Interview hos Estilo

Forleden befriend?ede Caroline mig på Facebook. Vi skulle nemlig lære hinanden lidt at kende. Hun havde spurgt mig, om jeg havde lyst til at blive interviewet. Men det skulle foregå på en lidt anderledes måde. Hun ville nemlig gerne chatte på FB, så det mere blev en samtale end et interview. Jeg syntes, det lød sjovt og sagde ja tak. Og på den måde sad vi en sen aftentime og skrev sammen i to timers tid. Det var så hyggeligt! Vi kom vidt omkring og talte både bedsteforældre, Linie 3, blog og forlovelser. Så hvis I gerne vil læse resultatet, skal I bare klikke jer ind HER, og når I så lige er der, så tag lige et kig på Caros blog. Jeg har fulgt den næsten nærmest fra start, og den er altså så fin, så fin! Og i øvrigt fyldt med fine billeder. Det kan være, jeg skal bede hende om et Photoshop-kursus, nu er vi jo gode FB-venner, haha! Venner hjælper hinanden! Det må jeg lige overtale hende den fine Caroline om.

6 kommentarer
  1. Er vild med interviewet, det har jeg også skrevet ovre hos Caroline 🙂 Det er en super fin måde at lave det på og nogle herlige emner I får vendt 😀

  2. Det er så dejligt, når du deler nogle bloganbefalinger 🙂 F.eks. da du lavede indlæg om Nemesis, Babe og nu Estilo 🙂 Havde aldrig selv fundet frem til den blog, og hun er jo bedårende.
    Kh Emma

  3. Dejligt interview! Man kan virkelig mærke jer begge to deri!

    P.s. Jeg synes Linie 3 er helt fantastisk! 😉

Læg en kommentar