Dagens: Pailletpige på walk of shame + konkurrence

God-alt-for-sent-aften fra Frederiksberg!

Weekenden er gået så skrækkelig hurtigt, at jeg slet ikke har nået en brøkdel af, hvad jeg havde planlagt. Og de eneste par timer, der har været ro her i lejren, har været hertil aften. Men så fik den også med tacos, bland-selv-slik, feel-good-feel på Jennifer Aniston-måden og så lidt cola til. Der er eksamensopgave, muligt lejlighedssalg, rejse, arbejde, en igen-igen-syg Frida på programmet. Frida er ikke alvorligt syg, vi fandt en tumor for en uges tid siden, som hun nu har fået en masse antibiotika for at neddæmpe.

Travlheden betyder også, at jeg mestendels har haft joggingsbukser på denne weekend. Meget kontrær billederne ovenfor. Dem skal jeg til gengæld fortælle jer om. De er nemlig taget i dag kl. 09.12 på H. C. Ørstedsvej på vej til bageren. Jeg stod op klokken 08.10 for at hoppe i bad, lægge makeup, hoppe i det pæne tøj, sådan at vi klokken meget tidligt kunne kombinere brødhentning-hundeluftning-billedtagning ? vi er vel effektive her i hytten, spilder ikke tiden. Nogen har måske nok tænkt, at jeg var på walk of shame med hundeprut og morgenbolle i hænderne iført fuld makeup og pailletter, haha! Hvad man ikke gør for at få foreviget et sæt tøj. Sådan er bloggerlivet altså også, jeg skal stå model til noget, haha. Eller i virkeligheden skal min kæreste og hund! De gode væsner.

Det var i sandhed en gyssekold fornøjelse i stiv kuling med rindende næse og våde øjne. Men der var én god grund til alt søndagspostyret, det fine tøj alt for tidligt! Jeg vil nemlig vise jer den fine rosaguld pailletkjole fra Stella Nova. Og ikke bare vise den men også udlodde den! Kjolen er en str. 36, den er foret og tungt besat af små fine pailletter ? PERFEKT til julefrokost og nytårsaften. Og den sidder virkelig rart, skal jeg hilse og sige.

Hvordan deltager I?

1) I skal tage et billede til instagram af den kjole fra jeres skab, I godt kunne tænke jer, den skulle erstatte.

2) Følg Stella Nova på Insta og tag jeres billede med @stellanova_dk og@rockpaperdresses og lav hashtagget #pailletpige

Må den bedste pailletpige vinde! Og sov så godt.

PS: Pailletterne røg af til fordel for hængerøv og striktrøje kl. 09.48  [:)]

21 kommentarer
 1. Hvor er den flot!!! Og god stil at iføre dig sådan et outfit når du bare skal i bageren 😉

  Og god bedring med Frida. Lyder ikke så godt med en tumor? Forhåbentlig er den godartet?

 2. Wow, hvor ser du godt ud – især når man tænker på, det er en søndag formiddag! (På det tidspunkt var jeg lige kommet hjem fra Thailand med stort morgenhår og tøj med spildt te på…) Den kjole må jeg bare eje. Jeg har lagt et billede ud på instagram af min nytårskjole fra sidste år. Også med pallietter. Bytter gerne de gamle pallietter ud med nye 😉
  Kh Shanice

 3. Haha, jeg mødte heldigvis ingen andre end den gamle mand på billedet. Både godt for mig og for dem 😀 KH

 4. Ja er den ikke smuk, Tanja? Jeg synes sgu egentlig også, at det var lidt synd for bagerpigerne. Hver søndag står de op før fanden får sko på, for at tage på arbejde og glo på folk med fedtet hår og bussemænd i brynene. Ej. Nogen må gøre sig umage for dem!

  Dyrlægen var i tvivl om det var betændelse eller tumor i morges. Men umiddelbart lader det til at være betændelse. Og så er alt godt 🙂 Tak for omsorgen!
  KH

 5. Det var ret vigtigt lige at dele, at det der bestemt ikke var søndagsuniformen, det havde været alt for overskudsagtigt! Det er jeg generelt ikke om søndagen 🙂 KH

 6. Du ser dejlig ud – og der er styr på detaljerne, selv flexlinen matcher jo!

  Men det gør ondt i mit mopsemoderhjerte, at Frida er syg 🙁 rigtig god bedring til hende.
  Min egen mops fik fjernet en lille knude i armhulen i sommers, som så desværre viste sig at være kræft (IKKE for at piske en stemning op, godt, lægen bare mener det her er betændelse. Det var en anden situation for os, der var nærmest ingen tvivl fra start.).
  Hun er glad og frisk igen, og jeg beder til, at der aldrig dukker grimme celler op på hende igen. Og så har jeg hooket hende op med nogle hundesuperfoods og -kosttilskud, sig til, hvis du vil høre detaljer/anbefalinger 🙂 (tro kan flytte bjerge, I guess, men så føler jeg, jeg gør lidt ekstra for at holde hende sund)

 7. Åh nej med Frida! 🙁 Må jeg spørge hvordan i opdagede tumoren? Min hund har nemlig en nyopdaget fedtknude, og jeg har læst mig til, at det godt kan være en kræftknude og ikke bare en uskyldig fedtsag. :/ :/

Læg en kommentar