Hvor der er sparet…

Føj for en hankat, hvor var det tidligt at møde kl. 08.00 til forelæsning i morges, men jeg klarede det ? selv om jeg lige måtte bestille en telefonvækning af min kæreste, der er i Århus i denne uge, haha! Jeg har ingen tiltro til min egen evne til at vække mig selv! Men fordi det var så tidligt fik jeg heller ikke blogget. Til gengæld er der nu et par gode tilbud til jer! par gode tilbud til jer!

Ja halløjsovs med tilbud! Og det her er et godt et af slagsen, hvis ellers I har kig på fx. Eames? stole. Paustian holder nemlig deres ene årlige udsalgsweekend den 14. og 15. september. I butikkerne i København og Århus er der udvalgte sager med besparelser på op til 80 %. Og på webshoppen er der 15 % på ALT! Men kun disse to dage. Det var altså under sådan en omgang, vi fik købt vores Eames-stole på billedet. Det er slet ikke så dumt et tilbud, hvis du alligevel har øje for de smukke skabninger. De har altså også Kubus-stager og Panton-stole ? bare for at nævne et par stykker.

Og så har jeg i øvrigt sat priserne lidt ned på min TicTail OG lige tilføjet bl.a. en smuk printet kjole med afstivet skørt og en ulden blazer fra Lanvin X H&M-kollektionen. Og til de der har spurgt på mine Soyafish-sneakers ? de er altså store i størrelsen og måler ca. 25 cm. Jeg tager ?resterne? med på FindersKeepers i Korsgadehallen på Nørrebro på lørdag fra 11-17, så det er ved at være sidste chance. Jeg render på posthuset i morgen, skubidibup!

 

6 kommentarer
  1. TAK, Cathrine, TAK! Her hos mine forældre, hvor jeg bor, er vi ved at få bygget et anneks i haven, hvor jeg flytter ind om et par uger, og jeg har sådan forelsket mig i Eames-lænestolen. Den må jeg hellere få købt fra webshoppen i næste weekend så – så slipper jeg for alt for mange måneder med stram økonomi pga. opsparing! Tusind tak for tip!

  2. Jubii, nu har jeg dælme købt dine alt for lækre sneakers og håber, håber, håber, at jeg kan passe dem. Har savlet over dem hver gang, du har vist dem på bloggen, så jeg er lykkelig!! 🙂

Læg en kommentar