Status Pt: Mavekramper

MEGA træt af mavekramper ? det er mig. Og min kæreste ligger ved siden af sofaen med verdens mest lokkende slikskål, jeg ikke må få noget af. Og jeg er træt. Men jeg har Vild Med Dans i fjerneren. Og jeg har lagt en masse sager på min Tictail-shop i sidste uge, præ-sygdom, som måske kan friste jer. Så kan jeg tynde lidt ud i skabet ? det er hårdt trængt. I morgen skal jeg både til fødselsdag OG på spa-ophold. Så fortæl mig lige en kvikkur på mavekramper ? altså der ryger ikke noget ud af nogen ender, der ikke skal. Men mavekramperne holder ved. Og jeg har levet af hvidt ristet toastbrød, cola, revne æbler, kartoffelsuppe, ærtesuppe. Nogen ekstra tricks? Nogen ekstra tricks? De tages imod med kyshånd!

 

16 kommentarer
 1. Jeg drikker litervis af kamillete når jeg har mavekramper. Men jeg ved ikke om det hjælper mod den slags kramper du har. Jeg har IBS kramper. Det er det eneste der hjælper for mig. Og helst lunken kamillete.
  God bedring <3

 2. Jeg er ramt af det samme som dig, og har endnu ikke fundet kuren. Så jeg følger lige med her – just in case at nogen ved hvad man skal gøre :D. God bedring. 🙂

 3. Mit bedste bud er ganskevist at spise noget mad med lidt fuldkorn i… Det plejer som regel at være min mors husråd – og det, der har fået mine mavekramper til at holde op, men dem har jeg selvfølgelig også fået af at spise præcis hvad du spiser, hehe.

 4. Tak for tip Louise, du bekræfter et tip jeg læste på nettet, men som jeg ikke lige kunne greje om ville virke. Men nu prøver jeg – tusinde tak! KH

 5. Suppe har faktisk virket godt for mig – uden kød i. Men kartoffelsuppe og sådan er et godt måltid 🙂 I lige måde, god bedring! KH

 6. Min læge har altid frarådet fuldkorn, når man er skidt – hun har altid sagt “KUN hvidt brød”. Hvilket jo heller ikke giver mening i mit hoved – der er jo intet at tygge på for maven. Måske jeg skulle prøve lidt korn? Tak for tip 🙂 KH

 7. Hah, det kunne være hyggeligt – tror nu det hører sig til madforgiftning og mere er en post-prut-oplevelse end en baby, haha 🙂 KH

 8. “Post-prut-oplevelse” … Jeg morer mig.

  Jeg tyer altid til Mariekiks, når jeg har det sådan. Husk desuden lige at få nok sukker også. De siger alle sammen, at man skal huske salt, men det er min erfaring (efter en forfærdelig feriemadforgiftning i sommer), at sukker er mindst lige så vigtigt. Jeg plejer at indtage det i form af saftevand, så det også er lidt hyggeligt og en lille smule friskt, hvis man altså vælger det rigtige saft.

  Jeg håber, du finder noget, der virker for dig, så du kan blive frisk til din weekend! God bedring 🙂

 9. Irritated Bowel Syndrom. Irriteret tyktarm på dansk. Jeg har det også, særligt under stress. For mig virker: Ingen sukker, ingen kaffe, ingen hvede og så grøn the. Anbefaler kvædethe, som bare smager bedre end alm. grøn the.

 10. Virker smertestillende ikke ?
  Jeg plejer at ligge en varmepude på min mave når jeg har kramper og det plejer for det meste at hjælpe..
  (og du har tjekket at du ikke er gravid ? )

 11. Lille pus!! Sender nus på kinden og medlidenhedsøjne til dig.. Jeg plejer at holde mig fra mælkeprodukter og så spiser jeg banan nogen gange i stedet for æble – ligger også tungt i maven og er knap så fyldt med syre..

Læg en kommentar