Dagens: Lykkebombe

Sneakers – Reebok // Skirt+stockings – H&M // T-shirt+bomberjacket – Isabel Marant Pour H&M Coat – COS // Beanie – Mom’s knitting // Dog – Frida the Fashion Dog

Jeg synes billede nr.2 er så sjovt; jeg gejler rundt og Frida står bare, total indifferent. Short hair, don?t care, haha! Men det var mit?stemme-outfit?. Ikke så vildt og revolutionerende. Det er sgu ikke fordi, jeg er super inspireret på tøjfronten pt. Det der med vinter, mange lag, strømpebukser til alt. Det er ikke vinderen. Men jeg har min nye flotte bomberjakke på ? jeg har haft den på nærmest 4 dage i streg i håbet om, at nogen ville tage billeder af mig. Den nogen blev endelig min kæreste forleden på vej ned for at stemme, så nu har jeg roligt hængt den ind i skabet igen, jakken. Den fortjener en pause efter tro tjeneste, haha!

Det kan godt være, I tænker, at jeg er god til at variere outfits på billeder. Men jeg siger bare, at det jævnligt hænder i virkelighedens verden, at jeg tager det samme på et par dage i streg (måske lige på nær underhylere, de skiftes altså dagligt!) bare for at få det til at mødes med en fotograf. Nogen gange kan jeg tænke, at et outfit var så godt, at det var synd det ikke mødte en fotograf, og så kommer det bare på igen dagen efter, hah!

Det sidste billede er lidt fint og ret ægte. Glæden. Der sker nemlig sindssygt meget spændende og rart pt. Store ting! Nogle jeg ikke kan løfte sløret for endnu, nogle som  hænger i en tynd tråd for at lykkes, og også bare store hverdagsting, som at jeg har tilmeldt mig at skrive og aflevere bachelor foråret 2014. Kender I det, når der sker så mange gode ting, at man næsten flyver væk i bar spænding?Det er som om hele indersiden af kroppen hænger på ydersiden, og jeg kan næsten ikke være i min krop. Jeg har konstant hjerteflimmer, og min mave er fyldt med sommerfugle. Jeg er lidt inde i en periode, hvor alt er muligt inde i hovedet. Rimelig rar indstilling! Og mange ting er muligt. Jeg må bare ikke have for høje forventninger til, at alt lykkes, for så bliver jeg enormt skuffet over mig selv, hvis ikke det gør. Jeg har meget på spil. Eller i hvert fald noget. Så jeg må lige grounde mig selv, fokusere på én ting ad gangen, så jeg ikke giver mig halvt alle steder eller flyver væk. Kryds fingrene og så kan jeg forhåbentligt snart dele gode nyheder med jer!

Hav en vidunderlig torsdag  🙂

21 kommentarer
 1. Jeg krydser alt hvad der krydses kan kære kusine 🙂
  Jeg kender alt for godt det der med, at fotografen mangler specielt på de dage hvor man har gjort lige lidt ekstra – øv!!
  God torsdag 🙂

 2. Jeg har det på præcis samme måde som dig – hold op hvor var det sjovt at læse. Der sker simpelthen så mange ting lige nu! Har også selv lige tilmeldt mig bachelorprojekt til foråret bl.a. Og det med at du siger at man ikke må have for høje forventninger og at man skal fokusere på en ting ad gangen og ikke miste sig selv i alt det her ræs.. det er godt at blive mindet om 🙂

  Jeg håber at alt lykkes for dig.

 3. Du er sgu så skide smuk! Tror ikke på at du kan se grim ud – ikke engang på en tømmermænds søndag morgen.
  Og jeg vil stadig virkelig gerne have den hue! Håbede lige et kort sekund at jeg huskede forkert, at det ikke var din mors værk, men at man godt kunne købe den et sted – men næ nej jeg huskede rigtigt. Øv!

  Og dejligt at se Frida igen her på bloggen 🙂

 4. Du er så sej! Så cool, så ærlig, så skøn. Girlcrush for the win 😉
  Skønt med en sådan indstilling. Det ripper lige lidt op i os andre også. Glæder mig meget til at høre om dine nye projekter!

 5. Cliffhanger! 😀

  Hvis din mor er god til at strikke (det ser det ud til hun er), så tror jeg også at en kraftigere strikhue, sådan lidt mere “stiv” og “høj” i det, igen med pels-ponpon, ville være ultrafint til dig!

 6. Jeg krydser fingre for dig!

  Jeg vil høre om du stadig har dine to H&M Conscious Exclusive kjoler? Hvis du har, vil du så sælge (eller låne) mig én af dem til mit galla? :O De er seriøst de eneste kjoler jeg vil have på!

 7. Åh dem elsker jeg så højt, så højt, så jeg tvivler på, at jeg nogensinde vil sælge. Ej heller låne ud, desværre. De må ku købes på eBay eller TS 🙂
  Kh

 8. Virkelig skønne billeder 🙂
  Jeg går med samme følelse som dig, lige pt., og jeg er vildt bange for at hele korthuset ramler, fordi jeg ikke er vant til at tingene går SÅ godt 🙂 Det er fantastisk. Nyd det!

  /Linda

 9. Sikken clifhanger at give til verdens mest nysgerrige menneske 😛 Ikke desto mindre skal jeg nok krydse mine tykke fingre – hvis jeg kan – for dig 🙂

  Så kom Mor-huen på.. Den er altså så fin! Jeg har en pompom liggende og ingen hue til. Måske jeg skulle lave den smukke sag der.. Når mine fingre engang kan holde på strikkepindene igen 😀

 10. Ihh hvor er det fantastisk – og sjovt at se dig i et sæt tøj uden noget som helst pang – du plejer jo være hende pangpigen, men det her klæder dig altså også godt!
  Den der hue ikk? kan du lokke ud af din mor, hvor opskriften er fra? Det er nemlig sådan en facon jeg har ledt efter læænge 🙂
  Krammere og glæde og krydsede fingre herfra!

 11. Uh, sikke en cliffhanger! Jeg glæder mig til at se hvad det er du (forhåbentlig) snart afslører for os 😀 Alt det bedste herfra i hvert fald for at det hele falder i hak!

 12. Følelsen af at det hele kører på skinner og at verden tilsmiler én er jo det skønneste i verden! Jeg håber på det allerbedste 🙂
  Og nu får du altså lige et anderledes kompliment med på vejen, for jeg er nærmest målløs over, hvor godt du bær’ den hue. Det er altså en undervurderet gave at have huehovede!

 13. som en litt vel , mye arrogant . vel , har jeg ikke mye tid , men siden sist jeg bare d mine tanker om ditt resonnement jeg ville med dere mine tanker om innholdet i artikkelen. det frste jeg ville til, er handelen problemet . mens om hun vondt bransjen eller ikke er opp til debatt , er det noe si i sitt forsvar . som du lagt merke til allerede , nringsvirksomhet i storbritannia var allerede i tilbakegang . dessuten ble de asiatiske landene japan , kina og korea begynner raskt industrial eller hadde allerede begynt raskt industrial den tiden hun var statsminister . det betyr at mindre eksp
  锘縞anada goose jakker
  n neste r , ville easycram trenger tilby en ny og forbedret tjeneste , en som gjr det enda enklere og raskere stappe bedre – inching opp fra leastconscientious til sporadisk flittige niver av studentmassen . etter noen r to studenter , kan hres i hgskolen bokhandel anguishing over ublu prisen av en lrebok : du vet , min bror tok det kurset i fjor . hes en god student , men han har aldri selv kjpt boken . han brukte bare easycram , og han gjorde stor. bingo : en newmarket avbrudd for hjelpe kunder med oppn det de allerede hadde forskt gjre . tilpasset fra the innovators solutio
  ienne hines av christies : klokker er en av de raskest voksende kategoriene . theres vrt et stort vekst av interesse. hvert magasin du plukke opp n ser ut til ha et stykke om fine klokker . blant rets mest fremragende stykker : en karat pinkgold minuterepeater triplecalendar armbndsur vacheron constantin avbildet her med mnefaser og twotone dial . det satt en worldauction rekord for merket, henter $ , i en fireveis budgivning konkurranse telefon mellom kjpere i usa og europa . sjenert – alan farnham wine courtesy of christies images ltd corks holdt dukker i s fine og sjeldne viner fortsat
  锘縞anada goose jakker
  his er fra min ion av gore saken : jeg har lrt en hard lekse at mange regnskapsfrere aldri helt fr . nr det kommer til dette every i balanse rutine , nesten ingen andre bryr seg . her er noe av hva retten hadde si om ms bowers innsats : de gflp regnskapsmateriale utarbeidet ms bowers hensikt vise at avddes overfres …. regnskapsmaterialet ogs til hensikt vise at etter avdde utfrt oppdraget , avdde angivelig solgte commercial federal cd , spareobligasjoner, en valley national cd , og en av statskassen notater til gflp i bytte for et notat som skal betales til henne fra gflp … ord
  http://www.hairygalleries.net/phpBB3/posting.php?mode=post&f=3

  http://pelion190.insanejournal.com/2433.html?mode=reply

  http://uqoceiq.insanejournal.com/299.html?mode=reply

  http://www.omgmee.com/user/305003

  http://www.muellerzimmermann.ch/comment/reply/713

 14. It’ll only hard truth to watch out for to that has a professional health abortion is the entire pregnancy. If a person happens to be longer than eight weeks conceived, The exact pills shall no longer be a trusted alternative. Surgery abortion tested later than eight weeks will invariably do not succeed even a surgical procedures will likely then to get requested. On that basis, Health professionals is not furnish typically prescribed drugs utilized for a nursing jobs abortion. Alternately, Customers have the choice of a medical faith abortion which can be associated with era of over twelve weeks, With a effectiveness related to 99%.

  You can find years that happens to be lower priced to visit when it comes to as opposed to. FSBO or for selling by just person will be a great way of offer for sale your household if you’ve got time not to mention equipment for you to spend on the method. You may see simultaneously connecting not to mention loosefitting tshirts.

  michael kors outlet

  The Grand Canal Shoppes at The Venetian and The Shoppes at The Palazzo are owned and/or managed by General Growth Properties, Inc. GGP is one of the nation’s largest shopping center owners. GGP has ownership and management interest in 166 regional and super regional shopping malls in 43 states.

  He has consistently pointed to the hundreds of drug tests that he passed as proof of his innocence during his extraordinary run of Tour titles.”There comes a point in every man’s life when he has to say, ‘Enough is enough.’ For me, that time is now,” Armstrong said Thursday night, before the deadline to enter arbitration.”Today I turn the page. I will no longer address this issue, regardless of the circumstances,” he said. The USADA may sanction Lance and attempt to strip his titles, but no one can take away what he’s done for the 28 million people around the world living with cancer.”Armstrong retired in 2005 and almost immediately considered a comeback before deciding to stay on the sidelines in part because of all the doping questions.

  [url=http://www.easternmarket.net/news050108.html]michael kors bags outlet[/url]

  “It also was Jim Gray’s idea. He proposed it to LeBron’s people courtside at the NBA Finals. Since it was his idea, he was the man to do the interview. Leslie Asfour, who has been conducting the tour for 10 years, has extensive contacts in the industry, and customdesigns the tour to include appointments with friends and family in the fashion business, including her cousin, the lead designer and founder of the design team of THREEASFOUR. Their collections are shown on the exclusive second floor of Barney’s in New York, a coveted place for designers. THREEASFOUR’S designs can be seen on the cover and inside jacket of Mariah Carey’s CD, The Emancipation of Mimi, as well as on countless celebrities and in Vogue, ID, and Paper magazines.

  Bing is also attempting to allow for somebody the net content material by way of firefox mozilla to devices.

Læg en kommentar