London calling

 

Tusinde tak for al omsorgen på mit indlæg i går, det var mange følelser hældt ud i en tekst. Følelser som jo var fuldstændig irrationelle og i sidste ende unødvendige ? heldigvis. Jeg forestiller mig, at det irrationelle er ganske naturligt, når man tager situationen i betragtning. Vi er jo bare mennesker, vi vil leve.

Der kom en enkel kommentar med lidt mere ?bid? om man vil. Ret interessant input. Først vil jeg sige, det er så helt vidunderligt dejligt, at I efterhånden kender mig, kan se hvad jeg har tænkt og ment, min intention selv, selv om den måske ikke altid er lige tydelig. Når I kan tage mig og mine tanker i forsvar ? det er altså ret stort at se og opleve. Og så vil jeg også sige, at der altid er plads til nuancerede kommentarer. Omend jeg plæderer for en sober tone til hver en tid  [:)]  Så tak for rygdækning men også for en lille interessant snak i kommentarfeltet, som jeg endnu ikke har nået til at tage stor del i. Det kommer!

Jeg bliver tit spurgt, om det ikke er mærkeligt at fortælle om de inderste ting til de yderste i ens verden ? folk man aldrig har mødt. Men jeg har altid haft én politik med bloggen; ?så længe det er noget, jeg føler, så må det gerne være her?. Jeg er opdraget med, at man ikke kan argumentere mod følelser, man kan aldrig være uenig med andres følelser ? omend man kan have svært ved at sætte sig ind i dem. Meninger har vi mange af, vi kan være uenige og blive oprørte. Men man kan aldrig dømme, hade, blive skuffet over en andens følelse. Ikke i min bog i hvert fald. Og hvis jeg om tre år læser et af mine egne indlæg, så skal det være uden skam, jeg må ikke blive irriteret over mig selv. Jeg må ikke være mig selv til last. Derfor skriver jeg heller ikke om politik, da jeg jo kan ændre mening og ikke vil ærgre mig om fem år for en synsvinkel, jeg ikke længere deler med mig selv. Så for mig er det faktisk nemmest at holde min sti og mit sind og min blog ren ved primært at fortælle om følelser. Giver det mening?

Om mange timers arbejde, en pakket kuffert og en afhentet hund er jeg på vej til London. Min kæreste og jeg tjekkede lige billetpriser til Londontown i sidste uge, og da de overraskende nok var ganske rimelige, lavede vi et lille impulskøb.

Vi skal til London og møsse på babyniecen, så meget vi får lov til. Vi er blevet lovet champagne på køl (husker I lige det, hva?hva?hva :D). Og så har jeg planlagt minimum en tur ind til byen alene, Cathrine-møder-Topshop er aldrig et smukt syn for nogen. Så to timer derinde alene, lidt alenetid i Liberty, og så bare Hummingbird i lange baner, gode snakke, vin, god mad, babylove, og mandelove. Seeeaventh heaven! En forsinket sommerferie indtil mandag formiddag ? nææ, hvor jeg glæder mig! Jeg har både planlagt lidt til jer og taget computer med. Så ser vi lige, hvor meget jeg når. Jeg glæder mig til igen at hoppe rundt i byens gader <3 God dag!

17 kommentarer
 1. Jeg synes det er rigtig dejligt at du uddyber i forhold til indlægget i går, og at du gør det uden at skulle forsvare dig selv. Jeg kan helt sikkert følge dig i det med følelser – dem kan man ikke bruge som argument. Jeg læste lige kommentarerne igennem til indlægget i går, og det var egentlig lidt rart med en kommentar, der havde et andet synspunkt, omend jeg slet ikke er enig og aldrig vil kunne være så cool omkring sygdomme af nogen art (nærmest – en forkølelse hidser jeg mig ikke så meget op over). Det var i hvert fald nogle interessante synspunkter der blev delt 🙂
  Ha en fantastisk tur til London!

 2. uh uh hvis I skal ud og spise : tag paa Kulu Kulu(virkelig autentisk sushi) eller Jamies Diner, hvis det skal vaere en beskidt burger:) God tur!

 3. Ha! Det med den sobre tone var så meget rettet mod mig! 😀 Sorry, jeg bliver hurtigt hidsig, når jeg synes, folk bliver anklaget for noget dybt forrykt. 😉

 4. Hvis du har en HEL dag dedikeret til dig selv og shopping, synes jeg næsten at du skulle tjekke Westfield, som er et stort shoppingcenter med masser af lækre butikker. Der er endda en hel butik KUN med neglelak fra OPI! Det ligger ved Sheperd’s Bush, så en metrotur frem og tilbage og mere skal der ikke til før du ankommer. Til gengæld får man ikke rigtig den autentiske London-feeling med, som man gør når man for eksempel står på Oxford Street. God fornøjelse – jeg er ikke sport misundelig 😉

 5. Rigtig dejlig tur, jeg gad virkelig også godt en omgang shopping i London og i den fantastiske Topshop ikke mindst – det er jo nærmest en dagsudflugt med indbygget cafe und alles 😀 Åhh og Primark, den savner jeg godt nok! og Boots, for sørensen, ej men der er jo bare så mange gode butikker! Rigtig god tur 🙂

 6. Ikke det mindste Miriam, ikke det mindste! Det var generelt set – jeg blev ked af ord som “flippe ud”, “ovardramatisk” – de er meget beskyldende og malende, og i en snak om følelser, synes jeg ikke de hører hjemme… Kram

 7. Jeg er også glad for, når jeg kan få noget at tænke over. En anden vinkel, en anden side. Jeg fortryder aldrig indlæg, men jeg tænker tit, at jeg godt kunne have formuleret noget anderledes. Men sådan er det jo med en blog, man er sin egen redaktør, nogen gange går det super, andre gange glipper noget 🙂 Jeg er heller ikke så cool omkring sygdom, men jeg er ikke hysterisk 🙂

  Tak for de gode ønsker Laura! KH

 8. Uf det lyder lækkert, i denne gang var det primært takeout på sofaen hjemme med bebs, men næste gang – jeg gik faktisk på dineren og havde helt burger cravings 🙂 Tak for tip, godt vi snart skal af sted igen! KH

 9. Åhhh wauw! Jeg ved, at vi snart må tilbage, det er dejligt at have en god undskyldning i babyen for at komme derover igen snarest 🙂 Så må jeg besøge centret! Tak for tip! KH

 10. Det er jo det, man kan snildt bruge et par timer derinde 😀 Primark orker jeg ikke endnu, har en fornemmelse af, at det er lidt ligesom Century21? KH

 11. Haha du har helt ret, den er noget kaotisk og fyldt med ca 1 milliard mennesker der med fråde om munden render forvildede rundt og prøver at samle så mange gode billige sager til sig som muligt. Men tilgengæld er det heller ikke sådan at kimse at sko til 40 kr og alverdens forskellige strømpebukser og andet godt der nærmest bliver kastet i nakken på en 😉

Læg en kommentar