Dagens: Real Housewife of Covent Garden

Brogues ? Topshop (similar) // Skirt, stockings+silk top ? H&M // Jacket ? Rika // Bag ? ?Alexa? from Mulberry

Det har været en pragtfuld (bruger det ord alt for lidt) tur til London. Vi har spist masser af god takeaway (elsker og kan anbefale Byron Burger, Itsu sushi, Prêt-a-manger) hjemme i stuen foran fjerneren alle seks; Ming the pug (Fridas kusine, se hende på min insta @rockpaperdresses), min svoger og kone, min kæreste og Baby S, min niece på min kærestes side. Tante Cathrine.Vi har haft ret meget ro i disse dage. Jeg har haft god mulighed for at holde om Baby S, selv om hun helst vil være hos sin mor lidt endnu ? hende kan I i øvrigt også se på insta. Min kæreste og jeg har kysset og holdt i hånd. Og for en gangs skyld har vi stort set ikke shoppet. Vi (jeg) plejer at bruge flere dage på at trisse rundt om Oxford Street. Men jeg orkede ikke denne gang, og jeg havde heller ingen penge at bruge ? de få ting jeg fik med er en meget mærkelig blanding. De skal nok komme på bloggen (noget blødt, noget hårdt, noget spiseligt, noget spraybart). Fokus var på familie, på gode snakke med min svigerinde om vores mænd og om verdenssituationen. Derfor har jeg stort set heller ingen billeder! Ingen London-guide til jer.

Et enkelt eller to halvgående dagens er det blevet til. Jeg bestilte nemlig tid til frisøren derovre til både min kæreste og jeg. Nu havde vi tiden og trængte begge. Min gode, gamle Kendra hos Beauty Avenue var jo amerikaner ? var vant til at sige fringe og ikkepandehår ? og du får virkelig noget for frisørpengene i UK. Vi blev klippet hos Neighbourhood i Kensington ? det fineste sted. God hovedbundsmassage, god snak om hvad der skulle ske, god klipning for os begge. Jeg blev bagefter stylet ? dvs. frisøren satte mit hår. Begge to hoveder for knap 1.000 kr. og jeg fik tilmed produkter med. Det er altså ret okay! Herhjemme skal jeg være glad, hvis jeg får en klat shinedimsecreme i spidserne for 650 kr. Næ, min frisør var helt vild og lidt ustoppelig. Han gik efter klip og en nærmest timelang blowdry, igang med at lave krøller. Stor bløde krøller à la Real Housewives of Beverly Hills (ser I nogensinde den serie? Det er så underholdende grotesk til tider).

Jeg har aldrig haft så fint hår på en torsdag. Og jeg ville meget gerne have taget dagens bagefter for at vise jer det, men kameraet var ikke med os. Det blev med iphone ? bedre end ingenting. Jeg lover jer, jeg følte mig som dronning af Covent Garden med schwung i håret, a-line-skirt, trench coat som de fine damer og pink Alexa i hånden. Den slags fine dame, der, så snart kameraet er slukket, æder en greasy chiliburger (den uden nogen former for grønt i) hos Shake Shack. Med milkshake og cheese fries on the side. En dronning værdigt.

24 kommentarer
 1. Sikke nogle dejlige billeder, du ser virkelig skøn ud 🙂 og det lyder som om I har haft en dejlig tur, det er skønt at slappe af på ferier og ikke fare rundt som om det var hverdag derhjemme.

 2. Åhh hvor ser/lyder det bare dejligt 😀 Og hvor ser dit hår og du ikke mindst fantastiske ud 🙂 En gang imellem er det helt okay bare at lade shopping være shopping og bare nyde de dejlige mennesker omkring en.

 3. Hvor lyder det bare som en helt fantastisk tur!
  Jeg synes personligt, det er meget hyggeligere at læse om sådan en tur end en masse forskellige besøgte steder – det lyser ud af indlægget, at du har hygget dig, slappet af og bare suget al det dejlige til dig 🙂
  Det er dét ferie og familie er til for 🙂

 4. Jeg sad netop og tænkte at dit hår så pragtfuldt ud! (ja, vi skal bruge ordet pragtfuldt noget mere) Det lyder som om I havde en super tur til London (og en god tur i frisørstolen) 🙂

 5. Hæhæ, jeg vil gerne “korrekses” 🙂 Ikke desto mindre, brugte Kendra fringe og ikke bangs (som jeg ellers startede med at kalde det for hendes ører) 🙂 Det vigtigste var, at vi var enige om, at det var de totter hår i panden, så jeg undgik undercut i nakken eller lignende 😀
  Kh

 6. Ja vi skal så! Er også ved at være lidt træt af mit slidte “FANTAAASTISK!”. Pragtfuld er en god aftager 🙂 Det har virkelig været godt at være sammen med familie og kæreste, næsten helt uforstyrret af blog og insta 🙂 Kh

 7. Det er jeg glad for at høre Camilla, så skal jeg pakke den dårlige samvittighed godt væk 🙂 Det er skønt at trække stikket på de sociale medier en gang i mellem og bare fokusere på det, der er foran en. Kh

 8. Lige præcis Sabrina! At dykke ned under overfladen til det det betyder noget en gang i mellem; det er balancen og det livet også går ud på.
  GID jeg havde hår sådan der HVER dag 😀
  Kh

 9. Hvor ser du bare godt ud – både outfit, hår og selvfølgelig også ansigt 🙂

  Kunne dog ikke lade vær med at smile lidt af parret på det første billede som ligner at de står og poserer med deres popo’er (staves?)

 10. Jeg ville gerne skrive en rosende og lang kommentar om, hvor fantastisk jeg synes din blog er, men jeg er simpelthen for træt! Nyt job og en flytning dræner energien ud af kroppen på mig… Men Cathrine det korte af det lange er, at jeg elsker din måde at skrive og blogge på! Du er super sej, forsæt venligst – jeg nyder at læse med! Men nu vil jeg til at gøre mig klar til at smutte i seng, inden jeg falder i søvn over tasteturet. Godnat 🙂

 11. Haha du er sød Sabrina! Tusinde mange tak, altså! Bare et kort “tuttelut” gør mig glad 🙂 jeg håber du fik en god nats søvn, frisk og udhvilet! God dag! Kh

 12. Nej det er den ikke, men den gør sig bedst hjemme på matriklen – det er jo 2 kg mere i kufferten og derfor 2 kg mindre shopping at gøre 😉 Kh

 13. Åh wauw! God pris! Tror det er en københavnerting. Jeg blev klippet hjemme for 300-350 🙂 man kan dog også blive klippet noget billigere i KBH, jeg har bare erfaringen at her i byen hænger pris og dygtighed proportionelt sammen 🙂
  Kh

 14. Hahaha det er den undelynemig også et skørt billede rent opstillingsmæssigt! De tager lige lidt fokus de numser 😀
  Kh

 15. Altså for 650 har jeg også fået vask, klip, føn. Men aldrig nogensinde styling som her. Det var så fornemt! Min svigerinde sagde faktisk, det var normen hos Londons frisører!
  Kh

 16. Det har været så dejligt. Man (eller jeg) gør det alt for lidt, det der med at trække stikket helt ud. Det er så godt for sjælen 🙂 KH

 17. Det lyder som den skønneste skønne weekend i lovely Londonland! Jeg er stadig muggen over at jeg flyttede fra London til Danmark lige før Shake Shack åbnede, og til næste gang du skal derover kan jeg kun anbefale Honest burgers på Mead St i Soho. Man får meget mere for pengene end på Byron, det samme med Patty and Bun, der også har take away!

 18. Jaa det var så dejligt! Vi skal snart tilbage. Paris har altid været min favorit europa-by, men London er altså også ret tæt efterhånden. Jeg spiste på Shake Shack i NY et par gange, og der var det noget af det bedste vi smagte i byen. Men i London stod det altså ikke helt mål.. Hm… Måske NY-magien bare ikke helt var der? Men skal prøve Honest og Patty & Bun 😀 Tak for tip, Linette! KH

Læg en kommentar