Dagens: Pink poodle

Boots ? Acne // Skirt ? Cos // T-shirt ? SamsøeSamsøe // Jacket ? H&M // Bag ? Mulberry

Min kæreste sagde forsigtigt til mig i går; ?Skaaat?. Må jeg sige noget til dig??. ?Ja, det må du?. ?Den der jakke? Jeg kan virkelig ikke lide den?. ?Det vidste jeg da godt!?. Det sker tit, at jeg tænker; ?DEN her kan min kæreste ikke lide, den er god?. Hvis han ikke kan lide det, så ved jeg, det er skørt, og det bliver en potentiel vinder i mit skab. Jeg er sær. Og ja det er sgu en skør jakke. Lidt en puddelhund. Men den er lyserød og mega sjov, uden tvivl en der deler vandene. Er den dum eller dejlig?

Ellers var det lidt en variation over dette søndagsoutfit, tone-i-tone er virkelig den nemmeste måde at klæde sig ud på. Jeg skal ikke tænke over at matche og mixe, det drejer sig bare om at have nok tøj i yndlingsfarverne.

Og så gik søndagen med at gå hundeture, drikke kaffe inde i byen og dele en brownie. Min kærestes kollega blev gift i fredags, et stort muslimsk bryllup. I går aftes var jeg inviteret til finalen, 500 mennesker i et stort selskabslokale i Valby. Det var en gigantisk familiefest, det må jeg fortælle jer om senere på ugen.

Nu vil jeg gå hundetur i blæsten. Så til træning! Så rydde op! Og så skrive næste klumme! Og så lave mad til en god veninde i aften. Er det ikke en glimrende plan? Pas nu på jer selv i stormen.

34 kommentarer
 1. Jeg tror, du er en af de eneste mennesker i verden, som kan bære denne skøre jakke. Jeg ville aldrig selv købe den, men den er sgu flot og sjov på dig! Thumbs up!

 2. Jeg synes du er ret vidunderlig – jakken kan jeg ikke lide, før den kommer på dig, og det er vel egentlig en ret god kompliment, er’ed æ?

 3. Den er skøn til dig! Det ligner nogle rigtige street style billeder 🙂 jeg tror godt, at jeg kunne finde at gå med sådan en jakke, men i en anden farve.

 4. Du ser fantastisk ud! Jeg ville ikke købe jakken selv men jeg synes du ser underskøn ud.. Dit smil er så varmende ! 🙂 pas også på dig selv i stormen!

 5. den er vidunderlig, jakken. apropros – jeg havde engang en kæreste, hvor jeg en dag fortalte om et par nye bukser, som jeg havde bestilt, og at jeg ikke troede han kunne lide dem. Han spurgte hvorfor jeg så havde købt dem! Dét fik mig til at tænke på om man virkelig skulle lade en andens mening (godtnok en tæt på) diktere ens tøjstil. Det syntes jeg ikke dengang heller, men jeg blev altså lidt i tvivl i øjeblikket han spurgte – tak for du lige husker mig på at vi er gode som vi er 🙂

 6. Det er en rigtig dig-jakke! Man kan kun blive glad af at se dig med den på 🙂

  Du er tilfældigvis ikke interesseret i at købe en palliet-blazer fra H&M i str xs vel? Jeg har kun brugt den få gange og har kostet 800kr men sælger den for 200kr.
  – Total lusket af mig at spørge, men man kunne jo være heldig 😉

 7. Jakken er fin, du er fin og man bliver altid så glad af at læse din farverige blog! 🙂 Forresten kender jeg alt til at have en kæreste der ikke altid synes mit skøreste tøj er det pæneste, men jeg elsker det nu alligevel! 🙂

 8. Hvor er det dejligt at læse en rigtig fin positiv og livsglad blog, når man kommer hjem efter en lang der mildest talt har været en del op ad bakke ! 🙂
  Og den lyserøde jakke ville have reddet min dag ! Det er heldigt den er udsolgt ellers ville jeg da være 500kr fattigere 😉

 9. Øj hvor sejt, vi arbejdede også lidt med noget “girl in the city”, der var i hvert fald det min kæreste bildte mig ind, haha! Det passer måske meget godt med street style. I hvert fald er det et kæmpe kompliment, tak 🙂 KH

 10. Jeg har kun bevæget mig ud på hundture et par gange og til træning. Minimalt 🙂 Og FEDT du kan lide jakken, nu den er så anderledes! KH

 11. Det skal bestemt ikke, det synes jeg i hvert fald heller ikke, Lotte 😀 I første omgang er det jo den der bærer tøjet, der skal have det rart. Hvis jeg synes en skør puddelhund er toppen, så skal jeg ikke lade andre diktere 🙂
  KH

 12. Du er altid så sød Katrine! Det er også uden tvivl min yndlingsfarvekombination 🙂 Lyserød med lyserød med bordeaux – det er skønt! KH

 13. Haha, ja det er det vist 🙂 Det er sjovt, som man bare kan se at noget tøj “lige er én”. Jeg ser også ofte tøj i butikker, hvor jeg tænker på andre bloggere… “DEN er lige…!”
  Jeg er en small over skuldrene, så den er nok for lille. Ellers er det da skønt, du spørger! Jeg elsker mine pailletter! KH

 14. Husk når du står der oppe på bakken, så kan det kun gå glidende ned – på den gode måde altså 🙂 Jeg har købt den inde på Amagertorv, jeg siger det bare, hvis nu det også er en regnvejrsdag i morgen, ikk? 😉
  KH

 15. Sådan Sine! Du skal bare holde fast! Din selvfølelse er over andres mening, sådan tænker jeg i hvert fald 🙂 Vi er seje! Sov godt! KH

 16. Jeg tror efterhånden at ALLE piger der er i fast forhold må stå med netop den tanke engang imellem “DEN her kan min kæreste ikke lide, den er god” 😉 Et par veninder og jeg griner i hvert fald tit over det, når den står på tøsehygge og shopping!

 17. Ha, ha – jeg ville bestemt ikke elske den, for jeg er SLET ikke til lyserød. Men elsker den alligevel på dig <3

Læg en kommentar