Tip: Perfekt sommerkjole

 photo hm_col_zpsf1a2df01.jpg

Jeg har haft den rareste dag so far. En hel time i sengen til at læse nyheder på mobilen fra morgenstunden (hvor er det tragisk Seymour Hoffman). God kaffe. Løbetur. Endnu en kaffe, denne gang i godt selskab med min søster. Så et par timers arbejde på DR og nu hjemme igen. Hvad mere kan man ønske sig på en mandag?

Og netop som jeg sad og browsede gennem nettet, fandt jeg denne ret fine sommerkjole. Jeg er SÅ glad for kjoler, sådan helt generelt (bloggens navn kommer ikke af ingenting). Og om sommeren i de varme grader elsker jeg, at man bare behøver ét stykke tøj, evt. med en jakke udover, og så er man good to go. Ukompliceret mode – I like it. Jeg købte i oktober/november denne kjole, som ydede en heltemodig indsats på Cuba, og det har fået mig til at crave lidt flere i samme dur.

Denne her er fra H&M til 249 kroner – hvad giver I mig? Den er af viskose og har nogle ret fine detaljer som hulmønster, knapper, små plisseringer. Det eneste, jeg kan være bekymret for, er længden. Mener de det ærligt, når de noterer den som kjole eller er det mere sådan en bohème-skjorte-længde, der kun akkurat dækker måsen? De dage er i hvert fald ovre, skal jeg hilse og sige. 

Men det må komme an på en prøve! Jeg har bestilt alle tre farver, fordi jeg ikke kunne beslutte mig, og så ryger en eller to nok retur, når jeg ser dem IRL. I kan finde lyserøde HER, den koksgrå HER og den cremefarvede HER.

11 kommentarer
 1. Ej, jeg havde ikke hørt det med Philip Seymour Hoffman før nu, hvor er det dog tragisk! Han var virkelig en dygtig skuespiller

 2. Hold op hvor er den fin! Den ville gøre sig SÅ godt i Sydamerika og roadtrip i USA til sommer og efterår 😀 Jeg tror jeg vil hoppe ned i H&M i morgen og se om jeg kan finde den! Specielt det med længden er ret væsentlig, som du siger 🙂

 3. Ja det er så afsindig tragisk.. Han var en af de bedste. Han var en skuespiller helt til det inderste, en kunstner, en håndværker. Det er så tragisk… KH

 4. Hæhæ, jeg har allerede købt dem Laura 😀 Jeg er tosset! Og jeg er vild med, at du er tosset med mig 😀 God tur i morgen, jeg tror den vil være så vidunderlig på ferie! KH

 5. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den. Jeg er nemlig selv ret vild med kjolen – den er jo virkelig yndig og funktionel på samme tid! 🙂

 6. Lige præcis, OG BILLIG! Det kan jeg også godt lide 🙂 Tror den bliver god med de rigtige sandaler, en lille jakke men også ligeså fin på stranden 🙂 KH

 7. Den lyserøde er ret så fin – men de er de to andre nu også….så kan godt forstå at du ikke kunne bestemme dig og klikkede alle tre hjem 🙂

 8. Den er så fin den kjole! Husk nu på, at viskose godt kan finde på at krympe ret meget. Jeg har nogle erfaringer med h&ms viskose skjorter som er gået fra at være ekstra lange til faktisk at være en næsten for kort skjorte. Så hvis den kun akkurat passer i længden inden vask, så er den nok for kort efter vask 🙁

 9. Ih, de er fine! Jeg ville gerne have den cremehvide på, evt. tilsat en lædersnor. Håber længden er god, for så skal jeg da også have mig en! 🙂

  /scentoffashion.dk

Læg en kommentar