Hold my head up high - én af os? - ROCKPAPERDRESSES
Hold my head up high – én af os?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OMi1hy-5ElE?wmode=opaque&w=640&h=390]

Sponsoreret af Ida Corr//TDC

Jeg har godternok spillet det her nummer en gang eller 10 i radioen, og med dens ?They don?t care about us?-tromme-sample og Ida Corrs? helt luftlette stemme  er det altså en god popsang. Men det, jeg bedst kan lide, er musikvideoen.

Det er lidt en trend i øjeblikket; at lade sine fans engagere i sin projekter som musiker. Kunstnere bruger mange forskellige platforme: Instagram, Twitter, Facebook, Youtube, for at engagere  brugere og til at skabe den kortere vej i mellem de store stjerner og os; de helt almindelige mennesker. Ellie Goulding engagerede sin fans på Instagram til sin musikvideo. Ida Corr er den første herhjemme, der har engageret sine fans til sin musikvideo og remix af singlen gennem Facebook og Youtube.

Alting skal være så autentisk i dag, og det er helt klart en stor trend det med den korte afstand mellem kunstner og fans. Vi får nyhederne direkte fra hestens mund, vi er med dem i sommerhus og på bryllupsrejse, vi er med i studiet og pludselig også med i musikvideoerne. Det er et ret interessant spændingsfelt, synes jeg. Hvornår er vi tæt nok på? Kan vi overhovedet komme tæt nok på? Og er det vores mulighed for ?15 minutes of fame??

Det smarte ved at bruge os ?jævne? er i min bog, at det gøre stjernerne mere sympatiske, at de sådan gider bruge tid på os, og det gør stjernerne til ?én af os?.

Men øj hvor er den altså blevet fin! Ida Corrs musikvideo til Hold my Head up high. Måske I husker min lille konkurrence vedr. Ida Corrs cover? Den endelige vinder har Ida Corr trukket, og coveret er ganske fint og meget lig min vinder faktisk.

Jeg fandt i øvrigt lige denne her lille video, der viser danser, hvis I også vil være med, lidt morgengymnastik i morgen måske, haha!

1 kommentar
  1. Måske er det bare mig, men jeg synes, at det er lidt kliché med gamle mennesker, børn, unge piger og cool street fyre. Den er lidt set før, synes jeg. Men sangen er god, og jeg kan godt lide, at fans har mulighed for at blive inddraget – både i musikvideoer, blogs og på facebook. Bare ærgerligt det alt sammen foregår via instagram, ha ha, for jeg har ikke en smartphone.

    Kh Emma
    http://ohmygown.wordpress.com

Læg en kommentar