Dagens: Charlotte

 photo dagens310114_5_zpsec447dfc.jpg
 photo dagens310114_6_zpsdd8ecf59.jpg
 photo dagens310114_2_zps3c365c9a.jpg
 photo dagens310114_3_zps8aa572ac.jpg
 photo dagens300114_1_zpsea69f39e.jpg
Shoes – Louboutin // Bag – Mulberry // Jacket+Skirt+Top – H&M Trend // Billeder af min yndlings-Tine (link-laveren duer ikke, men det er jo min nabo-Tine!)

Apropos hvid i går, ja det er altså en favorit i øjeblikket. En farve der normalt skriger på sommer og sol og brune ben. En temmelig upraktisk farve i dagens sjap og snavs. Men jeg synes VIRKELIG det er yndigt. Så i går var jeg hoppet i et par gamle travere og en ny sag. Først den der nederdel, som I nu har set så mange gange i MANGE forskellige afskygninger – den virker altså bare! Jeg har den på i kort version her i hvid, og så den der midi-længde, som er lidt spøjs, synes jeg, i pink og bordeaux. De er fra H&M – trend-linjen – og ligeså længe de laver den i forskellige farver, ligeså længe hapser jeg dem, haha! Jeg har også set den i sort, hvis det var noget?

Jakken er ny. Jeg så den på Amagertorv samme dag den var kommet i butikken, og den var stort set revet væk! Tre sølle jakker var der tilbage, og efter jeg havde været der kun to. Og sjældent har jeg fået SÅ mange komplimenter for den. Den er så lækker i kvaliteten, sådan lidt tyk og kraftig i sit brokadestod, nærmest som om den er vatteret, og så er mønstret bare smukt. Alle der stoppede mig spurgte hvor den var fra. Så synes jeg altså det er for fedt at sige H&M – føler mig som den vilde krejler og tingfinder, når jeg har gjort sådan et kup.

Grunden til det noget fine antræk på en torsdag var Jesper Høvrings show på Nimb. Han designede min søsters HELT vidunderlige brudekjole (“gamle” læsere, I husker måske dette indlæg (min link-laver duer ikke, så tjek det her http://stylista.dk/blog/rockpaperdresses/something-like-a-phenomenon)?), og let’s face it, han er måske den eneste couture-designer herhjemme? Ja ja, der er også en der hedder Yde.. Og Spangenberg. Men Høvring er bare bedst i mine øjne. Og netop fordi han er så fin i det, og i øvrigt gider se mig (måske ikke decideret personligt, men jeg havde da fået en plads), så skulle jeg også være fin dame. Klassisk. Damet. Og jeg synes sgu det gik meget godt. Får I også lidt Charlotte-vibes (need I say who?)? Og så mængede jeg mig ellers med de kendte og kongelige. Eller i hvert fald de kendte. På en sjappet torsdag, jeg kunne godt vende mig til det.

NU er der heller ikke mere modeuge for mit vedkommende, jeg er ret mættet og min insta-stream melder Fasjonwik-overload, er I også fed up? I aften skal jeg i stedet slappe den til X-Factor i aften med min hund og kæreste. Det GLÆDER jeg mig til

… Og så får I lige denne her med også. Pels, one-shoulder, mintgrøn. Trenden skifter. Men kaninører går aldrig af mode!
 photo dagens310114_col1_zps6357d902.jpg

44 kommentarer
 1. HEJ Rocker! Hold da op et flot sæt! Tror det er det flotteste af dine dagens, jeg har set! Men jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg ikke kan finde de smukke nederdele i H&M’s hjemmeside? I min by har vi en lille H&M og de har den derfor heller ikke i butikken.. Ved du hvordan jeg kan få fat i sådan en?
  Hilsen A 🙂

 2. Har du bare ben eller de omtalte strømpebukser fra H&M på? Har nemlig ledt efter strømpebukser, der ikke får mine ben til at ligne en gammel dames i lang tid, og hvis de der H&M fætre virker skal jeg da bare afsted og hamstre….

 3. Jeg er helt og aldeles vild og tosset med dit outfit – både jakken, tasken (MÅ have en Alexa, skoene og nederdelen. Lige i skabet!

 4. WAUW – jeg elsker farverne! især den grønne kombineret med det hvide. Ihhh så FINT! Jeg var ret tæt på at købe en JH brudekjole, men der var et eller andet der ikke føltes rigtig, så jeg gjorde det ikke – men han laver mange fine kjoler – helt bestemt 🙂

 5. Heldigvis er Tine en ret så effektiv fotograf, så frakken røg af i ganske få minutter! Og så havde jeg både strømpebukser og tre undertrøjer på. Fryse for meget, det gider jeg ikke 🙂 Tak Mathilde! KH

 6. Nej jeg har netop de dersens strømpebukser på. Altså jeg har haft begge par på ad to omgange og de er ikke løbet endnu 🙂 Umiddelbart ligner mine ben ikke en gammel dames i disse, men det skal du bedømme, haha 😀 God tur! KH

 7. Ahh det er jeg så glad for Anna, du er herlig 😀 Den voksne stil vinde hjerter, det gør mig så glad. Det var lidt et klæd ud-sæt men et fint et af slagsen 🙂 TAK! Og rigtig god weekend! Kh

 8. Tusinde mange tak Lika, hvor er du altså sød! Det er jeg så glad for, hvidt-i-hvidt er lidt risky synes jeg. Det kan blive tacky 🙂 Men jeg er glad for, du kan lide det. Jeg kan kun forestille mig, at du fandt den helt rigtige kjole! KH

 9. Wow, hvor er du smuk! Et perfekt sammensat outfit, som er lige dig. Den jakke er unik, ligesom dig <3

 10. Haha, jeg kan også lide det, jeg er faktisk tosset med at være en ægte dame! Og tusinde mange tak kæreste Lotte 😀 KH

 11. Hahaha, du er sgu da skide sød 😀 TAK! Hvor er det bare fedt at et så simpelt outfit – komponenterne taget i betragtning – rammer så plet hos jer. Dejligt! KH

 12. Jeg savner det også SÅÅÅÅ meget! Det står på udviklingslisten, tro mig! Pt søger jeg indlæg frem på google. Ret irriterende! KH

 13. Som der står er den ny, købt i onsdags/torsdag på Amagertorv i Trend-afdelingen 🙂 Håber du finder den! God weekend til dig også Maria! Kh

 14. Åh hvor er du sød, “gennemført” – det er jeg så glad for! Og tak for den fine reference. Du er alt for god 🙂 KH

 15. Åh manner Sille, tusinde tak! Hvor er du sød. Jeg er også så glad for den jakke, den ligner bestemt ikke noget fra H&M synes jeg 🙂 Rigtig god aften! KH

 16. Det ser fuldstændigt ud som om at du bare, som altid, har top lækre bare stænger 🙂

  Jeg skal afsted i morgen, og have mig sådan en pakke – farvel til gamle kødfarvede dame ben med ål. Hurra for H&M (elsker forresten jakken, kan godt forstå din glæde over at have gjort et genialt H&M køb 😉 )

 17. Så flot det ser ud til dig – hvid er også bare en smuk farve 🙂 Og lækker jakke, kan godt forstå at du ser det som noget af et kup, også så lækkert! 🙂

 18. Seriøst du er altså en af de smukkeste i hele verden, og at du derudover har jordens fedeste stil, (garderobe inkluderet) fuldender det blot. Jeg tænker tit, at hvis jeg måtte vælge lige præcis hvem, jeg ville være, så ville jeg helst være dig. Tænk at man både kan være så heldig udseendemæssigt, men også personlighedsmæssigt og være så cool og nede på jorden. Du fortjener i hvert fald en hel masse high fives for at være den, du nu engang er! Tusind tak for din evig gode og ærlige blog. Hav en dejlig weekend! KH Clara
  Ps. ved selvfølgelig godt, at dit liv ikke altid er en dans på roser, og at du har meget at se til, men du er stadig den sejeste i min optik.

 19. Hold nu kaje du ser godt ud i det outfit, men får du ikke nærmest forfrysninger? Bare ben – jeg går i stykker!

  PS, hvordan kan jeg aldrig have opdaget den nederdel, hvis der er så mange udgaver af den? Den ser skøn ud! Tror jeg skal i Hø&Møg igen snart 😉

 20. Du er bare så smuk. Og din skønne personlighed lyser bare ud af dig.
  Det var bare det jeg ville sige, Hej. 🙂

 21. Ja det været sådan en stor oplevelse, omend ganske koldt 🙂 Men det må man tage med! Tusinde tak Tina, jeg synes også det var lidt fint at matche sneen, nu den var der 🙂 KH

 22. Haha, det er jeg bare så glad for du lige ville sige 😀 Du er skøn Camilla, tusinde tak! Og hej hej 😀

 23. Hah! TAK Lisbeth, du er sød ved mig 😀 Jeg havde de tykkeste hudfarvede banditter på, jeg kunne finde i H&M, og så skal jeg være ærlig at indrømme; jeg tog en taxa til det der Høvring-show. Jeg kunne ikke lige se hvordan jeg skulle være smart på en cykel i hvidt i sjap og sne… Og da Tine og jeg bagefter tog i Forum, så var det indendørs og bagefter kunne jeg liste hjem på 3-4 minutter. Så jeg prøvede virkelig at begrænse min udgang i det der outfit. Og så har jeg bodystocking på hver dag i vinteren. Det gør en stor forskel for mig i hvert fald, at jeg ligesom har to lag “underdrenge” på 🙂

  Du må I hø og møg 😀 De har haft den nu i halvandet års tid, skiftende farver. Den pink hænger stadig på Amagertorv og det gør den sorte også. I hvert fald sidst jeg tjekkede 🙂 KH

 24. Ja det synes jeg også, det er bare så simpelt, elegant, og det ser hurtigt eksklusivt ud synes jeg, uden man behøver gøre det helt vilde 🙂 Den jakke vil jeg glæde mig meget til at bruge til sommer 😀 KH

 25. Sødeste Clara, du er en evig støtte. Og det, skal du vide, er jeg meget, meget glad og taknemmelig for. Så tak! Det er så mange roser i så få linjer, at jeg bare sidder her og bliver helt forlegen i sofaen, med lidt varme og røde kinder og et stort smil fra det ene øre til det andet. Jeg tror, at den vi allerhelst skal og vil være, er os selv. Det er nemlig dén, der har poweren til at forandre og træffe valg og gøre den forskel, vi gerne vil se.
  Jeg siger dig mange tusinde tak fordi du altid læser med, altid er så dejlig positiv og tak for de afsindig flotte ord, der falder på et tørt sted sådan en søndag, hvor håret er fedtet og jeg har spist en kæmpe sukkersnegl til morgenmad 🙂 Kæmpe kram og ha en herlig dag!

 26. Jamen altså – så har du gjort det igen! Ramt hovedet på sømmet med dette outfit. Jeg er enig med ovenstående. SÅ fint, feminint, klassisk – og så alligevel utraditionelt. Utraditionelt fordi du leger med sæsonerne: at tage hvidt på med bare ben – midt i sneen; kontrastfyldt i konteksten men æstetisk smukt i farveskalaen!
  Og JEG-MÅ-HAVE-DEN-JAKKE-NU (sagt med paralyseret zombie-agtig stemme)
  Smukt. Smukt. Smukt!
  – Og så er du jo altid yndlings-blogger pga. dit naturlige nærvær, altid smilende og ukrukket 🙂 LOVE IT!

 27. Rigtig smukt outfit! Helt perfekt sat sammen. Har lige købt jakken og den er så fin! Den hang som den allersidste i str.34 i H&M på strøget, da jeg prøvede den og den sad helt perfekt, så skulle den altså med hjem… Selvom jeg ik lige havde pengene til det, men pyt haha..

 28. Cath, er det den her model/længde, som du har på? http://www.hm.com/dk/product/23088?article=23088-B
  Din er vanvittig fin, og jeg overvejer den kraftigt i sort eller gammelrosa, hvis det altså er samme model. Meget apropos kører jeg Sex and the City-tema på bloggen i denne uge, så jeg har kigget hundredvis af deres outfits igennem. Og du ER altså en ren Charlotte her! Og Carrie resten af tiden…

Læg en kommentar