Dagens: Marken er mejet

Selv om livet og sommeren og min kæreste og jeg og Frida (trods operation, tak for alle de kærlige beskeder på Instagram) er på toppen, så er der altså ret travlt deroppe ? på toppen. Det er sjældent dage går forbi her på bloggen uden et lille ord og en tanke. Men jeg har haft lidt travlt med radioen, vasketøj, oprydning, Frida og hendes operation, så jeg er ikke nået til det endnu. Og om en 9-timers tid er jeg undervejs til næste punkt på dagsordenen: Sunny Beach, Bulgarien. Een uge, 6 blogpiger. OG selv om jeg har glædet mig og i virkeligheden glæder mig, vildt meget faktisk, så er jeg jo ikke så god til at være væk fra min kæreste i længere tid. Jeg kan bare bedst lide at ligge i ske med ham hver nat. Håber Cille er frisk, haha! Hun bliver vist min værelseskammerat, det bliver hyggeligt. Jeg har allerede fundet fyrfadslysene frem. Gammel vane fra min mor. Hun pakkede altid fyrfardslys med, ?det-er-jo-hyggeligt?, når vi rejste.

Jeg har aldrig været på sådan en ungdomsrejse; hverken Val Thorens eller Lloret de Mar eller hvad det ellers hed, dengang jeg gik i gym. Kun ?lejrskole? med klassen. Så jeg er ret spændt. Men jeg kan lide sol. Tjek. Jeg kan lide drinks. Tjek. Jeg kan lide at læse bøger med tæer i poolen. Tjek. Jeg er så spændt på stedet. Mest af alt glæder jeg mig til vores en-dags-tur til Istanbul! Og så at være sammen med alle pigerne. Vaskeægte tøsetur. Min kæreste har gentagne gange sagt; ?pas nu på dig selv? ikke??. Jow jow.

Jeg har ikke helt besluttet mig for, om jeg tager computer med eller ej. Blot i forhold til tyveri og sådan. Ved ikke liiiige helt, hvad det er for et sted. Men. Klokken 02.30 i nat lister jeg af sted! Og så kan man håbe på, at jeg har nået at spise aftensmad, været i bad, vokset bikinilinje, kysset med min kæreste, klappet hund, luftet hund, pakket kuffert og måske endda planlagt et par indlæg. Man har lov at håbe.

Billederne er de næstsidste outfitbilleder fra Bornholm  – al naturen derovre kalder bare på billedtagning. ?SKAT! DREJ IND! DER VAR EN VIRKELIG GOD MARK!?. Hver gang min kæreste og jeg hopper ud af bilen, så hopper Frida op på sædet. I frygt for at vi glemmer hende og aldrig kommer tilbage. Og så sidder hun der bag ruden og glor nysgerrigt på os, mens vi kravler akrobatisk rundt i marken.

28 kommentarer
 1. Rigtig god tur til Sunny Beach! Sjovt det med fyrfadslysene, det har jeg også fra min mor. Selv til Roskilde Festival kom de med. Haha.
  Meget smukke billeder, og smuk kjole! Hvor er den fra? Ved ikke om det er mig der er blind, men kan ikke se det stå nogle steder..

 2. Tusinde tak Gitte, Bornholm er bare så smuk. Øen giver perfekte rammer for at leve livet smukt. KH

 3. Tak Stine, skøre mødre vi har 😀 Men vi skal nødigt gå ned på “hygge” – sejt på Roskilde! Er sikker på din camp har været drønskøn at opholde sig i 🙂 Det er en gammel sag fra Malene Birger – eller gammel og gammel. Den er fra sidste sommer. Jeg har fundet den på TS! Den dukker op derinde i ny og næ! KH

 4. Et lille tip til Istanbul om sommeren : Vær MEEEEGET bevidst om dit tøjvalg! Selvom der er 35 grader og solskin, så sørg for at fx have nederdel, der går over knæene og ikke vise for meget hud. Jeg var der i en uge, og blev råbt af, shamet og nærmest voldtaget med øjnene (sådan føles det!) af hver eneste (!) mand jeg gik forbi. Du får det fulde vanvittige elevatorblik og så måske lige nogle stønnelyde. Og jeg er ikke engang blondine, bare en høj slank skandinaver. Det var virkelig en eye-opener ift hvor forskellige vores kulturer er 🙁 Så vær ikke ked af, at alle mænd glor på dig og nogle gange tar på dig – man skal bare råbe af dem på dansk igen, så kryber de lidt væk. Helt seriøst, jeg har aldrig fået sådan meget opmærksomhed i andre lande, men det her gjorde mig desværre til en udpræget mandehader i den uge (elskede stadig min kæreste, der er blond og høj og som blev raget på af gamle damer i bussen!) og har gjort, at jeg ikke vender tilbage til Istanbul om sommeren. Så pas på og klæd dig ydmygt + du skal dække alt hvis du vil ind i moskeer. Også bare i gaderne omkring moskeerne blev jeg råbt af og nedstirret, bare fordi jeg havde en ikke-nedringet overhovedet sommerkjole på. Take care, hvis min kæreste ikke havde været der ved min side, så er jeg sgu sikker på, at det ville være gået mere vidt. Og nej, jeg er den mindst slutty pige, har ingen barm overhovedet og alligevel kunne jeg ikke gå i fred!

 5. Du er simpelthen så fin… Går også bare og venter på at DR smider dig på skærmen, er lidt ærgeligt at man skal nøjes med at høre din stemme i radioen, når du har så fin og positiv en udstråling 😉
  Desuden er Frida, kjolen og marken også alle rigtigt fine..

  God tur til Bulgarien – og pas nu på dig selv! 🙂

 6. Hold nu fast hvor er du fin. Marken er så lækker og Kjolen er underskøn. Billederne er vanvittig smukke! Jeg er vild med det hele!

  Jeg har også sagt farvel til min kæreste idag. Hele fem uger skal jeg undvære ham – det er jeg heller ikke så god til. Puh!

 7. Haha du er skøn Stine, skriv dem et læserbrev 😀 Frida er altid fin, det er sgu lige meget, om hun er straight out of bed. Altid en stjerne at se på 😀 Du kan tro, jeg skal passe på mig selv! Det har jeg også lovet min kæreste 😉 KH

 8. Av hvor er du sej Line, så skal jeg ikke klage over en uges fravær. For hver dag der går, er du tættere på at se ham. Det kan kun gå den vej 🙂 OG hvor er du sød, tak! Jeg får helt lyst til at flytte på landet, når jeg kan stå der midt i solskinnet i en mark, ahhh! KH

 9. Rigtig god tur og så må jeg jo affinde mig med at jeg ikke kommer til at lytte til din skønne stemme et stykke tid! 😉 Pas på dig selv!

 10. Rigtig fine billeder! Og så elsker jeg din måde at formulere dig på : )
  Hvis det er nogen trøst, så er jeg også virkelig dårlig til at være væk fra min kæreste alt for længe… Men det er så sundt at savne får jeg altid at vide, og det passer jo egentlig! Rigtig god tur : )

 11. Hej Cathrine, ville bare sige at jeg elsker elsker elsker fin blog! Men jeg ville bre spørge hvad din instagram er? Ha en rigtig god dag 😀

 12. Du har så ret Cecilie! Det er sundt at savne. Jeg skulle engang til Indien, tre uger uden ham. Det var som at få skåret armene af langsomt med en sløv flintesten. Fy faen det var hårdt. Så en uge – det er ren barnemad 🙂 OG tusinde tak, min kæreste er en SEJ fotograf! KH

 13. Hvor er det bare HERLIGT at høre Olivia, det glæder mig stort! Den hedder såmænd bare “rockpaperdresses” – den er nem at finde, tror jeg 🙂 Rigtig god aften! KH

 14. Fin, fin kjole. Er for resten blevet stor mops-fan efter at have “fulgt” Frida et stykke tid… Hun er godt nok kær 🙂
  Rigtig god tur til Sunny Beach!

 15. Så utroligt smukke billeder!

  Jeg håber ikke, det er sådan en “rigtig” Sunny Beach-tur, I bliver smidt på. Jeg var i Lloret de Mar som 18-årig, og det var én uges intens druk og hor. Jeg havde tømmermænd (både moralske og fysiske) i flere måneder efter… Det var ømt.

 16. Cathrine, jeg læser mange blogs, men kommenterer virkelig ALDRIG. Men det bliver jeg nødt til nu!!! Marken er skøn, vejret er skønt, kjolen er skøn, Frida er skøn. Du ser skøn og glad ud. Man kan ikke andet end trække på smilebåndet af dig, dine billeder og det du giver til os bag skærmen. Tak for det.

 17. Åhh så fin du er! 🙂 Elsker hvide sommerkjoler altså! 🙂

  Rigtig god tur – det bliver da helt sikkert dejligt! Også selvom det er uden A og Frida 🙂

 18. Ih altså, jeg bliver altid så glad af at læse din blog! Først og fremmest fordi du er så rar at kigge på, men i særdeleshed også fordi jeg elsker den måde, hvorpå du leger med ord, og ikke desto mindre er der stor kærlighed og skønhed i alle dine billeder. Tager altid mig selv i at tænke “Yay, nyt indlæg fra Cathrine!”. Læser også altid hele teksten, uanset hvor lang den så måtte være. Dette sted er en perle! 🙂

 19. Jeg er selv lige kommet hjem fra Nice, og brugte i går en HEL dag på at redigere billeder og skrive indlæg!! Men nøj hvor var det skønt ikke at have min computer med mig.. Det er altså meget tid og energi der går med den. Håber du lod den ligge! God ferie!!

Læg en kommentar