Forskellen på mænd og kvinder…

? er hangen til små udstillinger. Stilleben (stille-ben-stille-leben-stil-leben). Jovist min kæreste kan godt lide sin slipseskuffe, at udstille de stribede slips, prikkede slips, blomstrede slips, ternede slips. Men det begrænser sig altså til et lille område inde bag lågerne i skabet. Jeg udstiller i resten af lejligheden. Alle 100 kvm. ?Sikke en pæn krukke, den vil se skidegodt ud med en sukkulent i, sådan en lidt rå krukke, og så i kombination med den der søde lysestage, ja, skidepænt?. Mit hoved tænker tit i små udstillinger. Så her er et par stykker af dem.

I har allerede set den pæne I har allerede set den pæne symaskine, men så fik jeg sådan små fine krukker i gave i tirsdags. Og de var perfekte lige ved siden af den brunlige symaskine, og så sammen med den grove krukke (som i øvrigt er fra IKEA) ? toppen. De fine krukker er fra Kähler, og er en gave fra Stilleben. Butikkens navn siger jo det hele, hvis man leder efter dimser til udstillinger, så er det der, man skal lede. Find den store HER og den lille HER.

Ja og så er jeg jo lykkelig for gyldne metaller. Guld og bronze. Så jeg samlede alle mine yndlingssager. Jeg fik de to små engle af min mor til jul sidste år. De er måske nok lidt julede, men de er så simple og grove i deres udformning, at de ikke bliver for romantiske, og jeg kan egentlig godt lide engle (og så glemte jeg at pakke dem i julekassen), så nu bliver de stående fremme. De passer jo også ret så godt til minKubus-stage, købt hos Paustian, og min Edge-stage, købt hos Stilleben. 

Lidt grønt skal der til. Og det her er nogen min mest farverige og usammenhængende udstilling. Jeg elsker min dame med fint aloe vera-hår. Jeg fik hende af mine gode veninder i fødselsdagsgave i maj, og jeg ved, de har købt den i Stilleben (telling you, the place to go, haha). Elefanten købte jeg i Indien, og den passer egentlig ikke rigtig ind nogen steder, og dens ene lille fod er i stykker, men jeg elsker den. Og så er den lyserød og pink ? mine favoritter. Og i front lidt orkidé i mormors musselmalede. Alt sammen på en (r-)orange bakke fra HAY.

I en stue og spisestue med Eames-stole, Bolia-sofa, ellipsebord, så er det lige præcis de der små dimsesamlinger, som min kæreste måske ikke helt forstår, som udgør personligheden i lige netop vores lejlighed.

   

10 kommentarer
  1. Hold da op – 100 kvm! Herhjemme kan vi (jeg) desværre ikke flytte så meget rundt på nips-tingene. Det kan højest komme i rotation, for at undgå sollys og afblegning (men det må tingene altså skiftes til – at ta en for holdet!). Elsker din elefant! Men det er nok ligeså meget fordi den har en historie i sig. De nips vi har fremme, er nærmest alle souvenirs (tacky ord), og det gør mig så glad, at kunne tænke tilbage på hvor vi var da vi købte den ting, og den ting og den plakat.

  2. Små udstillinger skal der altså til og dine er nogle virkelig fine af slagsen 🙂 Er også vild med din elefant, pink og lyserød er bare det bedste 😉

  3. Ih jeg giver den også gas med nips derhjemme. Lige nu er det tøsenips og hvidt-og-slidt-stilen som gælder. Min kæreste og jeg er ikke flyttet sammen endnu, og jeg tror det er vigtigt at jeg får du ud af mit system inden vi skal til at blive enige om en boligindretning som signalerer at der både bor en kvinde – OG EN MAND. 😉

  4. Ih hvor ser det hele fint ud! Jeg tror også min kæreste ville kigge underligt på mig, hvis jeg slæbte en gammel symaskine ind i stuen, meeen han ved jo ikke hvad han snakker om 😉

  5. Hej Cathrine, undskylder lige på forhånd for at jeg spørger til dette indlæg, men så er jeg sikker på at du ser det!; Hvor har du de turkise lamper fra i dit køkken?

  6. Hej Cathrine! Jeg ville bare sige at jeg har en mega girl crush på dig, du er jo simpelthen sådan et sødt menneske! 😀

    Knus og kram, og jeg håber du altid bliver ved at skrive!

  7. At jeg ikke har opdaget Stillebens butik før, forstår jeg ikke, men så er det jo godt, vi har dig til at tippe os!! Jeg har fødselsdag på tirsdag, og efter at have læst dette indlæg er min ønskeseddel gået fra ikke at indeholde nogle brændende ønsker til at indholde en maaaasse ønsker med ting fra Stilleben – tak! 😀

Læg en kommentar