Nyt i skabet: Sandaler

Noget af det sværeste i verden, ud over at lave parabler og gå på et ben, er at finde sandaler. Gode sandaler. Der sidder til på foden men uden at give foddeller. Med stropper de rigtige steder, der også kan finde ud af at holde lilletåen på plads men uden at gnave. Det er svært.Og hvis det endelig lykkes mig at finde et par sandaler, der kan opfylde kravene og endda også have lidt ?bounce? i sålen, så slår jeg til. For det sker hvis jeg er heldig én gang hvert andet år. Og nu er det altså anden gang i 2013, at jeg har fundet de gode sandaler, og så tøver jeg ikke.Vi (eller nu nærmere ?de?) har lige fået disse sandaler i butikken fra den nye co-lab Susan Ibrahim for Stories. Det er nogle VILDT lækre lædersager, som flotte læderclutches og små punge. I sort, beige og elektrisk blå ? den flotteste blå der læner sig op af lilla.

Det ligner små sløjfer på afstand på sandalerne, og det er først tæt på, at man kan se den rå detalje; at det er spænder. De sidder virkelig godt på foden, og jeg havde så svært ved at vælge farve; sort eller grøn. Jeg kan nemlig bedst lide de sortes gulddetaljer. Men nu ejer jeg kun en sort læderjakke og et par sorte jeans, så jeg ved ikke helt, hvor brugbare de vil være. Så jeg hoppede på de grønne, selv om jeg måske gerne vil bytte dem til sort? Ahh jeg kan ikke finde ud af det.  Hvad synes I?

38 kommentarer
 1. De er også bare rigtig fine og ja, det er med at juble når man har fundet det perfekte par sandaler 🙂 Syntes nu også at de sorte er fine, men ja, de grønne passer nok bedst til din stil & farvevalg 🙂

 2. De er pæne! Jeg kan bedst lide de sorte, men de grønne er også fine. Jeg har alt for let ved at finde alt for mange pæne og behagelige sandaler, men det er nok også lettere her i Spanien!

 3. Hvis sandaler sidder godt er min erfaring så at de ikke er specielt pæne, men jeg er da helt vild med de sorte der! Hvor meget koster de? Og hvordan er de i størrelse? 🙂

 4. Normalt ville jeg sige, vælg sort om nærmest alt, men i det her tilfælde er jeg nu mere til de grønne 🙂

 5. De er super fine! -Er forelskede i de grønne. Er de i butikken? Det kunne jo være lækkert at spare porto 🙂

 6. Grinte meget over din start sætning med parabler! Da jeg skulle til mundtlig matematik, var noget af det jeg frygtede mest, at få et spørgsmål, hvor jeg skulle tegne en parabel! 😀 men det er heldigvis slut med matematik nu 😉
  Jeg har selv samme problem. Jeg er mest en sneakers pige, men når det bliver rigtig varmt, ville det nu være dejligt med luft til fusserne. Hvis du falder over et par sandaler, som er lidt sneakers agtig (hvis det er muligt..?) så må du meget gerne skrive 😉
  God tirsdag
  Louise

 7. Uhh ja det kan jeg godt forstå, de er jo kongerne af lædervarer 🙂 Det er noget sværere herhjemme uden de koster en brækket arm! Kh

 8. De koster knap 700 og de er helt almindelige i størrelsen 🙂 Jeg har taget en 37 som jeg plejer i sandaler. Hvis du ligger mellem to størrelser vil jeg dog gå ned.
  KH

 9. De er også fine, men jeg ejer jo ikke rigtig sort, så ved ikke hvor anvendelige de er hos mig. Uh jeg er i tvivl! KH

 10. Dejligt at høre, at du kan lide de grønne! Det lyder som om der er overvægt af jer på de sorte. Så det er godt at høre mathilde 🙂 KH

 11. Ja det tænker jeg også, de er lidt mere friske. Men jeg er bare så vild med de guldspænder. Det er som om, man bedre kan se sløjfeeffekten på de sorte? KH

 12. Helt almindelige 🙂 Hvis du ligger i mellem to størrelser ville jeg dog gå en størrelse ned! KH

 13. Ja det var de i hvert fald i sidste uge, men de solgte helt enormt godt, så ved ikke om de stadig har dem.
  KH

 14. Ad sikke noget! Jeg siger også hurra for at jeg ikke længere sidder og sveder over ligninger og parabler. Fyfordenda. Jeg er præcis som dig. Sneakerpige, men med hang til luft i mellem tæerne. Er ikke faldet over noget, der kunne ligne sneakers. Men Birkenstocks er jo det rene fashiondyr denne sommer – måske det var en mulighed? KH

 15. Okay tak 🙂 Lidt for mange penge til hvad jeg har på lommen desværre. Men ligger også mellem 35 & 36 så det er heller ikke sikkert jeg vil kunne få nogle der passer mig 😉

Læg en kommentar