Dagens: Bondekjole - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Bondekjole

 photo dagens220514_2_zps1cdfb19b.jpg photo dagense220514_4_zpsf9e31426.jpg photo dagens220514_4_zps2f26b353.jpg photo dagens220514_8_zpse9ffca01.jpg photo dagens220514_5_zpsb222f075.jpg   photo dagens220514_6_zps0272a90a.jpg photo dagens220514_1_zpsfeb520f3.jpg photo dagens220514_3_zps5dcf52cc.jpg photo dGENS220514_7_zps9f10b631.jpg

Dress – & Other Stories // Jacket – H&M Trend // Clutch – YSL // Heels – Jimmy Choo // Necklace – Vibe Harsløf

Godmorgen ūüôā

Jeg har en mega produktiv weekend, ikke på opgavefronten, den har jeg næsten ikke rørt siden i fredags, men på husfronten! Vi havde gårddag i går, og selv om 3 ud af 5 havde meldt fra, så var vi to hold mega seje. Ukrudt blev fjernet, efeu klippet, potter plantet. Vores gård er blevet så fin! Drømmen er sådan en lille grøn oase, helt huleagtig. Men der er 150 m2 flisebelagt gård, så at få den intim og huleagtig er sgu lidt svær. Men jeg har plantet godt til, og så har jeg købt fakler og små lanterner. Det er 100 % helle!

Og så var vores nabo så sød at låne sin bil til os i går, så vi kunne komme i IKEA og købe et ekstra klædeskab, skabe til stuen, parasol og hvad vi ellers manglede. Vi tog derud med bussen i fredags, midt i regnstormen, var der 19.59 og opdagede, at de havde ændret lukketid fra 21.00 til 20.00. Rimelig bittert. Især når jeg havde takket nej til hyggelige kommen-sammen for at være praktisk i IKEA. Generelt er jeg sgu lidt træt af alle de gøremål; eksamensopgave, hushalløj. Jeg siger nej til så mange ting, og jeg kan efterhånden mærke, at jeg ikke får invitationerne længere. Æv. Jeg føler mig ellers sjældent sådan, ked af at være uden for. Da jeg var yngre, følte jeg mig tit udenfor eller bange for at gå glip af noget. Det er kommet lidt tilbage. Men man kan  jo ikke det hele på én gang! Og snart er det min tur til at invitere og holde selskaber med fødselsdagsfester i sigte, og til den tid er her så fint. Det skal nok gå, men lige i øjeblikket er Instagram en kælling, når jeg kan se alle andre hygger og drikker drinks. Jeg må lave mig et insta-forbud indtil opgaven er afleveret den 2. juni! Er I også totalt hængt op og trætte af at glo på gulnede sider i faglitteraturen?

Min kæreste kommer hele tiden og prikker til mig – vi skal til dåb om 45 minutter, og jeg har ikke været i bad endnu. Så jeg må slippe jer og tasterne og blot efterlade mit fødselsdagsoutfit hos jer. Mange har spurgt til kjolen, og den er såmænd bare fra & Other Stories – den perfekte spis-meget-kage/eventually preggo-kjole!

Hav en dejlig søndag, og husk at gøre lidt rart for jer selv midt i eksamensræset.

8 kommentarer
 1. TILLYKKE med f√łdselsdagen den anden dag!

  Den 2. juni bliver ogs√• en gl√¶dens dag her hjemme, da min k√¶reste skal til eksamen og s√• kan l√¶gge b√łgerne p√• hylden for en stund. Vi bliver for√¶ldre om to uger ved planlagt kejsersnit, s√• gl√¶der mig til, at han ikke er fuldst√¶ndig hooket op p√• arbejde og studie! ūüôā

 2. S√• s√łd du ser ud – jeg er vild med kjolen! ūüôā ja, at l√¶se til eksamen er sgu som at tr√¶ne op til et marathon, man har ikke tid til noget andet, og n√•r man er f√¶rdig, s√• er man smadret. Til geng√¶ld g√łr det have flotte kjoler p√• det bare lidt sjovere. Hav en dejlig d√•bsdag! Kh http://ohmygown.dk

 3. Den kjole er s√• mega fin til dig! H√•ber du fik udnyttet dens kage-potentiale p√• f√łdselsdagen, h√¶h√¶.

  – og god barned√•b ūüėÄ

 4. Sikke nogle smukke billeder, og kjolen kl√¶der dig virkelig godt. Smart med dit valg af jakke, det er lige prikken over i’et ūüôā
  Jeg st√•r i samme “problem” med en stor, flisebelagt g√•rd, der skal g√łres hyggelig og huleagtig. Pt. har jeg nogle krukker med blomster st√•ende, meeeeen det er jo langt fra nok. Det kunne v√¶re S√Ö fedt hvis du vil vise lidt billeder og ideer til hvad I har valgt i jeres g√•rd/have.
  Tak for en sk√łn og personlig blog.
  Kh Katrine

 5. Tror m√•ske ogs√• jeg spottede dig p√• V√¶rnedamsvej, helt glad og med h√¶nderne fulde af planter ūüôā

 6. Den kjole er s√• FLOT! Og det var dit barned√•bs-outfit (p√• insta) i √łvrigt ogs√•. Hvor lyder det sk√łnt med g√•rden, jeg er sikker p√• at den bliver en fin oase! Det m√• v√¶re fantastisk s√•dan at kunne tr√¶de lige ud i sit eget ekstra udend√łrs rum.

  Jeg afleverer ogs√• eksamensopgave den 2. juni, og tro mig, instagram er en bitch! M√•ske vi midlertidigt skal boykotte det, som du skriver? ūüėČ

  Rigtig god skrivelyst, jeg er sikker på at du kommer flot i mål! Vi giver den lige en skalle her den sidste uge.

 7. P√• billede 4 og 5 g√•r det lige op for mig hvor s√łde babyer du f√•r!!! √Örh! Du smuk og sk√łn at se p√•!

Læg en kommentar