Loppis på lørdag med 50 %

Se mig! Jeg skal sælge ud af min garderobe på lørdag, og kun lørdag! Det er fra kl. 10-16 i Store Kannikestræde i indre København. Lågsus-loppis i samarbejde med Fleafinder. Jeg kan i øvrigt ret godt lide lyden af ??modebranchens private klædeskabe?? på banneret, det lyder sgu da meget godt, hah! Jeg er med i modebranchen, bum bum!

Jeg tager hele min tictail med plus en masse ekstra godter, som I endnu ikke har set til salg. Det er gode sager. Og der er i øvrigt et rigtig fint tilbud pt. på indgangsbilletten. Køb den HER, hvis du vil undgå kø foran butikken. Og så er der mad og drinks at købe!

6 kommentarer
  1. Jeg skal desværre arbejde hele weekenden 🙁 Havde ellers lige sat næsen op efter at finde noget lækkert tøj. Men god salg og shopping i weekenden 🙂

  2. Puha, sådan noget kunne godt finde i sted i Aarhus også, synes jeg. 🙂 Hvis jeg skal toge helt til Kbh for at shoppe, har jeg ikke flere penge at shoppe for.

  3. Alt fra min tictail og ldit ekstra. Det der ikke blev solgt, kommer på tictailen i den nærmeste fremtid 🙂
    KH

Læg en kommentar