Dagens: STHLM dag 1

 photo dagens290114_col1_zps6bc6ec7d.jpg photo dagens290114_3_zpscb268199.jpg photo dagens290114_1_zps5c1dcfd6.jpg

Heels – Topshop // Suit – M by M // Silk shirt – Zara // Bag – Mulberry

En smule grynet blev billederne altså fra i mandags. Anne fra Oriflame havde hevet mig med til et show for en svensk designer, der hedder Valerie. Det var sent om aftenen, og solen var naturligvis for længst gået ned. SÅ vi måtte nøjes med dunkle billeder taget på catwalken efter showet. Jeg havde det helt igennem fantastisk suit på fra M by M. Det er lige just kommet i butikkerne, og det er SÅ velsiddende. Selv om jeg bestemt ikke er en polypige (poly = polyester), så må jeg sige, jeg overgiver mig her. Printet er så flot! Jeg var gået all in på herrelooket med stram hestehale, opknappet skjorte, men så bare super tøsede sko og taske til. Og det fungerede! Sådan nogle sæt dér, de gør smart i en fart, og man slipper for så mange bekymringer. Og så tog det altså kegler! Der blev taget en del billeder af tøjet, og flere prikkede mig på skulderen og spurgte, hvor det var fra. Så synes jeg altså, det er lidt svedigt at sige, at sige det er dansk design!

Suitet kommer helt uden tvivl på igen snarest, så I kan se ordentlige billeder af det!

… Nu sidder jeg i Arlanda Lufthavn igen, klar til at flyve hjem til en dansk modeuge. Det har været en kæmpe, kæmpe oplevelse, og jeg har lidt flere billeder og tanker at dele med jer. Det har været så stort! Jeg glæder mig rigtig meget til endnu et par sjove dage i København, som i aften byder på en stor lanceringsfest for Stylista! Til lykke til vinderne, der skal med til festen, husk at sende mig en mail hurtigst muligt 🙂 Jeg glæder mig til at se jer.

16 kommentarer
 1. Jeg er forelsket i dette sæt fra MbyM. Du rocker det fuldstændigt! Jeg glæder mig sådan til i aften.

 2. Smukke smukke Cathrine – det outfit er jeg bare så vild med – jeg er selv helt pjattet med herre looket og du ser bare brand godt ud.

 3. Det er simpelthen også så helt igennem smukt, Trine! Tusinde tak 😀 Håber du havde en god fest! KH

 4. TAK Amalie, det er virkelig et eller andet power over sådan nogle suits, synes jeg. Det kan noget 🙂 KH

 5. Taaaak! De sko er så behagelige! Helt vildt, de eneste der kan gå til sådan noget der mode-renderi. Og så er de tilmed billige! KH

 6. Hæhæ, den taske er altså også absolut helt særlig 🙂 Jeg er så glad for, at du kan lide sættet, Camilla! KH

 7. Sødeste søde Maria, sådan en åbner er alt for gal. Tusinde tak 🙂 Jeg elsker også kontrasterne med herrelooks; suit i blomsterprint og glimmersko. Det fungerer altså 🙂 KH

 8. Hvor er du bare fin! Selvom jeg for det meste er klædt i sort fra top til tå, så er jeg altså fuldstændigt forelsket i din meget farverige, helt fantastiske stil!

 9. Haha, hvor er det fint! Så sødt Kathrine 😀 Tusinde tak for kærligheden og tanken! Print og pink er også toppen hos mig! KH

 10. Se dét er jeg så glad! At vi kan lade os inspirere selv om stilen ikke nødvendigvis er vores egen. Måske er det i virkeligheden dér inspirationen er størst? Tak i hvert fald Signe. Du er sød! KH

 11. Jeg er fuldstændig vild med sættet, det ville være perfekt til den konfirmation jeg skal til til foråret. Ved du om man kan købe det på nettet og eventuelt hvor? 🙂

 12. Nej jeg kan desværre ikke finde det nogen steder online. Jeg har tjekket zalando, miinto og nelly. Evt. prøv at kontakte deres kundeservice 🙂 KH

Læg en kommentar