Ro

 photo ro_1_zpsa0dff201.jpg

Ahh… Ro!

I går gik jeg til re-eksamen, og det gik fint, ikke super, men fint. Jeg fik spørgsmål uden for min opgave, som jeg glippede på, men eksamen er overstået! I dag har det ramt mig, at det måske er min allersidste mundtlige eksamen, ahhh… Lykke!

OG jeg har fri fra arbejde de næste fire dage indtil mandag. De skal bruges på at kæle Frida i ørerne, catche op med bloggen BIG TIME, så småt pakke i flyttekasser, et par møder, tøsehygge, kysseri. Og min allerstørste bekymring skal være, om jeg skal have en espresso, en latte eller en sort kaffe til min fastelavnsbolle. Hvilke tider jeg går i møde!

… På mandag går jeg i gang med næste skolekapitel; skrivning af BA og en anden opgave. Snart i mål, TÆL-TIL-TRE!

 photo ro_2_zpsd10b1d71.jpg

3 kommentarer
  1. Og hvad endte du så med i kaffekoppen? Espresso, latte eller sort? Haha.
    Nyd din forlængede weekend (og fastelavnsbollen for pokker!), Cathrine 🙂 Hvor må det være dejligt at have overstået eksamenen!

Læg en kommentar