Dagens: Forårsfornemmelser

 photo dagens250214_4_zps688b9231.jpg photo dagens250214_3_zpsb8b3b01f.jpg photo dagens250214_6_zps95554cf5.jpg photo dagens250214_2_zps2746c3be.jpg photo dagens250214_8_zpsebecc774.jpg photo dagens250214_1_zps07caa575.jpg photo dagens250314_5_zps7f8f173b.jpg

Boots – Acne // Skirt – Coast // Sweatshirt – Weekday // Bag- Gucci // Lips – “Morange” from MAC

I søndags havde jeg taget min fineste strutnederdel på. Jeg må snart indse, at hvis der er to ting, der er “mig”-ting, så er det strutskørter/a-line-skørter og mønstrede sæt. GIV MIG! Og modebilledet er heldigvis præget af begge dele, så der er masser at vælge i mellem! Men at have begge dele på på én gang, ville nok forvirre mere end gavne. Så i søndags gik jeg med strutskørtet; det sjoveste koral-pink-agtige fra Coast, som jeg for nyligt har købt på Asos. Det har sådan en drop-back, og så er der tylunderskørt indbygget. Det er lige mig!

Men det kræver også, at jeg tænker over stylingen for, at det ikke ender i ren fest. Ikke at der er noget i vejen for en fest på en søndag – man kan trods alt fejre både at komme igennem uge, og at der er en ny af slagsen på vej. Men, jeg skulle på arbejde, så jeg ville gerne tone looket lidt. Så på med min efterhånden gamle grå Weekday-sweat. Den er ved at være slidt igennem i leo-mønstret, og jeg begræder det. Den har jeg godt nok brugt meget og været SÅ glad for. Og så opdagede jeg forleden, hvordan den har en søster i min samling; nemlig mine Acne leo-støvler. Jeg glæder mig dog til sommer og sol, for så skal nederdelen på med små toppe og jakker og bare ben og stiletter. Ahh! Forårsfornemmelsen er bestemt iboende mig. Jeg vågner hver morgen med solskin på næsen.

Hvis I også er til de der a-line-skørter, så giv lige et pip i kommentarfeltet. Jeg har nemlig sweepet nettet for de fineste for min egen skyld, og de kan jo ligeså godt komme jer til gode i form af en collage (JA jeg elsker stadig at fingerere med den slags).

Kan I i øvrigt se, at mit hår er blevet farvet?? Jeg har ikke farvet hår i seks år, uaks! Men for et par uger siden tog jeg springet og fik en ganske enkel genial farvning. Genial fordi den ikke kan ses, som den vokser ud. Top smart, jeg fortæller jer lidt senere om, hvordan det er gjort, for der er den undelynemig sket noget siden sidst, hvor jeg fik lavet striber – med PINSOM hætte! Av for katten! Det gør man åbenbart ikke længere.

For nu vil jeg drikke min alt for sunde juice op (har lige bestilt en juicekasse fra Aarstiderne til levering hveranden uge for ny juice-inspiration, og denne morgen er der pak choy, spidskål, æbler og squash i! – det smager overraskende lækkert) og spise min croissant og komme i tøjet. Fuld fart frem! Hav en TOP tirsdag!

 

26 kommentarer
 1. Den nederdel er jo virkelig flot. Og gerne collage med dejlige store nederdele, det ville ikke skade 😀

 2. Haha, jeg elsker hvordan dig og Frida står på samme måde på første billede. Altså sådan forestiller jeg mig det i hvert fald – så godt som firbenede og tobenede nu kan stå på samme måde 😀

 3. Jeg ville elske at se et helt indlæg dedikeret til denne fantastiske beklædningsgenstand! Er det forresten de gennemsigtige strømpebusker fra H&M, som du tidligere har tippet om, som du har på? Eller trodser du resterne af vinterkulden og begiver dig ud barbenet? Massere af midtugeskærlighed herfra!

 4. jaMEN, du har jo allerede bare ben her?! Ingen grund til at vente til sommeren, jeg er helt enig, haha! Mine bukser har efterhånden sneget sig op over anklerne, de sataner. Det lufter dejligt, men bare ben som sådan. Det tør jeg ikke endnu. Du formår dog at se både fabelagtig og varm ud i den fine nye nederdel – der er altså ingen, der kan rocke sådan en strut-fætter, som dig 🙂

 5. Jeg ville elske at se et helt indlæg dedikeret til denne fantastiske beklædningsgenstand! Er det forresten de gennemsigtige strømpebusker fra H&M, som du tidligere har tippet om, som du har på? Eller trodser du resterne af vinterkulden og begiver dig ud barbenet? Massere af midtugeskærlighed herfra!

 6. Jeg tænkte ikke specifikt over din hårfarve, da jeg kiggede på dine fine billeder, men jeg misundte til gengæld din kamp-sunde manke. Nøj, hvor er den fin! Måske det lige præcis er hårfarven, der gør det? 😉 Den skinner i hvert fald på den fede måde, og jeg tror bare jeg futter direkte ind og bestiller en frisørtid, så jeg slippe for at se mere på mine forlængst spaltede spidser. Suk.

 7. Jeg ELSKER din nederdel, Cath. Især på en søndag! Tak for linket forleden – hvor er du bare sød <3

 8. Jeg ELSKER din nederdel, Cath. Især på en søndag! Tak for linket forleden – hvor er du bare sød <3

 9. Jeg ville elske(!) en guide til nederdele. De der midi-længder er simpelthen så fine, men af en eller anden grund ejer jeg ingen i den længde. Det skal der laves om på.

 10. Guuud hvor er du pæn!!
  Og WAOW en fin nederdel! Var lige ved at få min (alt for sunde) grønkålssalat galt i halsen ;). Smukt outfit! Kan du tippe om størrelsen på nederdelen?
  Kh Louise

Læg en kommentar