Kampen om de sunde bryster

Gajoler, meloner, appelsiner, jader, patter, bryster, kasser. De er alle sammen smukke, og på søndag skal de fejres i den gode sags tjeneste. Jeg har meldt mig på banen som ambassadør for Støt Brysterne, Kræftens Bekæmpelses kampagne mod brystcancer. Og hele september skal det handle om bryster ? aren?t we lucky? Støt Brysterne-kampagnen sparkes igang med det fineste arrangement på Klampenborg Gallopbane. Og I kan komme med!

Der bliver holdt to donationsløb i løbet af dagen; et med rigtige heste og et med udvalgte ambassadører ? undertegnede inklusiv! Jep, jeg skal løbe som en hest mod fx Cille og Andrea Elisabeth Rudolph ? alt for den gode sag. Der bliver hatteauktion, små fine kager, boblevand og en lækker terrasse at nyde det hele fra. Og så kan I komme og sige hej til mig ? hvis I har lyst. Det, ville jeg synes, var hammerhyggeligt. Hop i jeres fine kjoler og måske en hat, pak en picnickurv, tag et par veninder under armen. Bedre måde at spendere søndagen på findes næsten ikke.

Hvordan kan I komme med? I skal købe jeres billet HER ? det koster 100 kroner, som går ubeskåret til Støt Brysterne. Blot hold fast i ordrebekræftelsen og tag den med på søndag! Der er ca. 200 billetter tilbage, så chop-chop. I kan også komme ind og se hestevæddeløbet, som helt almindelige gæster, ved at købe almindelig adgang på dagen.

 

 

8 kommentarer
 1. Du er for cool Cathrine, thumbs up herfra for dit arbejde! 🙂 Kan ikke komme til eventen, men glæder mig til at høre om det (og måske se billeder her på bloggen?).

  …ja du gættede rigtigt, det er “hende Ida med parenteserne” 😉

 2. Hvor er det fedt at du har meldt dig som ambassadør og støtter sådan en vigtig sag! Og selvom jeg synes at det er fedt at der er så meget fokus på kræft på denne måde, kan jeg samtidig godt blive lidt ærgerlig over at det stort set kun er brystkræft, underlivskræft og så “mænd og kræft” der er fokus på. Jeg har nemlig selv for nylig mistet min søster til kræft i hjernen, og når fx “børn & unge med kræft” laver en kampagne så kommer det nærmest slet ikke frem nogle steder. Så kan det godt være at brystkræft er en af de kræftforer som kvinder oftest bliver ramt af, men de har til gengæld også en større chance for at overleve ift. fx en hjernetumor. Er det så bare fordi at man kan risikere at miste et bryst at der skal være så meget fokus på lige dén kræfttype? Det ville jeg da 1000 gange hellere skulle ske for min søster end hvad der skete for hende.

  Og undskyld det “sure opstød” eller hvad man skal sige. Havde vist lige brug for at komme ud med det. Og det er jo ikke dig der har bestemt at der skal være fokus på lige dét og som jeg sagde til at starte med synes jeg at det er super at du deltager i det. Min søster støttede også selv gerne sagen, men hun var bare også ærgerlig over at det overskyggede andre kræfttyper.

 3. Tak Ida, jeg er lidt spændt på det der hesteløb 😀 Jeg skal sørge for at få taget et par billeder til parantes-pigen 😀 KH

 4. Hej Tanja,
  jeg er rigtig ked af at høre, at du har mistet din søster. Det skal ikke overgå nogen.
  Jeg tror ikke på, at man kan rangere kræftformer. De er alle slemme, de er alle uretfærdige. Men en af grundene til det store fokus på specifikke kræftformer er nok hyppigheden. I september er der fokus på Brystcancer men i oktober er der fokus på cancer i al almindelighed – knæk cancer. I den forbindelse sættes fokus på andre kræftformer end de mest udbredte. En af mine unge kolleger er blandt med i et program, hvor han fortæller om sin kamp kræften.
  Kram

 5. Det vil jeg se frem til 🙂 Fedt at der er fokus på sagen!
  Er flad af grin over udtrykket “parantes-pigen”, det må helt klart være mit nye navn her på bloggen når jeg kommenterer (så er det også nemmere at kende forskel på Ida’erne 😉 )

 6. Tak for dit svar. Og undskyld – jeg havde lidt en “verden er uretfærdig”-dag igår. Støt brysterne er en fantastisk kampagne og jeg skal helt sikkert også selv støtte den på en eller anden måde – blandt andet køber jeg hvert år de sutsko de udkommer med!

  Jeg håber du laver et blogindlæg om eventen med masse fine billeder – eller i hvert fald bare et par stykker 🙂

Læg en kommentar