Dagens: Nick Carter

Mit pandehår har nået den længde, hvor det konsekvent skiller på midten, så jeg ligner Nick Carter. Jow, I ved den der 90’er fritz, hvor man pænt deler pandehåret i midten og ligesom trækker det ud på hver sin side af panden. Gerne med gele – det behøver jeg dog ikke, det bliver bare siddende. Du kan også kalde det Leo DiCap-cuttet, men Nick Carter var ligesom bare først. Så hver gang jeg skal have taget billeder, skal jeg altid lige høre “Hvordan står det til med Nick Carter?”. Og det står sjældent godt til med ham i øjeblikket. Heldigvis skal jeg klippes i morgen, og jeg GLÆDER mig.

Nu hvor jeg har været fin dame flere “dagens” i træk, tænkte jeg, I skulle have lidt hverdag. Det er trods alt sådan, jeg ser ud de fleste dage på året. Slapperbuks, sweatshirt, sneakers og lidt læbestift (den hedder i øvrigt “Dark Side” og er fra MAC). Jeg skulle i biffen og se Man of Steel (Superman-filmen), og den skal nok komme med i et snarligt “Film for nyligt”. Men jeg vil bare lige sig, WAUW! Fy for en flot hankat han er, ham Supermand! NØJ! Med kløft i hagen, brede skuldre, mørkt tykt hår. Ingen høje tindinger eller ølvom. Det er en mand af min verden, så bare se den for hans skyld. Det skylder I jer selv.

Jeg har endelig fået føllergave af min kæreste, som jeg håber, jeg finder tid til at vise jer senere i dag. Men jeg har lidt travlt og har inviteret til gæster og mad i aften.

 

 

10 kommentarer
 1. Elsker virkelig de bukser fra InWear (Har du set fine modemedmere.dk i hele suitet? W-A-U-W).

  Angående supermand filmen; da hr. lækre Kaptajn Amerika kom i biograffen tog to veninder og jeg ind og så den sammen! Påtrods af vi egentlig mest ser film alá Twilight sammen. Og vi blev bestemt ikke skuffet over filmen, hovedsagligt fordi vi kiggede på pæne Ryan hele tiden 😉 Så det kan betale sig at se de dér drenge film fra tid til anden!

 2. Nick Carter hår – nice! haha. Ville ønske det var den type mand jeg kom til at ligne. Men nej nej på et pasbillede jeg fik taget lignede jeg en 40-årig mandlig forbryder. Blev nødt til at få taget et nyt for man ville ikke kunne se det var mig.

  Og btw du fylder åbenbart så meget i min hverdag gennem bloggen (og til tider radion og klummen selvfølgelig), at jeg nu har haft drømt om dig to gange.

 3. Haha! Jeg var også inde og se den i biografen i dag med manden – han behøver jo ikke vide noget om at jeg filmen igennem drømte lidt om at snuppe ham fra filmen med hjem.. Ak. 😉

 4. Et afslapningsoutfit er altid lækkert at iklæde sig! 🙂

  Jeg vil også lige pointere, at jeg hver aften skruer ind på P3 for at høre ”Aftenvagten på P3” fordi du er værten. Det er så hyggeligt og igår fortalte du om at du havde din Fridahund med i studiet, da jeg hørte det fik jeg et smil på læben. Det var så kært sagt :-))

 5. Nu er jeg simpelthen nysgerrig: Hvorfor kalder du det “føller”gave (hvis der er en speciel grund)? 🙂 Jeg har studset over det flere gange, i min verden lyder det helt underligt… Men måske jeg kan lære noget nyt!

 6. “Hørte” dig for første gang på P3 igår (eller det er løgn, har hørt dig en million gange, har bare ikke vidst det var dig), og du er bare så GOD! Ellllllskede din historie om den 80 årige dame der hørte blurred lines 😉

Læg en kommentar