler. Og selv om lyset er uklædeligt i et prøverum, og støvpølserne hvirvler omkring tæerne og hænger sig i ens tøj på gulvet, så var det et helt særligt øjeblik. Det var kjolen. Den var som lavet til hende. Syet til hende. Med Marie i tankerne, da den blev tegnet. De fine blonder, der ledte mine tanker hen på Victorianske tider, de blondebetrukne knapper, små blomster vævet i stoffet, det lille slæb. Perfekt til hendes store smil, flotte ben, det nordiske lyse, fine hår.

Det var et øjeblik, lige der i prøverummet, jeg er så glad for at have fået. “Hvad synes du?”. Jeg behøvede ikke svare, for det var den. Pigerne prikkede til hende på vej mod kassen “er du sikker på, du skal have den?”, fuldstændig! Uden tvivl! Og som Marie sagde: “Jeg elsker at min brudekjole er fra H&M!”. Jeg tænker på den scene fra SATC the Movie, hvor Anthony prøver at forklare Carrie, at hun altså ikke kan komme i vintage; “The bride wore a dress by… Noone!” og så ender hun alligevel lykkelig, strålende i sit lille vintage silkesæt til sidst efter Lacroix, Westwood, Wang. Et bevis på, at en brudekjole ikke behøver at koste 30.000 kroner for at være den rigtige. Maries kjole var særlig – selv om den var fra H&M. Helt særlig. Romantisk og simpel men faktisk med mere personlighed end mange andre brudekjoler, jeg har set gennem årene, også de dyre! Det var ikke kjolen, der kom med hende, det passede bare sammen, hun var i et med den.

Og så med kantede nude hæle, flettet hår med blomster, røde negle. SÅ gennemført.

… Og nårh ja så giftede hun sig også med en af de flotteste venner, jeg har; Jakob. Er de ikke hamrende gode sammen? Tænk sig de børn, de må få!

PS: På torsdag har jeg min sidste eksamen, mundtligt, så jeg når ikke at svare så meget før efter det – så har jeg til gengæld skolesommerferie, hurra!

PPS: KJOLEN ER IKKE TIL SALG OG KOMMER IKKE TIL SALG!

 

47 kommentarer
 1. Det er simpelthen så hyggeligt at følge lidt med i sådan nogle skønne øjeblikke:) Hvor ser de bare glade ud, og hun er virkelig smuk i den kjole!
  Held og lykke med på torsdag! Jeg har også min sidste mundtlige dér. Sommerferie here we come 😉

 2. SÅ smuk kjole! Og det er så fedt at se, at andre unge brude ikke falder for “the-wedding-industry”, der dikterer, at man skal bruge umenneskelig mange penge på en (grim) kjole. Jeg synes, at de dyre kjoler er så kedelige og anonyme – alllleee har en stropløs kjole nu om dage. Så super fedt at se så smuk en kjole – meget smukkere end nogen jeg nogensinde har set i nogen som helst brudebutik 🙂

 3. Hvor er det gennemført og lækkert alt sammen 🙂 Mega romantisk stil! Fordi min kæreste ikke læser med herinde kommer der lige et udbrud.. JEG VIL OS’ GIFTES I PÆN KJOLE MED MIN DEJLIGE KÆRESTE SOM GOM 😀

 4. Wauw hvor ser hun fantastisk ud! Den kjole er SÅ smuk – og passer så fint til hende; det må du endelig sige videre! 🙂
  Jeg drømmer også om at blive gift i en kjole med lange ærmer, og tænk sig at hun har fundet sådan et fint eksemplar i gode gamle H&M!

 5. Ej, hvor sjovt Cathrine! Jeg kender flere, der var med til det bryllup! Én postede et billede af dem på facebook, og da jeg så det, tænkte jeg, at sådan skal min kæreste også holde om mig, når vi skal giftes – de så SÅ søde og glade ud!
  Fantastisk kjole og fantastisk flot par! Fine venner du har 🙂

 6. Ej hvor sjovt Cathrine! Jeg kender flere, der var med til deres bryllup!
  Èn af dem postede et billede på facebook, og da jeg så det, tænkte jeg, at sådan skulle min kæreste også holde om mig, når vi skal giftes!
  Fantastisk kjole og fantastisk flot par!
  Fine, flotte venner du har!

 7. Hvor ser de altså bare godt ud! Og den kjole passer jo bare helt perfekt til hende. Om kjolen har været dyr, eller “bare” er fra H&M, synes jeg virkelig ikke betyder noget, så længe den passer til personen, og man kan se personligheden skinne frem, så er den jo helt perfekt 🙂

 8. Da jeg så denne kjole i H&M for første gang tænkte jeg at sådan skulle min brudekjole se ud! Hvor er den bare perfekt til et bryllup. Jeg er godt nok kun 15, så det er måske lidt tidligt at købe en brudekjole:)

  Kh Pernille – http://the-simple-way.blogspot.dk/

 9. Jeg bliver totalt bryllupsskruk af det her! Jeg vil også giftes! Okay, måske vil jeg godt lige finde en sød mand først… Der er åbent for ansøgninger, hvis nogen kender nogen! 😉

 10. Hun er smukkere end smuk! Og synes det er så sejt at vælge en kjole fra H&M! Ikke så meget det at den er fra H&M, men bare det at hun tør skille sig ud fra mængden.. Hun gør det dælme godt 🙂

 11. Flot par. verdens bedste blog!!! Dengang du fik alle de der anbefalinger da du var syg – var der så noget der virkede? Jeg er nemlig syg på 8. Dag nu og nu er det knapt så hyggeligt længere

 12. Det er seriøst den smukkeste brud jeg længe har set. Og at kjolen er fra h&m er da bare super fedt:-) er især meget begejstret for at man kan få en brudekjole der ikker skriger langt væk af tyl og perler, og som rent faktisk godt ville kunne bruges igen:-) jeg vil også giftes i sådan en h&m sag….

 13. Hvor ser de smukke og lykkelige ud – det kan du godt hilse at sige! Og hvor bliver jeg bare glad for at have den kjole hængende i skabet, når jeg ser de her billeder… 😀 PS. Ved du om, om Marie har fået gjort noget ved kjolen (jeg synes nemlig, den er ret gennemsigtig)?

 14. Åh, hvor jeg bare elsker, elsker, elsker den måde du skriver på. Og så hils lige din veninde, Marie, og sig hun er verdens smukkeste brud med verdens dejligste smil.

 15. Nåååhr hvor er de søde! Og hvor er den bare fin til hende den kjole! Perfekt til hende! Det kunne jeg også godt finde på – altså det med at gifte mig i en kjole som ikke havde kostet en halv bondegård, så længe jeg bare følte mig smuk 🙂

 16. Ej hvor er hun smuk! Jeg synes det er skønt når en brud vælger en lidt anderledes kjole. Skal selv til bryllup senere på året, hvor bruden eftersigende skal have en Stine Goya kjole på.
  Da jeg i sin tid selv blev konfirmeret ville jeg absolut heller ikke finde en kjole i Lilly, men fik en til en sy en til mig – jeg ville ikke ligne alle de andre.

 17. Hold nu fast. Hvor er hun dog utroligt smuk! Og hvor ser I alle lykkelige ud. Jeg har aldrig været til bryllup, men efter de her billeder har jeg virkelig lyst til at opleve et 🙂

 18. EEEEJ, hvor er det bare en flot kjole! Og den klæder hende jo helt fantastisk. Skid hul i mærket! Jeg har ikke set en så fin brud i lang tid!

 19. Kjolen er jo smadder smuk! Lige før man burde have købt den.. Just in case der er nogen der frier til én engang 😛

 20. Breathtaking .. Hold nu op, så flot vil jeg også være til mit bryllup. Helt fantastisk. Og hvor er brud og gom fantastiske sammen! Uiij, jeg får helt kuldegysninger. Fantastisk, fantastisk, fantastisk, intet mindre!

 21. Suk, hvor er den flot den kjole. Var desværre ude og rejse da den kom til salg. Håber at den kommer til at hænge i mit skab en dag 🙂 Super flot par og dejlige billeder 🙂

 22. WOW! SMUK brud. Den kjole er jo fantastisk – intet mindre! Hvis ikke jeg allerede var gift, så ville jeg giftes i den kjole… NU! Bum.
  Måske jeg skulle anskaffe mig den til vores kobberbryllup om maaaaaaaaaange år;)

 23. Okay okay – dig og A var hamrende lækre! – men, hold da op et flot par Marie og Jakob og er.
  Og synes virkelig det er fedt, at hun er så gennemført i en H&M kjole. Åh hvor smukt.

 24. Wow en flot brudekjole!! Ville aldrig tro det var H&M den er jo helt fantastisk smuk! Og det er hun også.. wow

 25. Wauw en flot kjole (og brud!) Den ligner slet ikke noget fra H&M, jeg ville nærmere have gættet på en dyr sag 🙂

 26. Undskyld mit sprog – Men FUCK! Det er virkelig den smukkeste og pæneste brudekjole! smuksmuksmuk

 27. Hold da op en smuk brud!! og et smukt brudepar!!!
  Hvis jeg bare ser halvt så flot ud, når jeg engang skal giftes, er jeg lykkelig!!

 28. Ja, fantastisk kjole!! Jeg har længe søgt på nettet efter den. Gik desværre glip af den, da den var til salg i forretningerne. Jeg skal selv giftes, er samme størrelse, og vil høre, om hun kunne tænke sig at sælge den. Vil du kunne spørge?? Det vil være en stor hjælp, hvis du vil spørge eller sætte mig i kontakt med hende (mail el.lign). På forhånd TUSIND tak! Hilsen Tine

 29. Kære Marie
  Godt nytår!
  Hvor ser jeres bryllup bare hyggeligt og dejligt ud på de fine billeder.
  – og jeg er helt vild med din smukke kjole!!
  Jeg kender Frederiksberg og haven rigtig godt, for jeg har boet mine første 9 år på Mynstersvej nr.13.
  Og inden mine forældre fik mig, kørte de en rød Morris 1000, indtil den ikke kunne mere 🙂 Så dine billeder fra jeres bryllup talte til mig på en helt speciel måde 🙂
  Men tilbage til kjolen, som ser så fin og yndig ud på dig:
  Jeg skal nemlig konfirmeres her til foråret (d.16 maj 2014), og det ville være den største drøm for mig at kunne blive konfirmeret i netop sådan en kjole, som du bærer til dit bryllup!
  Så derfor vil jeg tillade jeg mig at spørge dig, om det kunne tænkes, at du ville sælge den til mig..? Jeg håber og krydser så meget fingre for, at du vil overveje det, og vi vil gerne betale en rigtig fin pris for kjolen!
  Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂
  Mange nytårshilsner fra
  Marie Miller Kock (ja, vi er navnesøstre)
  PS: skriv evt. meget gerne på min mors e-mail:
  arkitekt.carina.kock@gmail.com
  eller ring evt. på: 51518606

 30. Hej.
  Jeg vil utrolig gerne købe din kjole – hvis du selvfølgelig er interesseret i at sælge. Det kan jo være svært.
  Men giv endelig lyd, hvis du er villig. Jeg vil selvfølgelig gerne give en ordentlig pris for den.
  Mvh Katrine

  1. Hej Katrine – jeg er ikke bruden på billedet 😉 Det er min veninde, og hun sælger desværre ikke.

Læg en kommentar