Dagens: Fjerskørt

 photo dagens280314_5_zps54a4f7d9.jpg photo dagens280314_1_zps81b65333.jpg photo dagens280314_3_zpsd63747a3.jpg photo dagens280314_2_zps6fae2520.jpg photo dagens280314_4_zps0d8260bb.jpg

Contains adlinks: Sneakers – Adidas // photo dagens280314_6_zps8e55744c.jpg” target=”_blank”>Skirt  – River Island // Sweatshirt – Weekday // Coat – COS // Scarf – Aiayu // Bag – 3.1 Philip Lim 

Jeg har i hundrede år ledt efter et fjerskørt. De få af jer, der har læst med siden den allerspædeste begyndelse i november 2011, husker måske et outfit – all black, gisp – hvor jeg havde lavet mit eget fjerskørt. Det havde været umuligt at fremskaffe det rigtige, så i stedet havde jeg købt en tubenederdel, syet to-og-en-halv fjerboa på. Og så havde jeg en fjer på måsen, som jeg hoppede ind i et nyt år, 2012. Men de der fjerboaen farvede lårene sorte og fældede som ind i helvede. Det var ikke helt dét, der var drømmen. Så jeg ledte videre, og wupti var den der! Endda til en rimelig pris fjerene taget i betragtning. Den er fra photo dagens280314_6_zps8e55744c.jpg” target=”_blank”>River Island, den er slet ikke stylet pænt nok her. MEN til sommer! Med bare ben, Louboutiner, læderjakke – det bliver aldeles fremragende! Så nu må sommeren gerne komme. Evt. foråret først men jeg kan godt leve med et sommerspring.

I dag byder på seminar på radioen, hvor vi alle mødes og skal braine og have nye informationer, og så er der middag i aften. Og den slags plejer at føre til fest. Hvis der er nogen, der kan feste, så er det mine søde kolleger. Weekenden byder på hovedrengøringaf den gamle lejlighed. Den skal overdrages tirsdag. Jeg troede, at det ville være mærkeligt, sørgmodigt, vi har trods alt boet vores første fem år sammen der. Men næ… Jeg vil egentlig bare gerne videre og ikke have den i baggagen. Så skal jeg male videre og gøre rent i det lille lykkehus. Det er virkelig et lykkehus. Jeg er glad, når jeg slår øjnene op, når jeg går ud af døren, når jeg kommer hjem igen. Til trods for tarvelige nullermænd og murerstøv. Lige nu, i kærlighedshytten, er der plads til det hele. Jeg vil glæde mig afsindigt til at vise mere frem til jer, men det bliver masser af små glimt til at starte med, da det store billede ikke er i nærheden af “på plads”. Og de små glimt fylder en del på min insta i øjeblikket…

… Og nårh ja! Så skal jeg købe ny computer! Hurraaaa! Det bliver en herlig weekend. Og på tirsdag, der har min kæreste og jeg været sammen i SYV ÅR! Det skal fejres på en eller anden måde (andet end ved at købe et hus sammen, ahem). Det må jeg i tænkeboks over…

God weekend

 photo dagens280314_6_zps8e55744c.jpg

… Mens Tine tog billederne af mig forleden, gik en af mine kærestes og mine gode venner forbi, og jeg blev temmelig glad og overrasket. Det er mit standard “hej-med-dig”-look (crazy woman). Så I kan bare lige komme over og hilse næste, I ser mig, haha!

6 kommentarer
 1. Helt ærligt, du kan da ikke bare tease om hjemmelavet fjerboa-nederdel på den måde, uden fotodokumentation! Kæmpe overtrædelse af bloggerlovgivningen :b

  Mmmh, kærlighedshytte. Det lyder rart. Og syv år?! Hvor er det vildt! Stort tillykke (selvom det ikke helt er endnu) (:

 2. Hvor er du bare sød at se på!!! Er ny læser, og vi har SLET ikke samme stil, men elsker den måde du skriver om dit liv på, og så synes jeg du har sådan en fin legesyg/nede-på-jorden/sprælsk ting over dig, som inspirerer mig helt vildt.

 3. Hahaha, jeg elsker hvordan det her indlæg lige slutter af med en ordentlige bombe Cathrine-humør! Tak for det 😀 Og så kan jeg i øvrigt godt huske kampen om at lave et strutskørt med fjer. Haha. Kan faktisk ret godt li’ hvordan du har parret den sarte lyserøde med leomønster i det her outfit! God weekend 🙂

 4. Hvor er du skøn med fjer! Okay, det er måske lidt underligt, men forleden nat drømte jeg, at jeg var blevet inviteret hjem i dit nye hus (som var KÆMPE stort i drømmen), jeg tror nok, jeg skulle til en form for audition til at blive din veninde! HAHA! Jeg var så nervøs og klodset, men du var bare mega sød og hyggelig. Jeg vågnede desværre inden jeg fik at vide, om jeg havde fået et callback eller ej. Måske skal jeg stoppe med at læse din blog lige inden jeg går i seng 😉

 5. Simpelthen så pænt!! (Og skønt sidste billede ;)) Nød din dejlige radiostemme i går på vej til Flensburg – det gør selv den ondeste motervejskø til ren hygge 🙂 // Kathrine – http://minmode.dk

Læg en kommentar