Vind: Balenciaga

 photo laelig_col2_zps1a4f6eae.jpg

Indlægget er lavet i samarbejde med Holly Golightly og Läkerol (sponsoreret indlæg)

På min MyTheresa-whislist er der en lille lyserød Balenciaga – en mindre model end den der på billedet men ligeså yndig. Og når man så alligevel er igang, hvorfor så ikke opgradere til en større model, haha! I går aftes ganske sent lancerede Läkerol i samarbejde med Holly Golightly en konkurrence på deres FB, og præmien er en lyserød skat af en taske fyldt med de små lyserøde pastiller. Så om du går efter tasken eller slikket – så er det win-win! 

I kan deltage lige HER

PS: Det er en riiiimelig nem konkurrence, så deltag!

Indlægget er lavet i samarbejde med Holly Golightly og Läkerol (sponsoreret indlæg)

8 kommentarer
 1. Tak for tippet! Jeg deltager i hvert fald nu, og krydser fingre! Jeg har endda også fødselsdag lige omkring udtrækningsdatoen, så måske det er et tegn om at jeg er heldig at få en lækker bonusgave! 🙂

 2. Åh hvor ville man gerne vinde den og så må det være et plus, at den er fyldt med slik 🙂 Må hellere ind og deltage!

 3. Jeg var lige ved at få min grønne the galt i halsen da jeg læste overskriften. Kan man krydse sine fingre for meget??? 😀

  – Lise Emilia

 4. Ej, det giver ingen mening, hvor meget jeg håber, og krydser alt jeg har, for at vinde denne taske efter en uge med break up og en kommende én med operation på mandag! Please, please, please!
  Forresten så jeg dig på Strøget forleden og blev helt star struck, haha! Turde simpelthen ikke sige hej, så fjollet – næste gang gør jeg det!

 5. Hej Cathrine 🙂
  Er det mig der ikke kan finde det eller kan man ikke søge på din blog efter gamle indlæg?
  Jeg har et par spørgsmål til dine Louboutin heels, hvilken model er det du har? Og hvordan er de at have på, kan du have dem på en hel aften eller?
  Jeg står og skal til New York til påske og overvejer om jeg skal have et par Louboutin med hjem og om det skal være disse eller Pigale? 😀
  Hav en skøn fredag

 6. Jeg tror, de hedder Neo Flo, og jeg elsker dem! De er ikke til at have på en hel aften, men jeg kan gå rundt i dem 3-4 timer. Jeg husker også at ekspedient i Louboutin-butikken sagde, at det altså ikke var en sko, man skulle traske rundt i 🙂 Hav en fantastisk ferie, NYD byen!
  KH

 7. åh jeg er desværre blevet for bange for at like sådan noget. mine facebook venner må ikke tro, at jeg er interesseret i en taske til så mange penge. fml.

Læg en kommentar