Lejlighed til salg

Hold nu op for en morgenstund! Jeg vågnede ved, at solen kildede mig på næsen og Frida snorkede på min mave. Så er mandage altså ikke så dårlige alligevel! Husk pailletpige-konkurrencen  [:)]

Og så til en regulær billedspam af vores lejligheden. Vi har vævet meget frem og tilbage, om vi skulle dele det her på bloggen eller ej. Men som den opmærksomme læser har opdaget på Insta, så har min kæreste og jeg kigget efter lejlighed et par måneder. Det gjorde vi også for to år siden, hvor det dog blev til, at vi blev boende. Denne gang vil vi gerne videre, hvis vores udbudspris mødes.

I er rigtig, rigtig, rigtig mange, der spørger til lejligheden på mail og insta. Vi sælger ikke på den klassiske boligannonce-på-nettet-måde. Vores lejlighed ligger som en skuffesag hos en mægler. Dvs. I ikke kan søge den frem på nettet. Det har vi valgt, fordi vi ikke ønsker useriøse købere, der mest af alt kommer for at snage i vores hjem  [:)] På den måde har både radiotjans og blogtjans en lille indgriben i normalen.

Til de af jer, der stadig er interesserede, er lidt info her. Lejligheden ligger på Frederiksberg C med få minutter til søerne og ti minutters gang til Rådhuspladsen. De 99 kvm er fordelt på en oprindelig 4-værelses, som dog i dag står som 3-værelses med stort, nyt køkken. Badeværelset er renoveret med karbad. Plankegulvene er slebne og lakerede. Radiatorerne er nye og stukken i spisestuen er renset af. Der kommer altan i 2014. Alt i alt en ret skøn og meget, meget lys lejlighed tæt på masser af offentlig transport. Prisen er godt over 3 mio, så hvis det ikke skræmmer væk, så kan I sende mig en mail rockpaperdresses(at)gmail.com for flere detaljer, fremvisning og den eksakte pris.

God dag til jer alle sammen!

30 kommentarer
 1. Tak Josephine, vi har boet her i 5 år og vil gerne prøve noget nyt. Et andet område, en anden indretning, og så vil vi gerne have noget udeareal til Frida 🙂 Vi kigger derfor på hus.

 2. Wauw, en skøn lejlighed! Den flyttede jeg gerne ind i, hvis min indkomst var lidt større end SU. 😉 Held og lykke med salget!

 3. Det her indlæg giver de vildeste voksenpoint! Hehe. Held og lykke med jeres boligjagt! Det kan være en jungle at finde rundt i, men det lyder som om I har fundet jeres måde at gøre det på (bl.a. ved ikke at ligge jeres sag op på nettet til offentlige skue). God fornøjelse i hvert fald 🙂

 4. Gid jeg havde et par millioner til overs – jeres lejlighed er simpelthen så pæn! Jeg håber I får den solgt til en god pris. Der er godt gang i salget på frederiksberg. 🙂
  Og hvor lyder det hyggeligt med hus! Hvor vil i helst have=

 5. Er helt paf af beundring. Wow. Det er godt nok en smuk lejlighed. Men når man er en fattig medicinstuderende, rækker pengene desværre ikke 🙁 Men held og lykke med det! 😀

 6. Jeg ved godt dette intet har med salg af din smukke lejlighed at gøre, men bliver nødt til at spørge om hvor du har købt den smarte ting du har på tværs over dit badekar?? 🙂 den ville passe perfekt til mit badekar.

 7. Det lavede vi i 2011 🙂 Jeg håber også, andre vil blive forelskede. I sidste ende handler det jo meget om prisen 🙂 KH

 8. Stina, du skulle bare vide, at den har ligget i min wishlist i to måneders tid 😀 Du kender mig! Ret imponerende! Den er dog stadig ikke helt billig nok til, at jeg slår til 🙂 KH

 9. Åh tak Maja, det håber jeg også! Frederiksberg har det dejligt, heldigvis. Vi har fundet et hus på Frederiksberg få minutter fra hvor vi bor, så vi bliver i samme andedam, haha. Jeg forlader aldrig Frb. og min kæreste er heldigvis af samme mening! KH

 10. Åh hvor er du sød Nikoline. Tusinde mange tak! En dag kommer de heldigivis til at række til drømmene, bare giv det nogle år til 🙂 Tak! KH

 11. Det her har overhovedet ikke noget med sælge-lejlighed at gøre.

  Jeg har haft mine ZOO-plakater liggende alt for længe nu, men kan simpelthen ikke finde rammer til en overkommelig pris. Er jeg mon så heldig, at jeres er fra IKEA?

 12. De er desværre en lidt halvdyr løsning. Jeg gik ned til Art&Frame på Åboulevarden og fik dem rammet ind. Jeg fik en standardløsning for at gøre det så billigt som muligt, så de skar lidt af plakaterne for at få dem til at passe. De kostede vist ca. 600 kr. stykket. KH

Læg en kommentar