The Lodge + konkurrence

Sponsoreret af Club Øresundsbron

Som barn har man ingen fornemmelse for tid, ?hvor mange gange skal jeg sove før???. Som ung går tiden alt for langsomt, ?hvornår er jeg færdig med 9. klasse??, ?hvornår bliver jeg student??. Jo ældre jeg bliver, jo hurtigere går tiden. Min farmor på 79synes lige, det har været juleaften?

Derfor forstår jeg heller ikke, at det er en hel uge siden, jeg var i Sverige. Jeg lovede lige at vise lidt billeder fra The Lodge, og der er god grund til at læse med for jer også ? jeg har en lækker overraskelse til en af jer i ærmet, bumbum!

Min veninde lånte sin mors bil, og så trillede vi mod Malmö lidt over frokost. Aftalen var liiige at spise lidt i Malmö, før vi tog videre tilThe Lodge. Hollandia (Södra Förstadsgatan 8) har toplækre kager! VIRKELIG gode kager, jeg fik Prinsesstårta ? hvis I er i Malmö, så und jer selv en lille kage og en kaffe dér!

At vi bestemt ikke havde behøvet kage i Malmö, anede vi ikke. Da vi ankom til The Lodge (små 30 minutters kørsel fra Malmö), var der nemlig Afternoon Tea klar til os. Små fine kopkager, lidt ost og kiks. Og så en fantastisk udsigt fra terrassen. Så snart vi ankom, fik vi nøgle til vores værelse – i ægte New England-stil. Der var rent og virkelig pænt på værelset. Det var ret nyt, fint renoveret og ganske stort. Vi smed kun lige i taskerne, og så gik vi ned og tog et par af de der kopkager, og så gik vi på terrassen. Der lå vi i solen, med halstørklæder på om halsen, te i koppen, og så talte vi om store ting. Kærlighed og arbejde og den slags. Der var fuldstændig stille rundt om os. Derefter gik vi stort set lige i baren, bestilte et par glas champagne til at starte på, lidt snacks. Og så talte vi videre om livets store og små tanker. Og så blev vi fulgt til bords. Fire retter – årstidsbestemt. Kantarelsuppe, kantarelterrin og stegte kantareller. Derefter hjort med rødbeder og en indkogt sauce. Så chokoladefondant og en æblesorbet. Til slut lækker svensk ost. Ahmen det var så godt! Mit mundvand løber helt her i sofaen. Kødet var som smør på tungen. Alting var så smagfuldt, og jeg elsker, når ingredienserne er lokale. Alle de efterårsferier jeg har spenderet i Furutorp ved min fars ekskones familiesommerhus – kantareljagten var garanteret hvert år. Det ærgrede mig dog noget, at min mave var så knudret, for et lækkert glas rødvin til ville have været toppen! Efter maden tog vi et par småkager i hænderne ? de serverer seriøst små bidder og små madder HELE tiden, til fri afbenyttelse ? og så gik vi tilbage på værelset og spillede backgammon til vi faldt i søvn. Det var så vidunderligt ikke at være forstyrret af mobiltelefoner, fjernsyn. Det er eddersørme sjældent, at der bliver gjort plads til brætspil i mine weekender. Det var så hyggeligt! Og tænk at man ikke kan blive træt af at snakke i 12 timer i streg? Vi har altid noget at tale om. Sådan er det med virkelig gode venner, de er en udtømmelig kilde til ny indsigt.

 

Jeg har ikke oplevet mange spasteder og kan kun sammenligne medYstad Saltsjöbad, som også er skønt, men dog noget mere familieorienteret. På The Lodge er der ro, tid til fordybelse. Ingen skrigende unger, fulde og højlydte mænd. Alt emmede af fred og ro. Personalet var yderst servicemindet, og de virkede virkelig selv meget i zenmode, haha! Det, fortalte den daglige bestyrer os også, er det de oplever, når de møder på arbejde. Medarbejderne går ned i gear, når de går på arbejde. Det må være rimelig skønt! Og så var der mad, små nipseting HELE tiden! Småkager, kiks, ost, kopkager. Og al den kaffe, te, saft, juice, du kunne drikke ? alt sammen til fri afbenyttelse.

Jeg har også et par billeder fra deres spaafdeling at vise jer. Men nu vil jeg først gerne have lov til at forkæle en af jer i samarbejde medThe Lodge. Vi vil gerne udlodde en Christmas Less Ordinary-pakketil en af jer. Pakken gælder for to personer til en værdi af 4.390 SEK.

Hvordan deltager du?

1) Fortæl mig i kommentarfeltet hvilken lille svensk by, The Lodge ligger i?

2) Like The Lodge på Facebook.

3) DOBBELTTJEK at du kan bruge gavekortet i perioden 29. november-22. december ? dog ikke på en søndag. Gavekortet skal bruges i denne periode.

Broen er ikke inkluderet, men det kan bestemt betale sig at bestille en brobizz til 250 kr. ligesom vi gjorde det til Bornholm i sommer. Så får I overfart for ca. 300 kr. tur/retur, og I får adgang til Club Øresundsbrons tilbud.

Konkurrencen er slut!

 

299 kommentarer
 1. The Lodge ligger i Genarp.
  Og hold da op en konkurrence! Krydser fingrer herfra. Ville hive drengen herhjemme med på en weekend, som ville være hans drømmeweekend, væk fra mobil, computer og larm (og andre mennesker ;)).

 2. The logde ligger i Genarp tæt på Lund og Malmö, ca. en times kørsel fra København.

  Jeg skal helt sikkert vinde dette ophold, da jeg har en mor der trænger til en sådan oplevelse med mig! Hip hurra for det. Og tak for en vidunderlig blog – number one!

 3. Det ligger i Skåne er jeg ret sikker på 🙂
  og hvis jeg vinder, hiver jeg min bedste veninde med, som lige er kommet hjem efter lang tid i USA til to aflyste fly, en madforgiftning og en fyring – hun trænger vist til lidt omsorg <3

  http://www.stylewhim.dk

 4. Lækkert, lækkert, lækkert! Lige noget for en studerende som mig.
  The Lodge ligger i Genarp – tæt på både Malmö og Lund. 🙂
  Og der er selvfølgelig sendt et like afsted på facebook til The Lodge.

 5. ej må man gerne skrive ny kommentar, hvis man rigtig gerne vil vinde, men man godt ved, at det ikke er Skåne… og ligger den i øvrigt overhovedet i en by? er det ikke sådan lidt på landet?

 6. Linket virker ikke 🙂 Men jeg tror efter lidt detektivarbejde at det ligger i Genarp? Og hold nu fast hvor ser/lyder det bare helt ustyrlig lækkert, det sted gad jeg virkelig godt at besøge 🙂

 7. Orh manner! Krydser alt hvad kan krydses kan!

  The Lodge ligger i Genarp.

  Og der er SÅ meget liket på facebook!

 8. The lodge ligger i Genarp.. Hvis jeg vandt, ville jeg give mine forældre en tidlig julegave.. De trænger virkelig til at komme væk fra stress og jag.. Min mor har for nogle måneder siden fået en hjerteoperation hvilket var stressrelateret så det ville jeg give dem.. Selvom jeg selv også godt kunne bruge sådan en lækker tur men ville elske at give dem den oplevelse 🙂

 9. Ej hvor en fin konkurrence!
  Ville være dejligt at vinde og få “spillenørden” ud af sofaen og ud på landet og hygge uden computerspil osv .. Bare os 2. Bliver bare hel glad ved tanken :p
  Nå men fik det til at The logde ligger i Genarp.. Så det burde være overkommeligt at komme derover 🙂
  Kan desværre ikke Like på fjæsen, da linket ikke virker for mig OG der er 10 andre på fjæsen der hedder “the lodge” 🙂 god aften til dig!

 10. Nej hvor lækkert. Ville fluks give mine forældre en tidlig julegave hvis det var mig der vandt. Det fortjener de absolut!
  Og, The Lodge ligger i Genarp 🙂

 11. The Lodge ligger i Genarp.
  Jeg ville elske at inviterer min søster der kommer hjem fra 1 år i Toronto, Canada i november med på sådan en forkælelsestur. Vi ville snakke om alle hendes fantastiske oplevelser hele dagen og bare nyde at være sanmen igen. Jeg savner hende!

 12. En veninde spa weekend er lige hvad jeg trænger til! At blive forkælet, glemme hverdagen og stresse af, er noget der sker alt for sjældent 🙂

  Adressen er: Södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp i Sverige – og som du skriver, ikke så langt fra Malmø 🙂

 13. 1) The lodge ligger i byen Genarp.
  2) Jeg har liket facebook-siden.
  3) Tidspunktet passer intet mindre end perfekt. Jeg kommer tilbage til Danmark – og vigtigst af alt; min kæreste – d. 20. december efter et halvt års udveksling. Selvom jeg er glad for at være afsted, så glæder jeg mig ustyrligt til at komme hjem til ham og vores hverdag igen, og det ville være det bedste, hvis vi kunne starte vores juleferie op med sådan et ophold.

 14. The Lodge ligger i byen Genarp (Lyder ikke specielt svensk?).

  Holy macaroni, en lækker konkurrence. Hvis jeg vandt, ville jeg tage min skønne kæreste med. Vi har 10-års dag her d. 24/10, som bør fejres.

  Ud over det, har han været meget alvorligt syg, så han har ikke kunnet tage ud af DK de sidste 2,5 år. Men nu lader tingene til at gå fremad – heldigvis.

  Og nej – vi har endnu ingen planer i den nævnte periode.

 15. The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg ville helt sikkert hive min mor med, efter en periode med stress og en generel travl hverdag for os begge, er det nok noget vi kan bruge! 😀

 16. The Lodge ligger i Genarp – og hvis jeg vinder, skal jeg have min kæreste med, som har været igennem en svær tid på det sidste. Det ville være verdens dejligste ting at kunne forkæle ham lidt med noget ro og fred og en masse kærlighed 🙂

 17. The Lodge ligger i Genarp – og der vil jeg altså vildt gerne hen! Jeg krydser hermed alt, hvad der krydses kan, tehe.

 18. The Lodge ligger i Genarp!
  Iiiih, en skøn konkurrence! (: Specielt fordi det er i Sverige, og jeg selv har familie der, så det ville ikke være så tosset at slå to fluer med et smæk 😉

 19. The Lodge ligger i den svenske by Genarp.
  Det lyder som et vildt lækkert sted, og perfekt hvis man trænger til at slappe af. Ville være fantastisk at vinde 🙂
  PS. Kunne ikke få det link du har sat ind til deres facebook, til at virke. Ved ikke om det bare er mig? Men fik liket dem via deres egen hjemmeside 🙂

 20. The Lodge ligger i Genarp udenfor Malmö 🙂 Og er nu liket på FB

  Hvis jeg vinder, så vil jeg helt sikkert tage turen med MIN allerbedste veninde, for hende ser jeg meget sjældent, da vi bor ca. 2000 km fra hinanden – så ville sådan en tur være underskøn!

 21. The lodge ligger i Genarp, tæt på Malmø. 🙂
  Nu synes jeg snart det er min tur til at vinde noget, heh. 🙂

 22. Genarp. Det lyder virkelig fantastisk. Jeg ville virkelig gerne være et godt menneske og have den intention at forære det væk, hvis jeg var så heldig at vinde. Men jeg ville altså bruge det selv sammen med min fantastiske kæreste, som jeg synes fortjener det for at lægge øre til en studerende, som er i mentalt underskud. Ps. Du er for nice 🙂

 23. 1. Genarp
  2. Like the lodge på fjææsbook ✔️
  3. Kalenderen er tjekket og godkendt. (-:
  Det lyder al for lækkert. Både min kæreste og jeg skal arbejde i julen – det er min første gang siden jeg blev færdig som sygeplejerske sidste vinter. Gruer lidt for det. Men det kunne det være helt ideelt at fejre lidt kvalitets-julestemning med manden i mit liv inden arbejdet kalder..

 24. Hvor ser der lækkert ud!

  The Lodge ligger i Genarp, og nøj, hvor ville jeg gerne kalde farmor til byen som barnepige, og så tage min kæreste i hånden og tage en nat i Sverige og være kærester for et døgn i stedet for mor og far.:)

  //Caroline

 25. Åh, for pokker! Det kunne min kæreste og jeg da virkelig godt trænge til! Bare et par dage væk fra bachelorhelvede ville være fantastisk! 🙂

  The Lodge ligger i Genarp.

 26. Det må da vidst være Genarp.
  Og hold da op, hvor ser det bare skønt ud! 🙂

  Ps. Tak for en fantatisk blog. Jeg nyder at følge med.

 27. The Lodge ligger i Genarp.

  Kunne godt bruge lidt afslapning med en god veninde inden eksamensræset 🙂

 28. The Lodge ligger i Genarp, ikke så langt fra Malmø.
  Det ser helt fantastisk ud! Det vil være så skønt med afslapning, glemme studiet for en stund og bare nyde at verden er dejlig!

 29. Åh Cathrine, The Lodge ligger i Genarp!
  Kærlig hilsen fra en dansker bosiddende i Stockholm – men som åh, så gerne vil invitere sin Københavnerkæreste med på miniferie i det svenske 😉

 30. The Lodge ligger i Genarp

  Krydser alt for, at jeg vinder denne skønne præmie til min søde mor og jeg.

 31. Lækker lækker konkurrence! Har selv været på ysb, og det var også virkelig lækkert. Men det lyder mere som om, at du er langt mere begejstret for dette her sted, og det lokker mig! Og det havde været så dejligt at koble hele hverdagen fra uden hunde, uden telefon og uden arbejde! Og det havde da slet ikke været dårligt, at komme lidt i julestemning imens!

  The Lodge ligger i Genarp, men ret tæt på både Malmø og Lund. I Skåne for at være helt præcis.
  Det havde været så dejligt at komme afsted, selvom mit håb er ret udbrændt. Jeg vinder aldrig noget eller nogen konkurrencer. Men med et ophold sådan et sted kan man jo ikke lade være med at deltage 😀

  Mvh. Pernille

 32. Nøj en lækker konkurrence! Jeg bliver da nød til at prøve lykken – måske jeg kunne være heldig 🙂 Mine fingre er i hvert fald krydsede! The Lodge ligger i den svenske by Genarp 🙂
  Hvis jeg vinder skal jeg have min søde mor med – jeg har nogen speciel historie, blot at min mor fortjener det, og at det er alt for sjældent man kobler helt af og bare hygger igennem med sin mor :)!

 33. Ej, hvor ser det skønt ud!
  The Lodge ligger i Genarp 🙂
  -Håber sådan jeg vinder! det ville være så skønt at kunne invitere min mor på god afslapning efter hun har hjulpet mig så meget den sidste tid!

 34. Ville være en fantastisk gave! Jeg ville nok tage afsted med min mor. Er selv ude at rejse over juleaften i år, og da mine forældre er skilt, så holder jeg kun juleaften med min mor hvert andet år. Det ville så have været i år. Det kunne være dejligt at forkæle hende med dette ophold i stedet. The Lodge ligger i Genarp

 35. Åhj, det lyder alt for lækkert, dejligt og rart 🙂
  The Lodge ligger i Genarp..
  ps: dit fb-link virker ikke endnu 🙂

 36. Ihh det lyder idyllisk of ser pragtfuldt ud <3 Det ligger lunt i Genarp!

  Krydser for vildt:)

  God uge

  Kh

  Annesofie

 37. The Lodge ligger i Genarp. Super lækker konkurrence og præmie …den ville jeg elske at dele med ham den dejlige. <3

 38. Årh, fantastisk! The Lodge ligger i Genarp og jeg skal helt sikkert have min mor hevet med hvis jeg vinder 🙂

 39. The Lodge ligger i Genarp.
  Jeg har desvaerre ikke selv mulighed for at tage afsted I den periode, da jeg stadig er paa udveksling i Australien til den tid (det er nu heller ikke saa ringe). Derfor ville jeg selvfolgelig give det til nogle af mine kaesteste derhjemme som jeg savner. Maaske mine to sostre, eller mine foraeldre, eller mine bedste veninder, eller min bror og hans kaereste. Ej, det er faktisk svaert at bestemme hvem jeg ville vaelge. De fortjener det alle. Det er saa rart at have saa mange gode mennesker i ens liv.

 40. I genarp. Min kæreste og jeg har i december været sammen i 3 år og hvor ville jeg elske at forkæle ham!:-)

 41. Åh hvor ser det helt igennem fantatisk ud!! Vil invitere min elskede storesøster med på juletur til Sverige. Hun har haft et par hårde år og jeg under hende alverdens kærligeste forkælelse. Hotellet ligger i: GENARP, SVERIGE. Tænk så tæt på!

 42. The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Hvis jeg vandt, skulle have min kæreste med, som er på Fiji på 6. måned, og kommer hjem lige før man kan bruge gavekortet. Jeg har ikke set ham i alle 6 måneder, så en tur til den svenske stilhed, ville ikke være fantastisk! 🙂
  Tak for den bedste blog!

 43. The Lodge ligger i Sverige, Skåne, på toppen af Rommeleåsen!
  Krydser alt for at vinde dette alt for lækre tilbud!

 44. The Lodge ligger i Sverige, Skåne, Genarp, på toppen af Rommeleåsen

  Uuh, krydser alt for at kunne få sådan en lækkert ophold!

 45. The Lodge ligger i Genarp.

  Det ville være den bedste get-away i selskab med min kæreste. Den perfekte måde at nyde tosomheden på, inden vores baby kommer til verden i marts <3

  Vi krydser fingre!

 46. The Lodge ligger i Genarp.
  Fed konkurrence!
  Min kæreste og jeg har flere gange snakket om at besøge stedet. En blogger han følger har nemlig også besøgt The Lodge.
  Krydser fingre

 47. Sikke en præmie! The Lodge ligger i Genarp og det ville være helt fantastisk hvis jeg kunne vinde et ophold der! Krydser fingre 🙂

 48. The logde ligger i Genarp.
  Jeg kan godt i perioden, og kunne godt tænke mig at invitere min kusine med, som virkelig har brug for en gate away fra eksmand og en weekend hvor hun ikke er mor på fuldtid.

  Krydser alt hvad jeg har!!!

 49. The lodge ligger i Genarp 🙂

  – og er liket på facebook!

  Hvor ville det være skønt at forkæle min bedste veninde ovenpå et laaangt hårdt år.

 50. Beklager, at der ligger to kommentarer fra mig, men kan ikke slette den første og nåede ikke at redigere den før den blev sendt… Så kun denne er gældende 🙂

 51. The Lodge ligger i Genarp – uh jeg vil gerne vinde det her ophold. Min kæreste og jeg har lige købt hus og arbejder begge to, så sådan et ophold ville være kærkomment!

 52. Der ville jeg elske at fortaelle min kaereste hvor meget jeg har savnet ham, naar jeg kommer hjem fra udveksling i starten af december! Det ligger I Genarp 🙂

 53. The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Og jeg ville elske at forkæle min kæreste med sådan en tur. Jeg er gravid og vi venter vores første barn, så jeg tror at han ind imellem befinder sig i en sand hormonhvirvel og når jeg lider af kvalme/opkast og andet ubehag, så er han altid så sød og omsorgsfuld. Han bliver en skøn far og han fortjener forkælelse inden nattesøvnen bliver forstyrret. 🙂

 54. The Lodge ligger i Genarp, og der er liket på Facebook.

  Krydser for at jeg vinder – har en mor der virkelig fortjener en forkælelsestur 😀

 55. Uha, det er Södra Ugglarp 621, Genarp, Sverige.

  Jeg vil tage min mand med, vi ser ikke hinanden så meget for tiden pga skæve arbejdstider. Han møder i skole kl 8, jeg tager på arbejde kl 15, han kommer hjem kl 16 og jeg kommer hjem kl 22.30 helt smadret.
  Så kæreste tid og kvalitetstid med ham, ville være lige i øjet!

  Krydser.

 56. Den lille by Genarp:) Kunne være lækkert med en lille jule tur og en pause fra eksamenslæsningen i den periode:)

 57. The Lodge ligger i Genarp, og jeg har liket dem på facebook…

  Tidspunktet passer perfekt – både min kæreste og jeg er færdige med 4,5 års studier i december, så lidt forkælelse ville i den grad være tiltrængt 😉

 58. Ih gud…det vil jeg med min nyuddannede og fantastisk kloge veninde (som ikke kan få job og er blevet droppet af kæresten). Vi fortjener det altså! The Lodge ligger i Genarp på toppen af Romeleåsen. Og de er liket på facebook.

 59. Wauw en lækker konkurrence 🙂

  The Lodge ligger i GENARP 🙂

  Der er like’et på facebook, og der er helt sikkert mulighed for, at tage af sted i den periode. Ville elske at tage min kæreste med til lidt afslapning 🙂 Han fortjener det.

 60. Det er i Genarp, at man finder The Lodge (og forhåbentlig også snart mig!) Jeg kunne virkelig godt bruge et get-away fra en hverdag, der er alt andet end fornøjelig pt.

 61. Sikke en lækker konkurrence! Ville da ikke have noget i mod at tage til The Lodge i Genarp! 🙂
  Jeg ville da helt klart hive min dejlige mor med – hun trænger til noget hyggetid uden stress og jag i hverdagen, det fortjener hun <3

 62. Ih en lækker præmie!
  Jeg har liket og The Lodge ligger i Genarp (som ikke lyder særlig svensk, i øvrigt..)

 63. The Lodge ligger i Genarp i Sverige. Og Ihhh hvor ville det være TOP skønt at vinde sådan en lille tur. Jeg har ALDRIG været i Sverige, og er lige startet på universitetet på mit drømmestudie, men det betyder også at min indtægt er reduceret til SU, og med to børn og hus så efterlader det selvsagt ikke mange penge til overs til fornøjelser som denne! Det kunne være så lækkert at invitere min mand på sådan et ophold, vi har slet ikke kunne holde ferie sammen i år, pga vi har arbejdet forskudt, og har derfor skiftes til at have børnene, og skæbnen vil sig at vi har børnefri en uge i december, da vores guldklumper har været så heldige at blive inviteret til Kap Verde af Farmor og Farfar! Så en lille getaway med min kærlighed ville være FANTALASTISK!! Håber vi vinder!! 🙂

 64. The Lodge ligger i Genarp.
  Kunne være rigtig dejligt med en tur, lidt væk fra det stressende 3’g- race! (:

 65. Det lyder som en dejlig tur I har haft dertil, jeg ville da selv gerne opleve den luksus 🙂 The Lodge ligger i Genarp i Sverige.

 66. The Lodge ligger i Genarp.
  Hvis jeg vinder, vil jeg tage min kæreste med. I slutningen af november har vi 6-årsdag – og vi har været væk fra hinanden 2 mdr – så et ophold på The Lodge ville være fuldstændig fantastisk!

 67. The Lodge ligger i Genarp, og hvor kunne det bare være lækkert at vinde. Det ser SÅ hyggeligt ud, og jeg har desværre endnu aldrig prøvet at være sådan et sted, men glæder mig til forhåbentlig at skulle det engang 🙂

 68. The Lodge ligger i Genarp!
  Håber håber HÅBER jeg vinder; Jeg vil hive min kæreste på 4 års surprise ophold 🙂

 69. The Lodge ligger i den svenske by GENARP.

  Jeg krydser alle mine fingre for at være den heldige vinde af denne lækre præmie, da min mand og jeg virkelig, VIRKELIG godt kunne bruge en weekend væk sammen efter vi er blevet forældre for anden gang 😉

 70. Ejjjj det kunne være perfekt til min kæreste og jeg! Vi trænger virkelig til lidt kvalitets tid sammen efter travlt med nyt job og skole afleveringer.. The Lodge ligger i Genarp. Krydser alle min lemmer og håber på det bedste 😀

 71. Lækker konkurrence, ku godt bruge lidt kvalitetstid sammen med kæresten 🙂
  1. Den ligger i Genarp
  2. Liked
  3. Jeg kan heldigvis godt i denne periode 🙂

 72. The Lodge ligger i Genarp.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg invitere min mor med. Hun er i gang med en total renovering af sin lejlighed og kunne godt bruge en mundfuld frisk luft og afslapning.

  Tak for en meget inspirende blog. Den bedste efter min mening!

 73. The Lodge ligger i Genarp.

  Ville være en skøn gave til mine dejlige forældre, som altid er der for mig og som virkelig fortjener en afslappende tur!

 74. Sikke en lækker konkurrence, Cathrine! The Lodge ligger i Genarp. Har aldrig været der, men hørt så meget godt om det. Jeg er lige startet som stud.jur og kunne virkelig godt (allerede nu) bruge et par dage væk i ren afslapning. Håber det bliver mig! Rigtig god dag og tak for en lækker og gennemarbejdet blog 🙂

 75. The Lodge ligger i Genarp i Skåne 🙂

  Håber jeg vinder og kan overraske manden i mit liv med et ophold med fuldstændig fred, ro og kærlighed 🙂

 76. The lodge ligger i Genarp. Ih, hvor jeg håber jeg vinder så jeg kan invitere min dejlige kæreste på en lille getaway, det blev ikke til nogen ferien sammen for os i år, så det ville være skønt!

 77. Hvor ville det være fantastisk! Min veninde og jeg vil i den periode sidde og svede over vores SRP, så et ophold i The Lodge i Genarp kunne være tiltrængt og måske hæve niveauet for opgaven en grad eller to…. 😉

 78. The Lodge har adresse i Genarp. Jule-pakken lyder virkelig rar! Den ville jeg gerne kunne forkæle min mor med 🙂

 79. Det lyder vældig idyllisk og ret perfekt til noget juleafslapning! Og som svar på spørgsmålet, så ligger The Lodge i 247 98 Genarp!

 80. I Genarp finder man The Lodge, hvor jeg helt uoriginalt, vil tage min kæreste med hen, hvis vi skulle være de heldige 🙂

 81. Svensk idyl når det er bedst <3 Kan lige forestille mig en juletur, når sneen er faldet og pejsen er tændt! Hold nu helt op jeg håber jeg vinder!

  The Lodge ligger i Genarp

 82. The Lodge ligger i Genarp. 🙂

  Og jeg kender alt for godt til det med at tiden går for hurtigt – synes de to sidste måneder er fløjet afsted, og nu er jeg pludselig skræmmende tæt på en hel masse deadlines og eksaminer på studiet. Åh, gru!

  God dag til dig, søde Cathrine! 🙂

 83. Hvor ser det vildt ud! The Lodge ligger i Genarp og jeg krydser sådan fingre for en lille getaway omkring juletid, hvor ville det være dejligt at overraske kæresten med 🙂

 84. The Lodge ligger i Genarp 🙂
  Kender flere der har været der og de siger alle det er helt fantastisk 🙂 ville forkæle min mor med en tur hvis jeg vandt!!
  ps. super blog du har!!

 85. The Lodge ligger i Genarp.

  Det her fantastiske gavekort ville jeg forære min far (og mor) som lige er startet på arbejde efter at have været sygemeldt med stress. Han kunne helt sikker bruge at unwinde lidt inden juleshopping 😀

 86. Det skønne spahotel ligger i byen Genarp. Er jeg den heldige vinder, vil jeg invitere min søde mor med 🙂

 87. The Lodge ligger i Genarp, og er liket på facebook;-) tror jeg vil invitere min tvillinger søster på tur hvis jeg vinder som fødselsdags gave til os begge to;(

 88. Åhh hvor ville jeg gerne vinde denne præmie

  Min kæreste – nå nej mand – og jeg har stort set ikk set hinanden siden vi blev gift i august i år. Tror vi har spist aftensmad sammen 5 gange siden brylluppet. Det skyldes en masse forskellige ting, men det er bare så svært ikke at se hinanden, når nu man er nyforelsket vol 2.

  Krydser alt hvad jeg har for, at jeg vinder – og nå ja så ligger the Lodge i Genarp i Sverige

 89. The Lodge ligger i Genarp i Sverige.

  Håber på at blive den heldige vinder, så min mor og jeg kan opleve julestemningen på dette vidunderlige hotel – det ser bare så lækkert ud! 🙂

 90. The Lodge ligger i Genarp. Det ser virkelig lækkert ud. Tak for en fantastisk blog, der altid stjæler lidt mere end 5 min. 😉

 91. The Lodge ligger i Genarp! Og hvor ville sådan et ophold dog være tiltrængt! Krydser fingre! 🙂

  Dejlig dag til dig!

 92. Det ligger på Romeleåsen i Genarp 🙂

  Jeg vil give rejsen til mine forældre. De er igennem et langt og hårdt sygdomsforløb lige nu og trænger til varme og ro.

 93. The Lodge ligger i Genarp, Skåne, ca.30 minutters kørsel fra Malmø. Krydser alt hvad jeg ejer. Min kæreste arbejder pt 80 timer om ugen på en nyåbnet restaurant. Jeg savner at se ham vågen.

 94. The Lodge ligger i Genarp.. Uhh jeg ville gerne vinde, for så ville jeg tage min kæreste og min tykke mave (er gravid) med og nyde stilheden og kærligheden.. Især fordi su’en ikke rigtig rækker til den slags oplevelser 🙂

 95. Ej, hvor kunne det være lækkert at vinde!

  The Lodge ligger i Genarp i Skåne i Sverige i Skandinavien 🙂

 96. The Lodge er liked på facebook og ligger i Genarp. Ville meget gerne tage min skønne mand med på jule-kærlighedsforkælelsestur

 97. Link dutter ikke, men tror jeg har fundet frem til at lækre The Lodge ligger i lille Genarp 🙂

  Håber megaa, får nemlig fint besøg fra de varme lande som godt kunne bruge at mærke kulden i sveriges land 😉

  Møs!

 98. Hvor ville det være dejligt at tage min skønne mand på 1-års bryllupsdagsjulefejring på The Lodge, som ligger i Genarp. Stedet er liked både på facebook og i dagdrømmene.

 99. Fantastisk konkurrence!:) – The Lodge ligger i Genarp. Så nu må jeg bare krydse mine små pølsefingre, for at det bliver mig!

 100. The Lodge ligger i Genarp. Og WAUW for en lækker konkurrence! Jeg krydser alt, hvad krydses kan, for at jeg vinder 🙂

 101. The Lodge ligger i Genarp – hvor ville det være fantastisk at vinde sådan et ophold! Så vil jeg tage min mand med derop, så vi kan nyde hinanden, roen og ventetiden inden en lille én kommer til verden! 🙂

 102. The Lodge ligger i vidunderlige Skåne. Tak for en fed blog i øvrigt! Er vild med din måde at skrive på 🙂

 103. The Lodge Resort ligger i den lille by Genarp, tæt på Malmø og Lund. Hvis jeg vandt, ville jeg forkæle min mor med et ophold dertil. Hun har hjulpet mig gennem et langt og udmattende sygdomsforløb, så nu synes jeg det er på tide at forkæle hende! 🙂

 104. Nøj, en fed konkurrence. Ifølge google ligger The Lodge i Genarp, og forhåbentlig ligger jeg og slænger mig i en af sengene inden længe 😉

 105. Det ligger i Skåne 🙂 Og jeg kan sagtens i den periode. Jeg ville også invitere en veninde, som gennemgår en svær periode i sit liv.

 106. The Lodge ligger i den lille svenske by, Genarp!

  Iiihhh, det ville være sådan et fedt sted at komme hen. – Og når man nu skal have en break fra hverdagen, er sådan et sted her jo fantastisk, intet mindre 🙂

 107. Oh Lord, en lækker konkurrence! Jeg er klar til at smide alt hvad jeg har i hænderne i den periode for at stikke et smut til The Lodge som ligger i byen Genarp.

 108. Er du gal, det ser lækkert ud! Og som du selv skriver, så må det da være helt optimalt og fantastisk at tage på arbejde og gå ned i gear – ingen stress og jag. Jeg er helt sikkert med i konkurrencen! Broen klarer vi, og tidspunktet er lige i afslutningsfasen af BA, så mon ikke min kæreste og jeg trænger til en get-away?
  Og svaret: Genarp 🙂

 109. Nøj det lyder lækkert!!! Jeg smider gerne et lod i puljen. Følger allerede The Lodge på FB – og har længe ønsket et visit der. Det lyder SÅ lækkert – ikke mindre efter det du fortæller 😉

  The Lodge ligger i Genarp.

  Kh

  Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 110. Årh, for en konkurrence 😀
  Jeg bor i Malmø, min kæreste har lige fået opholdstilladelse, og kommer i midten af november, overvej lige en overraskelse det kunne være!
  Jeg krydser fingre 🙂
  Det ligger i Genarp, og jeg har liket deres side.

 111. Viiiild konkurrence – åh, hvor ser det bare top skønt ud med sådan en venindetur! Krydser fingre 😉

  The Lodge ligger i den svenske by Genarp.

 112. Lækkert – det er da lige hvad man har brug for nu hvor efteråret kommer snigende 🙂
  The Lodge ligger i Genarp !

 113. The Lodge ligger i den lille svenske by Genarp.
  Vil være perfekt af få ro i kroppen og blive fyldt op med venindekærlighed – så man er top klar parat til at være asocial og stresset under SRP skrivning.

 114. Det ville være en for optur gave at give min kæreste mor, da hun snart har fødselsdag!

  !!Og The Lodge ligger i Genarp!!

 115. Genarp, simpelthen! Jeg skriver SRP i den periode, ligesom mine bedste veninder, så vi kunne sagtens bruge et break

 116. Hvor kunne det være skønt, at forkæle mine forældre med sådan et gavekort! Sådan en julegave fortjener de helt sikkert!
  Derfor deltager jeg selvfølgelig – The Lodge ligger i Genarp 😉

 117. Ej okay, nu prøver jeg altså lige om heldet ikke er med mig. Kunne så godt bruge sådan et lækkert ophold i en travl hverdag med uddannelse uden SU og masser af arbejde. Jeg har liket The Lodge’s facebookside og har undersøgt, at hotellet ligger i Genarp, Sverige 🙂

 118. Juuuhuuu, jeg har ventet på en konkurrene som denne! Perfekt måde at fejre min kærestes og min 3-årsdag. Ih, jeg håber jeg vinder!

  The Lodge ligger i Genarp.

 119. The Lodge ligger på toppen af Skåne ved Romeleåsen. Ville være skønt at vinde sådan et ophold

  Kan ikke få dit facebook link til at virke.?

 120. Det ligger i Genarp. Og gud hvor ville jeg elske at tage sådan en tur med min kæreste. Vi har været sammen i virkelig mange år, som i mere end 10, men lige for tiden går det ad helvede til og hvor ville det være fantastisk, hvis vi kunne få en lille getaway og måske reparere på forholdet!!!

 121. Dejlig konkurrence. Det ligger i Genarp. Og datoen ville passe perfekt som en overraskelsestur til min kæreste, ovenpå et par hårde måneder med flytning og uvished om, hvor vi skulle bo og om vi ville finde noget inden vi skulle være ude af vores nuværende lejlighed.

 122. Ihh hvor lyder det altså hyggeligt, ville elske et lille jule-getaway efter mine eksaminer 🙂 Og the Logde ligger i Genarp 🙂

 123. Sikke en skøn konkurrence 🙂 The Lodge ligger i Genarp. Jeg har kigget på deres ophold sååå mange gange og givet små hints til min kæreste, men nu kan jeg måske overraske ham i stedet 🙂

 124. Hold nu fast, en lækker præmie! Jeg krydser alt der kan krydses, for at vinde 🙂

  The Lodge ligger i Genarp. Jeg liker nu The Lodge på Facebook.

  Og Cathrine, tak for en meget inspirerende blog. Jeg er typen der altid går i gråt, sort og hvidt, men du mener mig altid om, at farver er lækkert 🙂

 125. The Lodge ligger i byen Genarp, på toppen af Romeleåsen.

  Jeg håber, jeg vinder. Jeg trænger virkelig til et afbræk fra mit speciale. Det ville være perfekt at komme ned i gear og i zen-mode sammen med veninden 🙂

 126. Jeg vinder aldrig noget, men hvis jeg ikke forsøger, bliver det nok aldrig bedre 😉
  The Lodge ligger i Genarp, hvor jeg siiiindssygt gerne vil hen! Min kæreste ville jo dø af glæde over denne her tur!

 127. The Lodge ligger i Genarp.
  Det kunne virkelig være lækkert at give mine forældre sådan en oplevelse. De trænger til at komme et sted hen, hvor de bare kan stresse fuldstændig af og nyde hinanden. En ekstremt dårlig start på året, hvor min fars grænse mellem liv eller død pludselig kom alt for tæt på, har taget meget hård på min mor og det kan ses på hende – også selvom hun er den stærkeste kvinde jeg kender. Og derfor ville det være fantastisk at kunne give hende sådan en gave, som hun kunne nyde med hendes livs kærlighed.

 128. Genarp! Alt for lækker konkurrence. Ville invitere min søde mor med, hihi. ville være hyggeligt.

 129. The lodge befinder sig i Genarp.

  Jeg krydser alt jeg kan. Dette er den fedeste konkurrence. Seriøst. Man har lov og drømme. Det er lige hvad jeg har brug for.

 130. The Lodge ligger i Genarp – og jeg kan love dig for, jeg kan den periode! Er i øjeblikket ved at drukne efter at være startet på mit første fuldtidsjob – det ville virkelig glæde en stresset, ung pige med et par restitueringsdage!

 131. åhhhh hvor er det fint… Har ledt efter det perfekte sted til et lille ophold sammen med kæresten hvor hvor vi kan nyde hinanden, kærligheden og ikke mindst tosomheden inden babypigen kommer <3

  The lodge ligger i Genarp og er liked ! 🙂

 132. Kærestemanden og jeg havde vores første get-away på svenske Rusthållargården – og nu hvor Karla er kommet til kunne det være tiltrængt at gentage et kæresteophold på The Lodge i Genarp 🙂

 133. The Lodge ligger i Genarp.
  Dejlig konkurrence – ville være skønt at give min søde kæreste, når han fylder 30 den 21/12

 134. Jeg skriver bachelor i den periode, og kunne nemt forestille mig et afbræk i det svenske ville øge karakteren 😉
  The logge ligger på toppen af Romeleåsen.

  Og krydser jeg mine fingre fra nu af! NU

 135. Ååååh, hvor ser det bare fint og lækkert ud!

  Jeg ville elske sådan et ophold på The Lodge, som ligger i Genarp.

  Jeg krydser alt hvad jeg har for, at det er mig der løber med præmien!

 136. Genarp er byen.. Det er en fantastisk konkurrence.. Sidst manden og jeg var afsted endte det med madforgiftning og hold i nakken. Så vi kunne godt prøve det igen..

 137. The Lodge ligger 30 min kørsel fra Malmö i Genarp 🙂
  Med et helt nyt kørekort, er dette den perfekte mulighed for en lille get-away!

 138. The Logde ligger i Genarp tæt på Lund og Malmö 🙂

  Jeg ville invitere min mor med – jeg er 17 år og stadig i teenagestadiet, så forholdet med min mor er ikke det bedste til tider 😉
  Så jeg ville invitere hende med og få nogen virkelig hyggelige dage! Jeg krydser virkelig fingre!!! 🙂

 139. The Lodge ligger i Genarp, på toppen af Romeleåsen, “kun et stenkast fra både Malmø og Lund”! 🙂
  – Kunne være et dejligt break fra stress og jag på studiet, med kæresten der til hverdag bor 100 km væk! Krydser fingrer! 🙂

 140. Dét lyder helt vildt dejligt! Hvis jeg skulle være så topheldig at vinde, ville jeg tage afsted med min mand, som jeg savner at snakke med. Jeg synes, hverdagen er vildt svær at få til at gå op og savner at tale med ham uden at blive afbrudt af ivrig 4-årig, blive frustreret over praktiske forhold og at blive mindet om, hvorfor det ligepræcis er ham, der er den mest fantastiske mand i verden for mig.

 141. The Lodge ligger i Genarp!
  Hvor kunne det være lækkert at vinde dette ophold, her i den kolde tid der venter os. Drømmer mig allerede dertil med min dejlige kæreste, så jeg kan overraske ham på vores 2 års dag (som ligger lige i denne periode, hvor gavekortet strækker sig i)
  Krydser fingre og håber! <3

 142. The lodge ligger i Genarp.
  Hold da op manner, hvor ville jeg elske at give min kæreste sådan et ophold! Vi har været sammen i lidt over 2 år nu. Jeg er fattig studerende med en SU på sølle 2.000 og han er færdigudlært så det er desværre ham der tjener alle pengene, og han tøver ikke med at forkæle mig! Kunne være lækkert at give lidt igen! 🙂

 143. Årh jeg ville elske at kunne invitere min veninde med på sådan et skønt sted, der ligger i Genarp…
  (har liket på FB)

 144. Lækker lækker lækker LÆKKER konkurrence!
  The lodge ligger: Genarp, ved Romeleåsen i Skåne.
  Og der er selvfølgelig sendt et ‘like’ afsted 🙂

  Hav en yderst dejlig dag.

 145. Ej, det vil jeg gerne vinde altså!! Min kæreste ville blive så glad! The Lodge ligger i byen Genarp på gaden Södra Ugglarp nummer 621:-)

 146. The Logde ligger i Genarp!

  Jeg krydser fingre for at vinde – kunne godt bruge en helt afslappet weekend med min kæreste eller gode veninde (der har været ude som guide i 6 måneder).

  Uden mobil, bare hygge, snak og en masse kærlighed 🙂

 147. Okay, det ligger ifl. hjemmesiden i/på Genarp. Jeg har virkelig ingen idé om hvor det er, men det lyder 100 p mere eksotisk end Århus – så det kunne altså være rigtig lex at vinde 😀

 148. The Lodge ligger i Genarp. Min smukke veninde fylder tredive snart, og det vil være den perfekte gave til hende. Hun har lige været sygemeldt med stress i 5 måneder, hvor hendes pusterum var nogen af vores små ture ud i den svenske natur. Derfor ville det betyde meget for mig at kunne give hende denne her oplevelse. Tak for en god og inspirerende blog!

 149. Wauw, sikke en konkurrence – hvem kunne ikke bruge sådan en omgang midt i julestressen. Det ser vidunderligt ud.

  The Lodge ligger i Genarp.

 150. Fantastisk!

  The Lodge ligger i Genarp, og hvor vil jeg elske, hvis jeg kan få lov at invitere min kæreste med dertil!

 151. The Lodge ligger selvfølgelig i Genarp. Og sådan en tur ville jeg ikke have noget imod at kunne hive en god veninde med på <3

 152. The Lodge ligger i Genarp på toppen af Romeleåsen og uhhh!! – der vil jeg gerne hen med min søster. Jeg krydser fingre 🙂

 153. Det ligger i Genarp!
  …og lyder som et fantastisk sted.

  Tak for en blog, som er så god at læse, når det er lidt for meget mandag.

  Kærlig hilsen
  Nina

 154. The Lodge ligger oppe på Romeleåsen i Genarp:)

  Min søde kæreste med 3 jobs arbejder hele tiden, og er i dag smuttet til England for så at tage til Aalborg når han kommer hjem, det kunne være dejligt at give ham lidt pusterum i Sverige og give mig lidt tid med ham:)

 155. The Lodge, som ser über dejligt, ud ligger i Genarp, og de har fået et velfortjent like på facebook 🙂

 156. Det ligger i Genarp, og manner, hvor ser det bare fantastisk ud. Ville elske at kunne invitere min dejlige veninde med, som jeg desværre ser alt for sjældent:-)

 157. Hallo, det vil jeg vinde! Jeg lover dig, jeg har kraftigt brug for det 😉 Uha uha……Genarp, Garnap, Gernap!!!
  Jeg har allerede booket babysitter!!!

 158. Genarp er svaret! Åh drømme drømme – ser for vildt ud med de billeder! Ren forkælelse. Jeg vil tage min kæreste med, som netop har friet til mig! Crazy! Og vil gerne give lidt romantik tilbage…

 159. The lodge ligger i genarp, sverige..:)
  Ville være så fedt at komme afsted med min kæreste, vi kunne rigtigt godt tænke os e lille ferie sammen, økonomiden tillader det desværre ikke helt i øjeblikket..

 160. The Lodge ligger i Genarp.
  Jeg kan godt bruge en tur ud i det svenske mens jeg har travlt med eksamens opgave.
  Hilsen fra Rikke

 161. Hvor ser det bare helt fantastisk ud! Der vil jeg gerne invitere min kære kæreste hen 🙂
  Svar: The Lodge ligger i Genarp på toppen af Romeleåsen.

 162. The Lodge ligger i Genarp, Sverige, og facebook-siden er liket.

  Jeg vil elske at kunne tage en veninde med til Sverige til afslapning, snak og smukke omgivelser.

  Og TAK for skønne indlæg om hverdag, mode, kærlighed, oplevelser og konkurrencer. Konkurrencer som denne er med til at skabe lidt spænding i (studie)hverdagen.

Læg en kommentar