2014s største ønske?

 photo bc8315ec-660e-42a2-a47f-a156bed89ee8_zpsce7490a5.jpg

 I samarbejde med Mercedes Benz

Kan I huske denne liste? I starten af 2013 lavede jeg en indkøbsliste, så jeg ville holde for høje, hvad jeg virkelig drømte om for at undgå alt for mange fejlkøb. Den var fyldt med dyre sko, tasker, flotte kjoler. En rigtig herlig ego-liste, som jeg havde brug for, da jeg endelig for første gang nogensinde havde lidt penge i mellem hænderne. Og jeg har faktisk krydset rigtig mange ting af listen! Jeg arbejder på endnu en ønskeliste for 2014, som jeg vil dele med jer snarest, men den helt store forskel er, at den er meget mere “vi”-agtig. I 2014 skal vi flytte, så nogle af de store drømme er en ny sofa, en smuk lampe. Så taler vi også så småt om bryllup og babyer (ikke i 2014 dog, hold your horses, haha!). Men generelt er de næste store køb ikke så koncentrerede om mig-mig-mig, men i stedet om “os”. Om fremtiden.

En anden ting på listen er en bil. NØJ hvor har vi talt MEGET om bil de senere år. Begge vores familier bor nordpå, en tur der i bil tager 25-30 minutter men med det offentlige hurtigt 1-2 timer. Jeg har i årevis sagt, at jeg har bare ønskede mig fire hjul, så jeg kunne rulle. Men min kæreste vil ikke nøjes med en bitte Kia, Fiat eller hvad de ellers hedder. Han vil have en “ordentlig” bil, som han kalder det. Og hvad er så det? “God motor”, “gedigen”, “jeg ved det ikke” – det er sådan ca., hvad jeg får ud af ham. Jeg vil prioritere en god sikkerhed. Fem døre – someday babies come, og så er det altså praktisk at placere bæbser ind ad døren i stedet for at kravle rundt. Så vil jeg også gerne have en relativ hurtig motor. Jeg har forsøgt mig med sløve motorer, det er SÅ frustrerende på motorvejen.

Men de gode biler koster jo altså lidt, og det har holdt mig tilbage. Men jo mere vi har talt om det, jo mere kan jeg godt forstå, hvorfor det giver mening. Jeg giver gladeligt penge for et par Louboutiner i stedet for et par plastiksko fra Asos. Jeg vil hellere have en Mulberry end en H&M-taske. Det handler ikke om mærket, men om følelsen. Kvaliteten. Der er selvfølgelig forskel på kvaliteten på en stilet fra DinSko og en stilet fra Jimmy Choo. På en H&M-BH og en fra La Perla. Og evt. kan vi også tale om at lease (har I nogen erfaring?), og leasing kan vist kun betale sig for de store biler. Så vi har talt om den nye Mercedes CLA, og den har jeg fået lov til at teste om en tre ugers tid. Det glæder jeg mig sindssygt meget til. For så er drømmen lidt tættere på. Jeg har i øvrigt undersøgt lidt og læst en test HER på forhånd.

  photo mb_col1_zps9fc9e652.jpg

Sunglasses // Sandals // Swimsuit // Socks // Dress

Når det kommer til farve, forestiller jeg mig en hvid? Agurken får snart sin fine, nye, hvide bil. Hvid går aldrig af mode (det siger Jesper Høvring), det er praktisk, simpelt og den bliver ikke brandvarm om sommeren. Og så leder farven mine tanker hen på sommer, på hvide strande, hvide skyer, uskyld. Lige hvad jeg har brug for i disse våde og grå dage – det jagede mig faktisk ud i et hvidt-på-hvidt outfit i dag. Det må I se i morgen, for yndlings-Tine var nemlig så sød at forevige det i den hvide sne. 

 

Julie har valgt den lille bil i blå til test, I kan se hendes univers HER. Hvad ville I vælge, hvid… blå?

 

14 kommentarer
 1. Vores kommende bil skal også være Mercedes, vi trækker den bare skridtet videre og køber en stationcar. Jeg har altid ville have at min voksenbil skulle kunne få en barnevogn i bagagerummet uden at skulle skille den ad! 🙂 det kan den jeg har nu, men hun / den er også 15 år gammel så hun skal snart på pension.. 🙂

  Gad godt teste en Mercedes, men det må blive senere i livet 🙂 eller når jeg kommer hjem fra udveksling og min mand har købt mercedesen – er ikke helt usandsynligt heller 🙂

 2. Vi har en VW golf som stationcar. Den er praktisk og stor nok til os, samtidig er den ikke så dyr (vi købte vores brugt, fra 2009), så vi har allerede betalt den ud, på under et år, og det er altså super lækkert at skylde så få penge væk som muligt 😉

 3. En rigtig bil er da rød! Jeg ville helt klart vælge den i rød, og det ville min far uden tvivl også! Er nu ikke sikker på, at det får ham overtalt til at købe en til mig. Og det er måske lige voldsomt nok at gå ud og købe en selv som 19-årig 😉

 4. Jeg havde en hvid bil, og den var bare ikke hvid særlig lang tid af gangen.
  Hvis den ikke blev vasket et par gange eller 3 om måneden, var den brunlig med sorte stripper.
  Og ja, jeg kunne jo snildt ha smidt den i en vaskehal, det gjorder jeg skam, den første måned.
  Og mit hvide, zebrastribet lyn, var som en ovn om sommeren 🙁
  Det er hårdt at ha en hvid bil 🙂

 5. Hvis I gerne vil have en Mercedes, og måske tænker på at lease, så kan jeg kun anbefale Hessel Hire. Man kan lease de fleste modeller, og der skal ikke lægges et engangsbeløb, som man ikke får tilbage. Vi har slet gjort dette, og jeg elsker min mercedes i disse kolde dage.

 6. HA! De er ALT for seje! Dem er jeg altså nødt til lige at bookmarke, du er da for skøn at tænke sådan på mig! KH

 7. Sådan! Se det er jo fremtidssikring! Vi vil nok gerne starte på en mindre bil første gang. Der går trods alt også nogle år før vi har brug for en lille barnevogn bagi 🙂 Men hvis man har møget i 15 år, så skulle det jo nok lykkes på et tidspunkt 😀 KH

 8. Uhhhh FRÆKT 😀 Rødt er også sejt. Min mor havde en rød bil det meste af min barndom, så jeg er mere til enten de grå eller brune toner eller simpel hvid 🙂 KH

 9. Haha, set det er sgu ikke så praktisk 😀 Hm.. Jeg vil genoverveje! Elsker bare det hvide univers. Agurkens bil er så pæn også inden i, hvor den hvide farve går igen. SMUKT! KH

 10. Av det er lidt dyrt månedligt, men selvfølgelig hvis man undgår udbetalingen! jeg vil også SÅ gerne nyde bil især i det her kolde sjapvejr! KH

 11. Jeg vil sige undgå leasing, med mindre I påtænker at skulle skifte bil relativt tit! Jeg har haft en leasingbil (Fiat 500) og til sidst følte jeg virkelig bare det var penge ud af vinduet (jo tættere jeg kom på leasingperiodens ende). I stedet har jeg nu købt en VW Up og det giver bare meget mere mening, man smider så mange penge i måneden til noget, som rent faktisk er dit eget 🙂 Pt. er jeg også ved at være lidt træt af lejebolig, haha.

 12. Jeg vil sige undgå leasing, med mindre I påtænker at skulle skifte bil relativt tit! Jeg har haft en leasingbil (Fiat 500) og til sidst følte jeg virkelig bare det var penge ud af vinduet (jo tættere jeg kom på leasingperiodens ende). I stedet har jeg nu købt en VW Up og det giver bare meget mere mening, man smider så mange penge i måneden til noget, som rent faktisk er dit eget 🙂 Pt. er jeg også ved at være lidt træt af lejebolig, haha.

Læg en kommentar