Dagens: Mand

 photo a_dagens260414_1_zps8cc007f6.jpg photo a_dagens260414_col1_zps9ca58162.jpg photo a_dagens260414_2_zps2c143496.jpg photo a_dagens260414_3_zps38189392.jpg

Shoes – Bertie // Jeans – WonHundred // Shirt – H&M // Tie+Trench coat – Tiger of Sweden // Watch – vintage

God-mega-god-søndag-morgen 🙂

TAK for aller jeres vidunderlige tips til Barcelona. Resultatet af dem er lidt, at jeg nu ærgrer mig over, at vi kun har tre dage. Mere vil have mere, haha! Jeg er i hvert fald ret overbevist om allerede nu, at vi må tilbage. Men for nu, der er jeg taknemmelig for, at vi har et par dage, bare et par stykker, sammen. Til kys og kærlighed og til oplevelser. Tænk – Cuba er kun fire måneder siden, men det føles som en evighed!

Og hallo, mand! Jeg har også mandelæsere! Eller i hvert fald to, hah! Mathias, der gav sig til kende i kommentarfeltet forleden, og min far. Såeh, jeg har fundet på at tage nogle billeder af min kærestes konfirmationsoutfit. Eller. Nu er manden jo 30. Så det var ikke hans konfirmation, men en sød navnesøsters, en fra familien. Og-sådan-kan-jeg-lige-køre-af-sporet.og-snakke-uden-om. Nårh! Men jeg ville gerne give lidt ekstra til mænd’erne herinde også. Og så spurgte jeg min, i dette tilfælde, hovedløse kæreste, om han da ikke lige kunne posere lidt. Det kunne han rimelig nemt – han har trods alt også taget billeder af mig i to-og-et-halvt-år, he knows how to work it like a model. Og selv om modet ikke lige var der til at være hoved-fuld (modsat af hovedløs? Hovedfast?), så dutter tøjet jo stadig. 

Min kæreste går ret meget op i tøj og stil. Dengang vi mødtes, brugte han ofte sin storebrors aflagte klæder. I ved, os tøser, vi har som oftest en lille ting eller to, som vi gerne lige vil finjustere i starten af forholdet; vaner hos vores nye kærester, vi gerne vil fralægge dem. Min kærestes tøjvaner var nok min kæphest. Forestil jer Trinny&Susanna i én beholder – så har I mig, dengang, haha! Så jeg fik ham skubbet i H&M. Han fik sig en pæn skjorte! Og som årene er gået kan jeg slet ikke købe tøj til ham længere. Han er SÅ specifik omkring, hvad han kan lide. Fx ejer han ikke en hvid skjorte, selv om han virkelig ønsker sig nogen, af den simple grund at han ikke har fundet nogen ordentlige endnu. De er for gennemsigte, for grove, uden cut-away på kraven, for loose. Jagten på den hvide skjorte er uendelig. Til gengæld ejer manden 28 blå skjorter i forskellige varianter. Bum! Jeg synes, det er så fedt, at han går så meget op i det. Der skal være stil over drengen. Lige i går var han derfor også lidt klemt – renseriet havde lukket, så alle suits og blazere var uden for rækkevidde – konfirmationen kunne ikke udskydes, ligesom. Så han måtte ty til andre muligheder. Og ærligt talt? Jeg synes stadig, han var skidelækker.

Hvis ellers d’herrer, mine mandelæsere (eller jer søde piger for den sags skyld), gider se billeder af hans tøj, sådan bare i ny og næ, så kan det godt tænkes jeg kan lokke ham igen? Det må være op til jer at afgøre.

Hav en dejlig dag til vi ses senere!

18 kommentarer
 1. Kære Cathrine,
  Jeg vil meget gerne se flere mandrelaterede indlæg, for at få inspiration til at købe gaver (og style) min mand.
  Tak for endnu et fint indlæg.

  Hilsen
  Saba

 2. Jeg siger go for flere “se min lækre mand” billeder – min kæreste trænger selv til en opdatering (og det kommer ikke fra Trinny&Susanna vol. 2 😉 )

 3. Min kæreste (som også går ret meget op i tøj og stil) er meget begejstret for H&M’s basis slimfit skjorter til 129.-, måske var det noget?

 4. Tak fordi du hørte min bøn 🙂
  Det er sgu fedt at få lidt billeder af din kærestes outfit og ja, han klæder sig sgu godt. Er ret vild med slipset med paisley mønster. Desværre kunne jeg ikke gennemskue hvilket ur, han har om håndledet, men det må blive en anden god gang. Hvis han altså vil ud med det 😉

  – billedstroem.blogspot.com

 5. Ekstremt lækre billeder! Især det første. Jeg er helt vild med herremode, og når jeg nu ikke selv har en mand at bestemme over, så er det fedt at blive inspireret af en herre med god stil. Jeg stemmer helt sikkert for flere af den slags 🙂

  happyjulesblog.wordpress.com

 6. Gerne mere af den slags 🙂
  Siger ud til, hvis han finder den perfekte hvide skjorte? Min kæreste leder nemlig også 😉
  Og god tur!

 7. Gerne flere mande-billeder! Jeg gætter på, at mange af os også deler din interesse for lækre mænd? 😉

 8. Nu skal det ikke lyde som om jeg forelsker mig i din kæreste, men hvis han er med på den, så ville det da kun være fedt med et par af hans outfit i ny og næ! Men lad ikke indlæggene om mandens outfits kommer i stedet for dine, dem kan vi jo ikke få nok af! 😉
  Dejligt med lidt afveksling på denne facon.

 9. Hugo Boss laver en super slim fit model, som min kæreste er tosset med. Den koster self mere end H&M’s, men hvis den nu viste sig at være lige i skabet (pun intended) 🙂

 10. Tænk sig, at en tur i H&M kunne blive vendepunktet. Min kæreste har en meget specifik stil. Jeg kan ikke helt lure den, han er meget kræsen. Og han NÆGTER at bevæge sig i H&M. Åbenbart ikke fin nok kvali til herren..

  Men fedt med billeder af din kæreste. Flotter fyr. Selv uden hoved! :b

 11. Tak Lisbeth 😛 det siger jeg til ham!
  Min kæreste er også fin til H&M efterhånden – vor herre på lokum, haha! Dog duer to ting; deres skjorter til 249 (når de ellers gider lade være med at putte mærkeligt farvede knapper og stikninger på dem) og deres cashmerestrikke 🙂 jeg kan heller ikke helt lure hans stil!
  Kh

 12. :p Mega godt tip! Han har faktisk en Hugo boss – men han kan ikke lide at flippen er så bred, som den er på den. Måske de har lavet nye modeller? Ellers var den nemlig super lækker! Vi må kigge på dem igen 🙂
  Kh

 13. Haha lidt forelsket må du gerne blive 😀 tænk sig, der var engang en læser, der tilbød sin seng i stedet for min i kommentarfeltet til min kæreste – rimelig mærkeligt 🙂
  Men det er så fedt, at du kan lide afvekslingen, det tænkte jeg nemlig også var lidt fint, bare i ny og næ!
  Kh

 14. Hvor har han fin stil! Den må du endelig vise mere af 🙂

  Tak for en god blog – uden tvivl en af de bedste!

 15. Jeg siger bestemt ikke nej til at kigge på din kærestes fine stil. Har ikke selv at mand med pæn stil at kigge på, så læg endelig nogle flere billeder op af det 🙂

 16. Skønt med en velklædt herre, det er aldrig skidt!
  Mht. jagten på den hvide skjorte. Dette er klart i den dyre ende af skalaen, men måske det hele værd?
  Hvidberg Skrædderi laver “made to measure” dvs. din kæreste får taget mål, vælger stof, knapper osv. alle informationer bliver sendt til England, hvor kjorten bliver syntes. Det er bestemt ikke skrædderi, men en god løsning til mænd som sætter pris på det.

Læg en kommentar