Dagens: Sommer, sommer, sommer

Sneakers ? Nike Roshe Run // Skirt ? Rützou (old) // Knit ? Baum und Pferdgarten // Bag ? Mulberry

Jeg er trodsig, så selv om det er gråt, når jeg står op, selv om jeg er træt, når jeg står op. Så får den på alle sommerfarver, og så går det hele som smurt i smør. En kaffe, en bananvaffel med granatæble og mit nylige skud af vitaminer, hjælper nu også. Så her er et sommeroutfit fra slut-oktober. Silkenederdel og lyserød strik. Og det var stadig varmt. Lidt for varmt. Jeg tog til pressedag i går og svedte faktisk temmelig meget, dumme skizovejr, snyder mig til at tage alt for meget tøj på. Og så havde jeg fået massage inden første stop på turen, og da jeg havde taget tøjet på igen, havde jeg vendt min trøje forkert, så jeg flagede. I halsen. Og så væltede jeg lidt af en udstilling hos et andet bureau.. Cathrine på glat is, hun er farlig? Og svedende, kikset (og det gør det kun værre, når jeg udtaler det [kîkset] og ikke [kekset], som jeg er blevet irettesat). Jaaaja!

Hvad med det maxi, dér? Fungerer det? Ser jeg ikke lidt lille ud? Mast måske. Det føles ærligt talt lidt underligt at traske rundt i stof ved anklerne. Måske jeg skal vende mig til det? Overvejer at tage den med mig, når jeg skal til Shoppers Delight. Jeg sælger ud af garderoben om lørdagen, hvis I har lyst til at kigge forbi. Så skal jeg nok også sørger for småkager.

? Jeg fik et rigtig stort spørgsmål forleden, om jeg nogensinde føler, at jeg er gået glip af noget på mandefronten, nu jeg fandt min kæreste tidligt. Så senere i dag kommer der et laaaangt indlæg om kærestefølelser. Om mine følelser. Så vil spare på ordene her, så I orker det næste indlæg. God dag!

? Min tekst er næsten ligeså skizo, som vejret, i tusinde retninger?

15 kommentarer
 1. Altså, jeg siger også [kîkset] (ligesom dem man spiser!), og jeg er overbevist om, at vi begge er enormt cool 😉
  Rigtig fin nederdel, jeg elsker farven, men jeg kan godt forstå man lige skal vende sig til en så lang – jeg forbinder det kun med flagrende selskabskjoler 🙂 Men det er jo i virkeligheden så fint!

  Glæder mig meget til at læse dit “kæreste”-indlæg – jeg har selv været sammen med min mand i mange år, og var overbevist om, at det en dag skulle være ham allerede et par år inden vi fandt sammen… Men skal det være, så skal det være 🙂

 2. Hvis der er noget der er kikset, så er det at sige kekset! Selv min stavekontrol er enig.

  Jeg synes du gjorde det eneste rigtige, at sige kikset frem for kekset, det gør dig cool 😉

 3. Altså jeg siger både kîkset, persîlle, Pernîlle, desErt (ikke desært), lUksus (ikke lågsus) 😉

  Jeg beundrer din stil og dit mod i forhold til tøjvalg. Du er til stor inspiration og ser brandgodt ud!

 4. Jeg synes, at den maxi er fin – men jeg ville måske bruge den med en strammere overdel til? Så ville du ikke drukne så meget. (Ikke at jeg overhovedet synes, at det er slemt – men nu spurgte du selv til, om du så lidt lille ud…)

  //Caroline

 5. Åh altså, du er sgu så sød, når dine tanker stikker af. Jeg siger også kikset. Og er også blevet irettesat en million gange. Da jeg lige var flyttet til Kbh, syntes jeg det var flovt. Men så læste jeg Manden der døde som en laks og nu står jeg ved, at jeg ikke taler som en københavner, selvom jeg har boet her i 12 år. Og angående dit outfit – synes det fungerer på nederste billede, hvor kanten på trøjen er bukket op. Så ser du ikke spor mast ud. OG det var enden på min skizo-kommentar.

 6. Du ser ikke mast ud. Men det kan føles sådan – selv for sådan en som mig med mine knap 190 cm. Så no worries.
  Men jeg lover at du ser fin ud. Og jeg hepper på dine farver. Dem fortsætter du bare med 🙂 Ligesom din kiksethed. Det gør livet lidt sjovere. Nåja – og man skal da sige kikset med I — ikke e. Bum. Men jeg er også jyde.
  (længe leve rodede blogindlæg og rodede kommentarer).

 7. Du kommer aldrig til at se lille ud! Du er jo 3 meter høj… eller sådan føles det i hvert fald når man selv kun er 157 høj 😉

 8. Maxi spiller altid, jeg tror issuet mere er overdelen, der er for lang… Så forsvinder dine ben lidt.

  Jeg siger i øvrigt også kikset med i. Det hedder jo heller ikke en keks, vel…

 9. NEEEEEEEEEEEEEEEJ, Jeg vil købe den!!!! Nederdelen, that is. 1-2-3 solgt til mig, er næsten villig til at betale whatever you want! :O :O :O :O

 10. Jeg er helt vild med farverne! Og nej, så synes jeg ikke, at du ser mast ud. Det virker dog bedst på det sidste billede, hvor trøken er bukket op 🙂
  Jeg har det altid selv på samme måde, hvis jeg trækker i noget som helst “maxi”, selvom jeg er 178 og i andres øjne kun sjældent ser kort ud.

  Jeg glæder mig også helt vildt til dit kæresteindlæg – så meget at jeg har sneget mig herind lidt for mange gange i dag for liiiige at se, om du skulle have lagt det op 😀

 11. Sikke en omgang farver på en efterårsdag. Hvor herligt 🙂

  Glæder mig til at læse dit kæresteindlæg! Jeg ved ikke hvornår tidligt er tidligt, men fandt min skønne mand blot et par måneder efter at være flyttet til København som 20 årig, nåede lige at fylde 21 inden vi ‘rigtig’ fandt sammen. Og jeg er overbevist om at det er ham jeg skal holde i hånd igennem livet!

Læg en kommentar