44 fine galla- og bryllupskjoler

Lige som jeg tænkte, at jeg ville få et helt enormt ufestligt 2014, så er det gået op for mig, at det bliver et MEGA festligt 2014. To konfirmationer, en barnedåb, et bryllup, en masse 30-års-fødselsdage, en masse 25-års-fødselsdage. Inklusiv min egen! Jeg kommer absolut ikke til at kede mig eller være ædru hele året, og gud ske lov for det, haha! Fest og dans skal der til, bare i ny og næ.

Så jeg kigger! Jeg kigger og kigger efter kjoler, for det skal gøres i god tid. Der er ikke noget værre end at panik-købe en kjole, der ikke passer, ikke er den rigtige, og som får dig til at føle dig ved siden af dig selv. Så hvad end du skal til gallafest eller bryllupsfest, så har jeg fundet 44 fine kjoler, der vil gøre sig fint til reception såvel som abefest på dansegulvet. Jeg har startet med Asos, fordi de både har de dyre og de billige, og så kan jeg egentlig godt lide at de har samlet så mange på ét sted. Det var også her jeg i tidernes morgen søgte gallakjole-inspiration. Men dengang var Asos noget mindre – vi taler 8-10 år siden, haha! “Desværre” er det, hvis man ikke får købt den rigtige størrelse – retur til England er lidt bekosteligt… Men det er det jo også retur til Topshop i UK… Briterne er bare gode til det med festtøj! Coast, Frock and Frill, Forever Unique – såvidt jeg ved allesammen britiske!

Anyhoodles! Mine favoritter er alle markerede. Og hvis du er usikker på de dersens regler for påklædning til bryllup, så kan jeg anbefale dig at kigge lidt på mit indlæg med mine erfaringer fra sidste år.

Indeholder affiliatelinks

 photo kjole_col1_zpsb70e987d.jpg

1. Asos (favorit) 2. Sessún 3. Finders Keepers 4. Orla Kiely 5. Sessún 6. Asos (favorit) 7. Forever Unique (favorit) 8. BCBGMAXAZRIA

 photo kjole_col2_zps0ccece79.jpg

1. Sonia By Sonia Rykiel 2. Mademoiselle Tara 3. BCBGMAXAZRIA 4. Frock and Frill 5. Asos 6. Asos (favorit) 7. Asos 8. Asos

 photo asos_col3_zps1dc9d4fd.jpg

1. Forever Unique 2. Asos 3. Asos 4. Asos 5. Asos (favorit) 6. Closet 7. Asos 8. Asos

 photo kjole_col4_zps3e1e3b4e.jpg

1. Frock and Frill 2. Asos 3. Asos 4. BCBGMAXAZRIA 5. Asos (favorit) 6. Asos (ups, igen, men tjek i stedet denne her, som er åndssvagt fin) 7. River Island 8. Elise Ryan

 photo asos_col6_zpsb3c5903e.jpg

1. Needle & Thread 2. Mango 3. Mango 4. Coast (favorit)

 photo asos_col5_zps2e79cb35.jpg

1. Secret Garden 2. Mango (Også i fin i lyserød) 3. Forever Unique 4. BCBGMAXAZRIA (favorit)

 photo asos_col7_zps88dc51a9.jpg

1. Virgos 2. Coast 3. Frock and Frill 4. Whistles

4 kommentarer
  1. Årh, hvor er der bare mange smukke. Jeg ville sådan ønske, at jeg skulle til nogle festlige arrangementer i år! Til gengæld skal jeg på road trip til USA, så måske du kunne lokkes til at lave sådan et overbliksindlæg om jeres tur derovre for nogle år siden? Har kigget lidt på dine gamle indlæg, men det er lidt svært at finde rundt i, når man aldrig har været det 🙂 Kh http://ohmygown.dk

  2. Åh, hvor er der mange fine fine kjoler! Glæder mig til, at det bliver min tur til at skulle til bryllup efter bryllup, så jeg har en virkelig god grund til, at købe mig den ene fine kjole efter den anden 😉

Læg en kommentar