Dagens: Sommer i Sunny Beach


Det var så hamrende varmt, at jeg faktisk ikke kunne finde ud af at klæde mig i Bulgarien. Den slags varme der får lårerne til at glide rundt mellem hinanden, sveden til at pible frem på overlæben og brysterne til at ønske, de hang lidt nordligere. Men jeg havde generelt set pakket let, og jeg fik faktisk brugt alt på nær en t-shirt og en langærmet trøje og en strik. Sjældent har jeg pakket så smart! Og de mange spørgsmål til den fine t-shirt med blomster? Her er svaret: Den er spritny fra Istanbuls Zara. Den er i viskose og noget så skøn med fine knapper ned i ryggen. Jeg har ikke set den online, men link endelig hvis I har!
Det har været en lidt sær sommer, synes jeg. Den har ligesom bare fulgt i røven på et sært forår. Og jeg har arbejdet som ind i helvede. 12 dages ferie er det blevet til. Ikke just imponerende. Og straks som jeg var hjemme natten til søndag, så skulle jeg på arbejde igen i går. Radioen passer ikke sig selv. Og jeg skal stort set sende de næste tre uger i streg.

Jeg var lidt nervøs for, om de ville bruge mig efter ferien, men det lader til ikke at være et problem. Masser af timer til mig. Det er også fint nok. Jeg sparer nemlig sammen til en stor ting, min kærestes 30-års-gave. Og jeg har faktisk allerede givet ham en pseudo-gave. Ja, det giver ikke helt mening, men når tid er, så kan jeg uddybe for jer. Og så må jeg ellers sove, når jeg bliver gammel. Eller måske i september. Kan mærke måneden allerede er gået, selv om vi lige har taget hul på den.

Ingen Fashionweek bliver det til for mig med det arbejde. Til gengæld håber jeg snart på en “kontordag”. Det irriterer mig nemlig lidt, at jeg endnu ikke har nået at sætte mig ved bloggen. Især dens mail sejler. Jeg får så mange spændende mails fra diverse firmaer, og så får jeg mange, mange meget rørende mails fra jer. Nogle af dem er ret så personlige og har givet mig tårer i øjnene ved gennemlæsning. Og de kræver alle sammen svar. Men ikke et lemfældigt “Tak for din mail, kan du ha’ det?!”. Og derfor er det også næste prioritet, når bloggen er i fuld vigør igen.

NU: Tour de Amager på cykel med Bedste Ven B. Grill på Bryggen senere. Forberedelse til morgendagens radio. Go’ sommerdag!

31 kommentarer
 1. Hvordan er trøjen i størrelsen? Jeg overvejer at bestille den, den er nemlig online nu 🙂 (under shirts)
  God dag <3

 2. Hvordan er trøjen i størrelsen? Jeg overvejer at bestille den, den er nemlig online nu (under shirts).
  God dag <3

 3. Jeg vil bare sige, at du er sød og smuk. En simpel kommentar, som ikke kræver ‘modsvar’. Det var så lidt, du. Ka’ du ha’ det.

 4. Jeg har også selv arbejdet hele sommeren og kun holdt en uges ferie, for, at spare sammen til studiestart.
  Og selvom det har været hektisk, og ikke budt på så mange ture på stranden med pigerne, eller grill-aftener med kæresten, så har det faktisk været helt okay.
  For det giver simpelthen en helt fantastisk følelse at komme hjem fra en lang vagt, sidde med fødderne oppe og vide, at man er ønsket på ens arbejdsplads og at lønningsdagen er en dag tættere på.

  Og veninderne, kæresten og familien er heldigvis så fantastiske, at de er der for en når arbejds-ræset er overstået.

  Tak fordi du er så stor en inspirationskilde, og hvor er det flot, at du er nået så langt på DR 🙂

 5. Haha! Jeg griner stadig af din beskrivelse af svedige lår og bryster der hænger for langt mod syd. Kender det alt for godt selv. Håber du kan holde varmen ud.

 6. “Den slags varme der får lårerne til at glide rundt mellem hinanden, sveden til at pible frem på overlæben og brysterne til at ønske, de hang lidt nordligere” – hahaha – WORD.

 7. Du er så pæn.
  Og så ville jeg ønske jeg kunne give dig et par af de timer jeg har tilovers i mit døgn – er på barsel med en vidunderlig lille pige, som oveni købet er så nem, og sover så fint, at jeg godt kan undvære et par til en der trænger mere end jeg. Du må få dem, Cathrine!

  God sommer!

 8. Jeg har taget en medium, men jeg har også lidt brede skuldre og kan godt lide at de sidder løst der 🙂 Den giver sig nemlig ikke. Den bliver du glad for! KH

 9. Fedt, tak for link Maria! Jeg har faktisk slet ikke set, at den ikke må vaskes. Jeg plejer at vaske viskosesager uden problemer. Men det kunne være jeg lige skulle prøve den igen efter vask 🙂 Ellers plejer jeg at smide dem i vaskepose og så på 30 graders silkeprogram – fine kjoler og sådan, hvis de altså ikke har sten på sig 🙂 KH

 10. Hvor er du altså sej, at knokle så hårdt for at spare sammen til studiestart kræver sin rygrad. Det er let at bruge pengene på meget sjovere ting. Og du har helt ret. Når man når lønningsdag er al det hårde slid glemt 🙂 Og så er det godt, at du har en dejlig kæreste og gode veninder bag dig.

  TAK Mette, hvor bliver jeg altså bare glad! Det er store ord, så tusinde tak! KH

 11. Haha, det er HÆSLIGT! Selv herhjemme i dag – tour de amager på cykel og jeg skøjtede rundt på sadlen :S En lille brise er højt værdsat! KH

 12. TAK B! Jeg havde kun en enkelt taske med, men den fungerer også til så meget 🙂 På et af billederne kan du se alle detaljerne, der står hvor alt er fra, ellers må du sige til! KH

 13. TAK Anne både for dine dejlige ord og dine ekstra timer. Du er sød! Jeg tager hjertens gerne imod dine ekstra timer. Hvor er det dog skønt med sådan en lille perle. Til lykke med hende Anne! KH

 14. De er købt i maj, tror jeg. Måske juni 🙂 Billi Bi har lavet dem i mange varianter – samme stropper forskellige materialer 🙂 OG de er gode! KH

 15. Selvom min sommer har været fuld af fantastiske og meget unikke rejseoplevelser, så er det helt okay at være hjemme igen og tænde op for P3 og lade hverdagen indtage. Og jeg glæder mig meget til at du er tilbage igen. Skal lige finde ud af om det er p3 eller andre programmer 🙂

 16. Doh! Jeg kunne da også have set ordentligt efter 😉
  Forsvar godt at du ikke havde brug for andre end den taske – man kommer langt med en rummelig crossover.

 17. Måske du gad lave et indlæg om let pakning til varme ferier?
  Er nemlig selv en kegle til altid at pakke aaaalt for meget, og står og skal til Tyrkiet denne måned, og er bange for at pakke alt for meget unødigt.

  Fantastisk dejlig (det ved jeg godt man ikke kan sige men det er det nu engang) blog du har! Håber at du overlever naziarbejdermåneden!

Læg en kommentar