Dagens: La joie de vivre


Jeg er simpelthen så glad! Solen har skinnet over det lille land i to uger i streg. Jeg har verdens bedste hund, som jeg ved, nærmest ville dø af afsavn (eller sult af åbenlyse årsager), hvis min kæreste og jeg ikke var der. Måske vi i virkeligheden ville dø af afsavn. Jeg får så mange kys i pt. Bedsteveninde kys. Hundekys. Mandekys. Jeg har spist en af de bedste middage i mit liv på Bornholm. Tre ud af fem dage får jeg is. God strike. Jeg spiser grillmad på grillmad i gode venners selskab i solens sidste stråler. Frida er gået direkte fra at lege med sin feriekæreste på Bornholm til sin bedste veninde Muffi på Frederiksberg. Jeg kan ikke huske, hvornår min kæreste og jeg sidst har knurret af hinanden. Jeg har lige set 6. sæson af Mad Men færdig. Jeg kan passe mit tøj. Jeg har endda fundet et sæt undertøj i min helt rigtige størrelse uden at gå på kompromis på nogen måde. Jeg har nået at vaske sneakers. Jeg har vasket køleskab. Sådan nogle perioder skal man samle på. Skrive det hele ned. Alt det der går godt. Så har man lidt plus på kontoen til de kedelige dage. Livet er FEDT! Jeg er virkelig glad helt ned i maven, og lidt regn i dag vil være godt for de mange små haver. Og jeg kan lide dens trommen. Jeg vil ikke udfordre skæbnen og sige, at intet kan gå galt. Men hold op, hvor er jeg en taknemmelig lille lus. Jeg har det så godt og livet er sødt. Det håber jeg også, I har?

PS: Billederne er fra indkørslen til vores B&B på Bornholm, majsmarker, kornmarker, solnedgang. Min kæreste. Min hund. Mit kamera. Min store glæde. La joie de vivre.

35 kommentarer
 1. WOW nogle fantastiske gode, glade & stemningsfyldte billeder! Nu sidder JEG sgu og bliver HELT glad ned i maven. Dejligt du har det fantastisk – det er guld værd! God’ idé med at skrive tingene ned når alt bare spiller, det tror jeg også jeg vil til at gøre, netop så man kan hive op af depoterne til de lidt kedelige dage. Du ser i øvrigt pragtfuld ud med hat Cathrine! Rigtig god ‘regnvejrs’dag til dig – jeg nyder det faktisk! Ah.

  Bedste hilsner
  Mille Emilie

 2. Du stråler da også,bare af sommerglæde smukke, smukke Catrine! Sikke nogle dejlige billeder at se på, glæden kommer hele vejen gennem skærmen. Og så lige et yderst spøgst kompliment, men hold op hvor har du bare smækre, slanke, tonede arme!

  Håber, sommeridyllen(og vejret) fortsætter ::)

 3. DEJLIGT INDLÆG!
  Bliver glad i låget af at læse hvor glad i låget du er :]
  Er super skønne billeder – især med Frida – Man er vel hundeelsker!

  Forsat lækkert humør

 4. Hvor er du sød og altid så glad – det smitter af på en 🙂 Er der et sted på netet hvor man kan se hvornår du er på P3? 🙂

 5. Der er ikke noget bedre end en gode dage. Jeg har også haft de bedste to uger, hvor alt har kørt på skinner – det er så dejligt 😀

 6. Du er simpelthen så dejlig! Jeg er så meget mere hende den typiske dansker, der altid kan finde noget at brokke sig over. Selv når vejret er fantastisk. “Det er ALT for varmt, og det blæser ikke nok!” Nederen type. 😀

 7. Hvor er det et skønt indlæg til at begynde blogland-rutinen med! Din glæde inspirerer mig lige til at vende smilet dét mere op ad i dag. Tak! Og tak for, at der findes bloggere med ægte smil, glæde og kærlighed at give. 🙂

 8. Har det på præcist samme måde lige for tiden, smil over hele krydderen fra solopgang til solnedgang, og det er bare så vigtigt at være glad for det helt basale i livet, som familie, kæreste, kæledyr og sol! 🙂 lige et spørgsmål, overskriften på indlægget ik? Betyder det noget i retningen af “glæden ved livet”? Eller er jeg helt forkert på den? 😉
  Fantastisk blog!

 9. […] hvor Cathrine sparker dagen i gang med et fantastisk inspirerende indlæg. Find det lige her. Jeg ville ikke ligefrem kalde mig selv nede i dag, men dagen indtil videre har gået med gråt […]

 10. Det er dejligt at være i godt humør. Men “joie” er hunkøn, så det hedder “la joie…”, hvis det ikke skal springe i øjnene på os, der taler det franske sprog 🙂

 11. Dejligt indlæg! Ikke at det her har noget med sagen at gøre, men du skal lige høre det alligevel – Sad i bilen med min tvillingesøster i dag, og hørte P3. Der har lige været en TOP FED sang, og derefter begynder en kvinde stemme at snakke, og jeg brokker mig “IIIIHHH hvorfor skal de hele tiden snakke??? Jeg tænder jo ikke for at hø- GUUUUUUUUDDD det er Cathrine! Hør!!!!!!”
  Haha det var simpelthen så sjovt, du er åbenbart den eneste, der må snakke i min radio 😉

 12. Ahh hvor dejligt Mille Emilie, så er der alligevel en sandhed over “smil det smitter” 🙂 Ja min farmor har i hvert fald tit sagt, at man skal gemme de gode oplevelser som perler på en snor. Det er bare med at fylde depoterne op, når tid er til det 🙂 Og tusinde tak, DEJLIGT du kan lide billederne – og hatten! Det sker vist nærmest aldrig, at sådan en kommer på 🙂
  Hav en dejlig aften!
  KH

 13. Line, du er så sød 😀 Jeg sidder og smiler til dig fra den anden side af skærmen! Og ved du hvad? Lige den med armene blev jeg så glad for! Det er nemlig en af mine irritationspunkter. Det har vi vel alle. “De kunne godt lige være lidt tyndere, slankere, længere, mindre behårede”. Du ved 🙂 Derfor falder det på et tørt sted, så tak! KH

 14. Haha, FEDT Kimmie, lad os lige dele lidt mere glæde. Det smitter sådan 🙂 Jaaaa Frida er også så sød og gør sin mor helt blød om hjertet, når hun vil kysse! Hundeelsker for altid! Fortsat “glad-i-låget-humør” til dig kære K! KH

 15. Ahh hvor skønt at høre Maiken! De gode dage skal vi lige lagre inde på nethinden 🙂 KH

 16. Haha TAK Miriam! Du er altid så sød! Jeg kender det så godt, jeg skal bare lære hurtigt at stoppe mig selv. Det bliver jeg bedre og bedre til 🙂 KH

 17. Ahh SÅDAN, hvor er du skøn Pernille! Det glæder mig simpelthen så meget, at glæden kan nå helt hjem og ind til dig! På med store smil 😀 Det er så smukt med sådan et! KH

 18. Ja ja ja ja, hvor er det GODT Nina! Det er bare så nemt at skøjte hen over de små ting i livet. At bo dejligt. Solen skinner. Morgenbollen smagte ekstra godt. Det er jo i sidste ende det, der primært udgør livet 🙂 Og jo, det betyder “glæden ved at leve”, du har helt ret! Og tusinde tak, tak for at være fantastisk læser!
  KH

 19. Haha, og jeg som har haft fransk i 8 år i folkeskole og højniveau i gym. Det er skrækkeligt at indse, at det forsvinder så hurtigt efter at have kæmpet sig til at kunne det i så mange år. Otte år om at bygge det op. Fem år om at glemme. Så tak for din rettelse – det mindede mig lige om den drilske franske grammatik 🙂 KH

 20. Hahaha, FEDT Nikita! Jeg er glad for din anekdote 😀 Det glæder mig, at jeg må få lov, hah! Hils din søster og sig tak for jeres ørers opmærksomhed! KH

 21. Uhhh! Det eneste jeg mangler lidt af, er de små skåle. Det kan meget vel tænkes, at jeg skal høre hende, om hun vil sælge 🙂 TAK for tippet, hvor er du sød at tænke på mig Tine!
  KH

 22. Ja er den ikke fantastisk? Fuldstændig sommerlig og fin og billedskøn. Tak Julie, jeg giver roserne videre til min kæreste. Han er så god en fotograf! KH

Læg en kommentar