Dagens: Endnu ikke gået i sort


Jeg har sjældent gjort SÅ gode udsalgskøb, som jeg har gjort denne sæson. Det er helt skørt. Jeg føler mig så heldig! Både min frakke fra Tiger (50 %) og tasken fra Mulberry (70 %) er fantastiske køb, som gør mig glad hver dag, når jeg hiver dem frem. Og det er så klassiske ting, at de holder for evigt (hvis de dør, så er det af slid). Det er jo dét, et udsalg skal bruges til; købe de ting man aldrig har råd til ellers, eller som man har drømt om længe. Jeg overvejer faktisk akut shoppestop for at spare penge op til næste udsalg om en 4-5 måneder. Men jeg har selvfølgelig en hel vintersæson i vente og ærligt talt – min kvalitetstanke var ikke-eksisterende sidste år, så de tre H&M-strikke, der holdt mig varm dengang, er temmelig døde i år. Uldbussemænd (andre kalder det fnuller) og løbne tråde.

Og hvad sker der i øvrigt med det?? Er sommeren bare blevet slukket for? Ja ja. Det er bare ikke min favoritsæson, vi går i møde! Gider ikke bruge penge på strik. Og jeg er SLET ikke nede med farveskalaen. Sort, sort, sort. Blev helt trist i H&M forleden – ALT var sort. Klart min mest udfordrende sæson påklædningsmæssigt. ELSKER sommeren! Åhhh! Og forår! Åhhh! Det kunne være jeg skulle gå i gang med et par inspirationsindlæg til, hvordan man kan klæde sig uden det hele går i sort! Mørkeblå, bordeaux, hvid, mørkegrøn, pink. Til gengæld er tanken om sommerkjoler i december ret okay, og det gør også, at jeg ikke pakker det for langt væk.

Arbejde, arbejde, træning og dinner date i aften. Jeg håber, I får en skøn fredag og weekend med!

30 kommentarer
 1. Årh, er ret glad for sort (grå & hvid), så jeg elsker ret meget at kunne få lov til at gå i mørkere farver nu hvor efteråret og vinteren nærmer sig 🙂 Men jeg elsker dog også at pifte det lidt op med nogle items i farve eller med skøre mønstre/prints. Så kom endelig med en ’sådan klær du dig i farver i vinterens mørke’ indlæg, vil helt sikkert kunne finde noget inspiration i det.

 2. Jeg har heller aldrig forstået den vintertendens med at alle skal gå i sort. Vinteren er i forvejen end mentalt hårdt sæson at komme igen, så tag dog nogle farver på 🙂

 3. Aaaaijjj Cathrine… hvad er det for nogle irriterende reklamer, der bliver ved med at poppe op på min skærm når jeg går ind på bloggen? Sådan nogle af de der åndssvage “Du-skal-se-HELE-denne-reklamefilm-før-du-må-komme-videre-i-blog-land”-reklamer! Tænker, det ikke kan være med vilje… måske er det fordi, jeg holder til i England, reklamerne er i hvert fald engelske. Men jeg savner at kunne bladre løs i dit skønne inspirationsliv uden at skulle fanges af “Cilit Bang” og “Sky Sport News”! 🙁 Buhuuu. Kan det ikke blive fikset? Masser af hilsner herfra
  Ps. Som eksempel har jeg for blot at kunne skrive denne kommentar været nødsaget til at se tre reklamer af 15 sek. varighed. Yikes!

 4. JAAA! Inspirationsindlæg om efterår og ingen sort. Jeg har temmelig meget sort tøj – det er en “tryg” farve, og det passer til mit konservative arbejde, men jeg øver mig virkelig i at bruge nogle andre farver!

 5. Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig at jeg synes du er så smuk! Jeg er fast læser på bloggen, og du ser altid så naturlig ud. Bare lige et lille kompliment herfra, dem skal der jo også være plads til ;D

  Christina B

 6. Hehe jamen vi er heldgivis nogle som elsker efterår. Men nu er jeg så barnlig at elske alle sæsoner på sin egen måde. Men dette efterår bliver ganske særligt fordi vi skal giftes.
  Men ihh som Miriam siger- juveltoner!! Bordeaux, mørkegrøn, orange, brændte farver. Som jeg er sikker på du kunne kombinere med noget andet og gøre super, super fedt!

 7. Ku være SÅ fedt med nogle inspirations indlæg til ikke-kedeligt-sort vintertøj, med farver på tøjet bliver vinter også bare lige lidt mere spændende 😀

 8. Sort/hvid er også en SMUK kombination. Faktisk synes jeg, hvid er så flot om vinteren også, selv om den typisk klistrer sig mest til sommeren! KH

 9. Er de der stadig Anne Sofie? Det er sgu da skide irriterende! Jeg skal give beskeden videre – det skal ikke være besværligt og irriterende hverken at læse eller kommentere. Du kan tro, det skal fikses! “Bang – og reklamerne er væk!” 😀 KH

 10. Jeg købte dem hos Naked, og der er de udsolgt. Desværre. De var collector’s edit, så det er ikke sikkert, at de er til at finde 🙂 Men prøve at google “Reebok 30 year anniversary lavender” 🙂 KH

 11. Æij tak Christina, jeg nyder altid at høre fra dig 🙂 Tak for dit lille omend dejligt varme kompliment, hvor er du sød – jeg sidder lige her i sofaen og fniser! KH

 12. SKØNT Anne, stort til lykke! Juveltonerne er vidunderlige. Dem kan jeg også godt lide! Og dem kan jeg faktisk godt glæde mig lidt til 🙂 KH

 13. De er der desværre stadig. Jeg kan sige, at de er “bringing you original British comedy on Sky”, så de må næsten være til fordel for Sky, som altså er en britisk tv-kanal. Jeg ved ikke, om det er noget, Blogger’s Delight får penge for, men irriterende, det er de i hvert fald. 🙂 Du er for god, at du vil fikse det! Elskede forresten også dit Big&Carrie-indlæg, men jeg oooorker ikke at kommentere, når det tager mig et par reklamer at komme derind. 😉

Læg en kommentar