Nye eventyr kræver ny kuffert


Min lørdags første ord til jer er et stort og varmt HURRA! Hurra fordi bloggen er sådan et rart, trygt sted. Både for jer og for mig. Jeg kan skrive høje og lave tanker, og I giver ligeså meget tilbage. Tak for alle jeres tanker til indlægget i går.

Og nu skal det være overfladisk og første-verdens-problemer. Balance i det hele ikke? Så min kuffert blev smadret efter London-tur, og jeg skal have en ny. Cuba rundt om hjørnet. Jeg har valgt en stor kuffert og vil også have en kabinekuffert. Og jeg har fundet den pæneste lille sag fra Samsonite – de har kigget lidt mod Marc by Marc Jacobs og lavet den sejeste kuffert. Og det bedste? Den er pink inden i. Jeg vil NYDE at skulle åbne den i security hver gang, haha! MEN skal den være beige eller blå? Ahh jeg kan ikke vælge. En kuffert har man jo i 10-20 år, eller indtil lufthavnen ødelægger den, og jeg er ikke god til så langsigtede beslutninger. Den blå er praktisk i forhold til snavs, men den beige spiller bare godt med det pink. I know, det er er bare en kuffert, og jeg er en heldig og forkælet lille gris, når det er min største udfordring denne lørdag. Men. Blå eller beige?

27 kommentarer
 1. Uh, en fin kuffert! Nu rejser jeg næsten altid med min backpack, men erfaring er altså, at den nemt bliver beskidt (har sågar en flypose til min backpack, så den ikke så nemt bliver ødelagt). Både når man skal bakse den ind i en taxa, rundt omkring i lufthavnen (og flyverens bagagerum, haha!), når den står på jorden osv. Så jeg vil klart vælge den blå, selv om der også er noget fint over den beige. Jeg er bare frk. praktisk, når det kommer til rejseredskaber, fordi jeg bruger dem meget og længe.

 2. Jeg bliver nødt til at være den praktiske og sige blå – du bliver jo ikke ved med at være glad for en beskidt kuffert, vel? 😀

 3. Jeg stemmer for den mørkeblå – jeg synes, den ser mere eksklusiv ud og så kommer den til at holde sig pæn længere tid! 😀

 4. husk at pakke ekstra tøj i kabinekufferten! Jeg mistede min bagage på ven til Havana og havde intet rent tøj i 3 dage. Knap få fedt når det er over 30 grader og man ikke kan købe nyt tøj. Heldigvis kom kufferten 🙂

 5. Blå, uden tvivl! Jeg synes den er både mere praktisk og faktisk også flottere end den beige. Og jeg synes det pink og blå spiller totalt godt sammen, hvilket jeg må indrømme jeg ikke helt synes er tilfældet med den beige! Så: helt bestemt den blå! Måske jeg også skulle have mig en ny kuffert… (indsæt den selvtilfredse emoji her)

 6. Den beige er helt klart flotteste, men den blå vil værre flottest efter et Pat rejser. Har selv en beige kuffert, og den er alså blevet ret snavset efter et par flyveture over atlanten:),

 7. Den blå helt sikkert! Personligt synes jeg selv, den er flottest i blå – men jeg tror også, trods den måske er flot de første på rejser i beige du vil foretrække den blå i længden 🙂

 8. Hej Cathrine 🙂

  Hvem rejser I med til Cuba? Min mor og jeg har kigget på nogle spændende rejser med Bravo Tours nemlig. Derfor ville jeg gerne lige høre hvem I har valgt.

  PS jeg ville vælge den blå kuffert – men jeg er også en sucker for den farve 😀

  Jeg ville også lige benytte lejligheden til at sige at du virkelig har en super inspirerende blog og er helt vild med dine Frida indlæg. Jeg har også selv en lille mops og kan virkelig genkende mange træk!

 9. Jeg stemmer for blå! Både fordi det klart at det mest praktiske, men også fordi farven er super fin og lidt mere eksklusiv at se på.

 10. Jeg vill nok vælge den blå og ikke kun pga. det praktiske element, som du nævner. Synes den ser liiiiidt mere luks ud! Og så står den jo i fin kontrast til det pinke indhold, når de skal åbne den i security 😉

 11. Du skal vælge den blå, for den vil holde holde sig pæn længst tid. Den beige vil hurtig blive nusset at se til 😉

 12. Åhh! de er godt nok pæne begge to!!

  Personligt rejser jeg med backpack, der, ligesom Sine K, bliver pakket ind i en cargobag. Så kan medarbejderne i lufthavnen ikke kaste rundt med den i dens stropper f.eks og den kan aflåses. Ellers rejser jeg med en hardcase kuffert.. Er ikke så meget til de bløde kufferter – er bange for mine ting går i stykker… Så allerhelst ville jeg foreslå dig en hardcase. Måske er de ikke så fikse, men de kan holde til mere og derfor længere..

  Men, men, men.. Gå efter den Beige – tror den er nemmest at spotte på bagagebåndet. Det er også vigtigt at tage med i sine overvejelser. KH pigen med den meget turkise kuffert 😉

 13. Stemmer helt klart for den blå. Den er mere praktisk og blive ikke beskidt på sammen måde som den blå. Plus, jeg tror umiddelbart, at jeg ville blive træt af at kigge på den beige om et par år. Fordelen ved den at den beige ville dog være, at den er nemmere at spotte på bagagebåndet. Jeg har selv en i sort, hvilket er en MEGET upraktisk farve, når man skal spotte sin bagage.

 14. Iiiiih, hold da fast for en hammersmart kabinekuffert(tænk sig lige at gå i spåner over en kabinekuffert alligevel..)! Jeg er helt blæst væk – jeg elsker smålommer i kabinebagagen, for man går jeg hele tiden og åbner og lukker den alligevel. Ih, som en konstant rejsende tøs MÅ jeg bare have den kuffert! Tak for at fortælle om den, Cathrine 😉

  Knuzzo fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

  ps.: BLÅ!

 15. Det har jeg også til min backpack, og det gode ved den er, at der altid kan være en masse ekstra i den pose, når man skal hjem fra ferie 😀 Jeg tager den mørkeblå! KH

 16. Uf hvor irriterende! Jeg plejer også at pakke badetøj og tandbørste og rene underhylere, det har min mor lært mig 😀 KH

 17. Vi rejser selv 🙂 Vi har købt billetter hos AirFrance, og så har vi booket fire nætter, ellers intet andet. Vi har rejst sådan de sidste mange rejser, og det passer godt til vores temperament 🙂 God tur med din mor, Katrine!

  Og tak for dine dejlige, varme ord – mopser er de allerbedste hundedyr i verden 🙂

  KH

 18. Det har jeg også til min backpack, men jeg tror jeg tager kuffert med til Cuba, selv om jeg ikke helt har besluttet mig 🙂 Der er fordele og ulemper i begge løsninger!

  Denne her skulel kun være en kabinekuffert, og så har jeg bestilt mig en hardcase til at checke ind 🙂

  KH

 19. TAK piger, jeg tror jeg går med den blå – som I siger tager den mindst imod snavs, og det er sgu nok en vigtig pointe 🙂 Tak for jeres input! KH

Læg en kommentar