Agent Provocateur nu for menneskepenge

Jeg har virkelig, virkelig glædet mig længe til denne weekend. Først en lille fødselsdag for en dejlig veninde her til formiddag. Så bliver jeg hentet af mullen ? selv min kæreste kalder efterhånden Bedste Ven B for mullen. Det har hun altid været for mig. Det? bare mullen og mullen. Lige siden vi ?forelskede? os i hinandens bedste og værste sider i 1. g. Best friends 4 ever. Og i dag skal mullen og jeg påspaophold. Ren tøsetur, god middag+rødvin hvis maven tillader, haha! Men spaen skal også besøges ? benene er blevet sugaret. Bikinilinjen er ikke, haha! Må ikke gøre noget ved den før tirsdag ? skal have min første brazilian, GISP! Stella har virkelig arbejdet på at overtale mig det sidste halve år, haha, nu er jeg bukket under. Lidt kritisk når jeg skal i bikini i morgen, men hvad pokker, jeg skal ikke score. Nu til noget temmelig meget mere æstetisk end min bikinilinje pt. haha!

Nude BH // trusse – Koral BH // trusse – Blå BH // trusse

Lilla BH // trusse ? Nude BH // trusse – Turkis BH // trusse

Undertøj! Hvis I har helt almindelige, smukke størrelse bryster (i min verden nogen der ?bevæger? sig indenfor 70-80  A-E), så er der en glædelig, glædelig nyhed til jer. Agent Provocateur har lanceret en underlinje, L?agent by Agent Provocateur, som er noget billigere, end deres undertøj plejer at være. Et sæt ligger til ca. 660 kroner, men materialerne er stadig super gode, og så er det altså nogle virkelig smukke sæt. Jeg er desværre en besværlig størrelse, så jeg kan ikke nyde godt af det, men måske I kan? Jeg har til gengæld fundet et andet undertøjsmærke, som leverer undertøj i min størrelse, som jeg snarest vil tippe jer om. Det er lidt dyrere end L?Agent her, men sådan er det oftest, når man ikke er gennemsnitsstørrelse.

7 kommentarer
 1. Uh, lyder skisme godt! Og please lav et indlæg omkring det sugaring – prøver at overbevise mig selv om at prøve det af. Måske dine erfaringer kan gøre det sidste.
  Elsker din blog! :-*
  Venligst Louise

 2. tænk at du skulle overtales – gætter på, at du bliver afhængig af brazilian / sugaring

  og det er ikke kun forbeholdt piger – jeg har det eksempelvis selv fint med det

 3. Det var tarveligt, det der! Lige midt i pengetørken. Jeg elsker virkelig lækkert undertøj og har lige forelsket mig i det blå sæt øverst i højre hjørne… altså virkelig meget. Men det er nu god inspiration 😉 Hav en god weekend, og god bedring med mavsen!

 4. Jeg plejer sq’ ikke lige at kommentere, men blev nødt til det i dag.

  1) Min kæreste kalder mig også for Mullen 🙂

  2) At få lavet brazilian med sugaring er det hele værd, hårene bliver mærkbart blødere allerede efter første behandling! You can do it!

  3) Yaaay til billigere linje fra AP!!! *glædesdans*

 5. Ej undskyld, hvis jeg er en idiot nu, og du har sagt det tusind gange, og du gerne vil holde det for dig selv! Så skal du helt sikkert gøre det – altså holde det for dig selv.
  Men.. jeg er altså virkelig nysgerrig omkring din BH-størrelse. Fordi.. du ser bare meget “normal” ud (ment på den bedst mulige måde!).
  Er desuden selv en 80AA (AAAAA), så har heller ikke rigtig perfekte bryster..

 6. Søde Cathrine,
  Har bemærket at du flere gange har skrevet, at du er en besværlig størrelse. Det er jeg også (65C-65D), men Agent Provocateur laver altså 65C (i tilfældet af, at du også er noget i den stil). Jeg har i hvert fald en BH derfra i den størrelse — AH, den sidder!
  Bare lige heads up!
  Knus

Læg en kommentar