Film for nyligt

Sikke en vidunderlig weekend! Jeg er helt ladet op på snakke om livet, på kager, på kærlighed, på gåture om søerne. Ah… Nu sidder jeg i sofaen og holder hånd med min kæreste, spiser tomatsuppe og skal til at se film. Det er det søndage er perfekte til, film! Og her er fem ret forskellige og gode bud til jer!
The Kids are allright

Et lesbisk par får to børn ved sæddonation. Børnene vokser op, bliver nysgerrige på, hvor de kommer fra. Hvem er deres far? Jagten sætter ind, og de finder ham. Nu ønsker børnene, at han skal være en del af familien, far+mor+mor+børn. Det giver helt nye komplikationer og kærlighedsforviklinger.

Se den hvis du kan lide The Descendants

Kings of Summer

Tre drenge vil være mænd! Men hvordan bliver man det? Ved at bryde med sine forældre, flytte ud i en skov, bygge sit eget hus, skaffe sin egen mad. Men aftenener er mørke, og maden kommer ikke ligefrem spankulerende forbi. Drengenes jagt efter manddom får lidt efter lidt venskaberne til at smuldre.

Se den hvis du kan lide Juno

World War Z

Brad Pitt er jordens eneste chance for at overleve et zombieangreb. Men han skal rykke hurtigt, for hans hjælpere og resten af befolkningen bliver en efter en smittet med den farlige bakterier. Tiden er knap, men hele jorden skal skal rejses rundt før kuren kan findes. Jerusalem, Sydkorea, Wales, Philadelphia.

Se den hvis du kan lide I am Legend

Mud

Lidt eye candy skal der til, værsgo’! To drenge i Mississippi er på eventyr på floden. De hopper i land på en lille ø, og her møder de en vildmand. Mud. Han er på flugt fra politiet, og fra en flok hævngerrige mænd. Drengene bliver spundet mere og mere ind i en lang række løgne, en kamp om kærlighed og en kamp for livet.

Se den hvis du kan lide The Lincoln Lawyer

Great Gatsby

Bogen er jo fantastisk! Hvis I ikke har læst den, så gør det før, I ser filmen. Kender I historien? Nick er en ung fyr, der kæmper sig op ad den sociale stige i byerne by New York i 1920’erne – årtiet, hvor alt kan lade sig gøre præ børskrak. Han lejer et lille hus på Long Island ved siden at mystiske Gatsby, der helst ikke ses i dagslys. Nick bliver draget af Gatsby, livsstilen. Men han ser sig hurtigt som en spillebrik i Gatsbys jagt på at få sit livs kærlighed tilbage, Nicks kusine.

Se den hvis du kan lide Moulin Rouge

4 kommentarer
  1. Hej Cathrine 🙂 Det her kommer ikke lige til at passe til det her indlæg, MEN jeg fik et pludseligt behov for at fortælle dig, hvor meget jeg ELSKER din blog! Jeg er altid spændt på, at se dine indlæg og jeg syntes både at din stil og du som person er vildt inspirerende!

  2. Åh, jeg var SÅ tæt på at tage ind og se Mud ifm. Buster, men det passede bare så dårligt ind i kalenderen. Faktisk kan jeg ikke se på kino.dk at de viser den nogen steder pt. Er du så’n en der lejer dem på nettet, oder? – Og hey, var Reese Witherspoon ikke også med i Mud? Worth mentioning! 😀

Læg en kommentar