Strømpebukserne der aldrig løb

 photo stroslashmpebukser_zps36284a15.jpg

Godmorgen piger,

Sikke en Stylista-fest i går! Selv om det var pivkoldt, så var jeg meget glad for alle hilsnerne og knus og kram – det varmede trods alt 🙂 I dag byder på lidt mere modeuge, jeg er så heldig at skulle se Jesper Høvring om en times tid, og DET glæder jeg mig til. Vilde kjoler, perler, tyl, glimmer og glitz. Det bliver ikke bedre. I aften skal jeg dog ligge i ske med Frida og se dårligt fjernsyn. Den kontrast elsker jeg; at væe tlk fin Stylista-fest, skifte Louboutiner ud med gummirøjsere uden for døren og så traske hjem til min hund. Og så handler det bare om at få luftet hende og få det lille myr til at tisse. Jeg skal til Høvring og et par andre arrangementer, og så skal jeg hjem og spaghetti kødsovs og se TLC med Frida. Det fashionable med hverdagen. Det er altså herligt!

Men nu lige et lille tip! Jeg har nemlig fundet en ret fantastisk nylonstrømpe. Og ja det fortjener altså sit eget indlæg! Jeg synes nemlig altid, de er så fine i maskerne og løber deres vej. Men så fandt jeg dem her i H&M, 70 kroner pr. par, og de holder! Jeg købte to par og jeg har haft dem på de sidste to dage, uden ulykker! Det er vist en “første” her hos mig.

De er sådan nogle stram-op-nyloner, så de skal lige modelleres på, og så sidder de til. Men de er ret kraftige, uden at blive kunstige på benene, og det må være derfor, de bare holder! Størrelseswise; jeg er 174 cm og vejer ca. 56 kg og jeg tog en small – de skal sidde til uden at give ål.

Nu vil jeg hoppe i bad og ud af døren! Vi ses senere

 

Ps: Jeg har talt med chefredaktør Camille her på Stylista, og hun fortæller mig, at man nu snart vil fokusere på at gøre sitet hurtigere, så det forhåbentligt også tager noget kortere tid for indlæg at lande på Bloglovin. Pt. er der en responstid på 3-4 timer på Bloglovin.

5 kommentarer
 1. Jeg har ellers ikke god erfaring med strømpebukser fra H&M. Jeg har prøvet flere slags, men hver gang er de gået i stykker når jeg har taget dem på, eller første gang jeg har sat mig ned. Og det er uanset størrelse!

  Til gengæld er jeg fan af dem der hedder “Magic Lift” fra Føtex. De er virkelig kraftige i det (Også sådan nogle opstrammende) og jeg kan i hvert fald nå at bruge dem de første 10-20 gange uden der sker dem noget!

  Jeg tror ikke at jeg har prøvet netop dén model fra H&M, men det kan da være at jeg skal give dem en chance 🙂

  Mvh
  http://www.betinalerche.dk

 2. Deres almindelige strømpebukser plejer at være en succes – altså deres sådan, strikkede-agtige. Men deres hudfarvede går i stykker på et splitsekund for mig! Altså H&Ms. Derfor er jeg altså ret imponeret over dem her. Det må være noget med de der stramp op/lift-modeller – de kan noget 🙂 KH

 3. Godt tip! Jeg har heller ikke god erfaring med nylon strømpebukser fra H&M, synes altid de løber within days. Men det lyder som om de her holder bedre. Og hvem kunne ikke bruge lidt ekstra support? 😉

  http://www.thisiswhy.dk

 4. Haha, det er jo det, kunne vi ikke alle sammen det? Det tænker jeg også 😀 De her er så tilpas kraftige, at de ikke løber ved første par brug. Det er allerede rekord! KH

 5. Lyder som om de skal prøves, når jeg skal bruge et par “hudfarvede” strømper om en månedstid.

  Jeg er normalt til 100den fra H&M, da de kan holde til katteklør hvor i mod H&M’s normale 20 den kræver at jeg har en klar neglelak ved hånden, for at undgå at skifte strømper sekundet efter jeg er ude af døren.

Læg en kommentar