Nike X Liberty AW13

Så er der endnu en Nike X Liberty-kollektion på gaden! Denne gang i en mørkere version passende til efteråret. Jeg plejer bedst at kunne lide forårskollektionen, den er altid lysere og mere feminin. Men I skal ikke snydes og jeg kan nu også meget godt lide de blå versioner. Som noget nyt har de lavet en støvle baseret på Roshe Run-modellen, den næstnederste. Er der nogen af modellerne, I kan lide denne gang? Jeg ved, I er ligeså sneakergale som mig, og I plejer at være ret vilde med mine Liberty-sneakers.

? Og så er der de der guldsneakers?! Need I say more?! De er den ondebrodermig fantastiske! I kan klikke dem hjem hos Liberty selv, der har rimelige leveringspriser, så vidt jeg husker. De opdaterer dog deres site til morgen, så I må lige vente med at kigge på dem online.

8 kommentarer
  1. Jeg er helt vild med printet, men modellerne er ikke lige mig. Havde de nu bare lavet en free eller en normal rosherun, så havde jeg været en lykkelig pige. Må krydse fingre for at de gør det bedre til foråret.

  2. Jeg tænker præcis det samme, modellerne er ikke helt mig, desværre.. Jeg glæder mig til foråret 🙂

  3. Ja de er også så fede! Selv om de ikke har meget med klassisk liberty at gøre 🙂 dog er modellen, air max, ikke så meget mig. Den er lige det mest grove 🙂 Men den er noget så fin!

    Støvlen er lidt skør :S

  4. Air Max One i guld og sølv er for vilde! Jeg kan lige se dem til forår med et helt hvidt outfit. Jeg synes de andre modeller rammer helt ved siden af!

  5. HVOR finder du de guld- og sølvsneakers henne, synes ikke jeg kan finde dem hverken på Liberty eller Nikes egen side?? Hjælp, muuuuust have! <3

Læg en kommentar