Dagens: Bondekjole

 photo dagens220514_2_zps1cdfb19b.jpg photo dagense220514_4_zpsf9e31426.jpg photo dagens220514_4_zps2f26b353.jpg photo dagens220514_8_zpse9ffca01.jpg photo dagens220514_5_zpsb222f075.jpg   photo dagens220514_6_zps0272a90a.jpg photo dagens220514_1_zpsfeb520f3.jpg photo dagens220514_3_zps5dcf52cc.jpg photo dGENS220514_7_zps9f10b631.jpg

Dress – & Other Stories // Jacket – H&M Trend // Clutch – YSL // Heels – Jimmy Choo // Necklace – Vibe Harsløf

Godmorgen 🙂

Jeg har en mega produktiv weekend, ikke på opgavefronten, den har jeg næsten ikke rørt siden i fredags, men på husfronten! Vi havde gårddag i går, og selv om 3 ud af 5 havde meldt fra, så var vi to hold mega seje. Ukrudt blev fjernet, efeu klippet, potter plantet. Vores gård er blevet så fin! Drømmen er sådan en lille grøn oase, helt huleagtig. Men der er 150 m2 flisebelagt gård, så at få den intim og huleagtig er sgu lidt svær. Men jeg har plantet godt til, og så har jeg købt fakler og små lanterner. Det er 100 % helle!

Og så var vores nabo så sød at låne sin bil til os i går, så vi kunne komme i IKEA og købe et ekstra klædeskab, skabe til stuen, parasol og hvad vi ellers manglede. Vi tog derud med bussen i fredags, midt i regnstormen, var der 19.59 og opdagede, at de havde ændret lukketid fra 21.00 til 20.00. Rimelig bittert. Især når jeg havde takket nej til hyggelige kommen-sammen for at være praktisk i IKEA. Generelt er jeg sgu lidt træt af alle de gøremål; eksamensopgave, hushalløj. Jeg siger nej til så mange ting, og jeg kan efterhånden mærke, at jeg ikke får invitationerne længere. Æv. Jeg føler mig ellers sjældent sådan, ked af at være uden for. Da jeg var yngre, følte jeg mig tit udenfor eller bange for at gå glip af noget. Det er kommet lidt tilbage. Men man kan  jo ikke det hele på én gang! Og snart er det min tur til at invitere og holde selskaber med fødselsdagsfester i sigte, og til den tid er her så fint. Det skal nok gå, men lige i øjeblikket er Instagram en kælling, når jeg kan se alle andre hygger og drikker drinks. Jeg må lave mig et insta-forbud indtil opgaven er afleveret den 2. juni! Er I også totalt hængt op og trætte af at glo på gulnede sider i faglitteraturen?

Min kæreste kommer hele tiden og prikker til mig – vi skal til dåb om 45 minutter, og jeg har ikke været i bad endnu. Så jeg må slippe jer og tasterne og blot efterlade mit fødselsdagsoutfit hos jer. Mange har spurgt til kjolen, og den er såmænd bare fra & Other Stories – den perfekte spis-meget-kage/eventually preggo-kjole!

Hav en dejlig søndag, og husk at gøre lidt rart for jer selv midt i eksamensræset.

8 kommentarer
 1. TILLYKKE med fĂždselsdagen den anden dag!

  Den 2. juni bliver ogsĂ„ en glĂŠdens dag her hjemme, da min kĂŠreste skal til eksamen og sĂ„ kan lĂŠgge bĂžgerne pĂ„ hylden for en stund. Vi bliver forĂŠldre om to uger ved planlagt kejsersnit, sĂ„ glĂŠder mig til, at han ikke er fuldstĂŠndig hooket op pĂ„ arbejde og studie! 🙂

 2. SĂ„ sĂžd du ser ud – jeg er vild med kjolen! 🙂 ja, at lĂŠse til eksamen er sgu som at trĂŠne op til et marathon, man har ikke tid til noget andet, og nĂ„r man er fĂŠrdig, sĂ„ er man smadret. Til gengĂŠld gĂžr det have flotte kjoler pĂ„ det bare lidt sjovere. Hav en dejlig dĂ„bsdag! Kh http://ohmygown.dk

 3. Den kjole er sÄ mega fin til dig! HÄber du fik udnyttet dens kage-potentiale pÄ fÞdselsdagen, hÊhÊ.

  – og god barnedĂ„b 😀

 4. Sikke nogle smukke billeder, og kjolen klĂŠder dig virkelig godt. Smart med dit valg af jakke, det er lige prikken over i’et 🙂
  Jeg stĂ„r i samme “problem” med en stor, flisebelagt gĂ„rd, der skal gĂžres hyggelig og huleagtig. Pt. har jeg nogle krukker med blomster stĂ„ende, meeeeen det er jo langt fra nok. Det kunne vĂŠre SÅ fedt hvis du vil vise lidt billeder og ideer til hvad I har valgt i jeres gĂ„rd/have.
  Tak for en skĂžn og personlig blog.
  Kh Katrine

 5. Tror mĂ„ske ogsĂ„ jeg spottede dig pĂ„ VĂŠrnedamsvej, helt glad og med hĂŠnderne fulde af planter 🙂

 6. Den kjole er sÄ FLOT! Og det var dit barnedÄbs-outfit (pÄ insta) i Þvrigt ogsÄ. Hvor lyder det skÞnt med gÄrden, jeg er sikker pÄ at den bliver en fin oase! Det mÄ vÊre fantastisk sÄdan at kunne trÊde lige ud i sit eget ekstra udendÞrs rum.

  Jeg afleverer ogsĂ„ eksamensopgave den 2. juni, og tro mig, instagram er en bitch! MĂ„ske vi midlertidigt skal boykotte det, som du skriver? 😉

  Rigtig god skrivelyst, jeg er sikker pÄ at du kommer flot i mÄl! Vi giver den lige en skalle her den sidste uge.

 7. PĂ„ billede 4 og 5 gĂ„r det lige op for mig hvor sĂžde babyer du fĂ„r!!! Årh! Du smuk og skĂžn at se pĂ„!

LĂŠg en kommentar