Duften af Sommer

Sponsoreret af Chloé

Jeg blev spurgt for et par uger siden, hvilke parfumer jeg egentlig bruger. Jeg har været ret vidt omkring i mine teenageår; Gucci Rush II, Gucci Flower (er lidt vild med Guccis blomsterunivers), Escada, Kenzo. De seneste par år har der dog kun været én duft; min elskede Chanel Chance Eau Fraïche. Jeg har længe gerne villet have en til, men jeg synes, det er så svært at vælge. For hos mig holder parfumer i årevis, så det skal ligesom være den ?rigtige?. Jeg har været meget rundt om Molecules-duftene, Narciso Rodriquez og den klassiske Chloé, som alle pigerne i min årgang dufter af. Det er mange penge, man lægger for sådan en lille duft, så jeg kan aldrig beslutte mig.

Jeg blev så glad, da en mand i skarpt suit ringede på min dør. Han gav mig en lille rød æske. Jeg tænkte straks: ?Hvor fa?en har jeg vundet den? Nårhmen hej, hej! Tak! God weekend?. Jeg kunne overhovedet ikke lægge to og to sammen. Indtil jeg nogle uger efter fik en lille brief på duften. Jeg har altså sagt ja til et indlæg om den lille sag, det havde jeg bare glemt i mellemtiden. Det er jo egentlig ret interessant sådan noget; at sige ja til at skrive om en duft, jeg endnu ikke aner, om jeg kan lide.

Men nu kan jeg godt lide denne her. Heldigvis. See by Chloé er ganske simpel, det er en rigtig god hverdagsduft til mig; den er blomstret, let, frisk af æbleblomsterne. Den er feminin og ung. Det er netop nu, til sommer den er perfekt, jeg foretrækker dem lidt tungere om vinteren. I øvrigt kan jeg rigtig godt lide flakonen, den er så simpel. Jeg vælger klart parfumer fra, der har en for ung eller for prangende flakon. De skal være simple og fine ? det, synes jeg, denne her rammer perfekt; jeg elsker det fine glas. Så nu har jeg altså to parfumer, hurra! Og ligesom du har læst på så mange andre blogs, så kan du altså vinde hende her lige om snart ? tjek bloggen i weekenden.

2 kommentarer
  1. Den må være sendt rundt til en masse bloggere 🙂 Synes jeg har læst om den flere steder. Men ELSKER de der friske sommerdufte… Prøver nogle gange at undgå at dufte til dem, for ellers kunne man jo købe sig fattig hver sommer. Min favorit (i sidste 5 år i hvert fald) er stadig DKNY Be Delicious 🙂

  2. Jeg er helt med dig på Chanel Chance Eau Fraïche – så let og fin 🙂
    Og så er jeg blevet lokket på Molton Brown Paradisiac Pink Pepperpod, lækkerhed med lækker på 🙂
    Og hvis den skal være lidt dybere og lidt mere “eksklusiv”, så er favoritten Paco Rabanne Lady Million 😀
    …Og det er så de 3 parfumer, jeg ejer 😉 😉

Læg en kommentar