Dagens: Grace Kelly-ish

 photo dagens300514_10_zps43386030.jpg  photo dagens300514_6_zps00f2562e.jpg  photo dagens300514_2_zpsd09464ef.jpg  photo dagens300514_9_zps721d4f4b.jpg  photo dagens300514_5_zps07e33676.jpg

Shoes – Swedish Hasbeens (adlink) // Skirt – H&M (similar HERE and HERE, adlinks) // Shirt (similar) + sunglasses – & Other Stories // Bag – Ecco // Watch – Triwa (similar) // Lip – my signature “Girl about town” from MAC

Sjældent har jeg været så edderhurtig med at få lagt billeder op! Det er ikke engang en time siden Lily var forbi mig, for at vi kunne skyde billeder af hinanden, og nu er de på bloggen! Samme effektivitet gad jeg godt anspore i min opgave. Men det går da fremad, og den bliver afleveret! Sikkert 23.58 på mandag, et minut før deadline. Ja, ja! Så kender man mig.

Lily er min nye fotoven, for hun bor næsten lige om hjørnet fra mig. Og så er det jo nærliggende at mødes, når mændene er sure og ikke gider tage billeder af tøj. Hvilket tit sker. Hun arbejder på Benjamin og arrangerer tit fotoshoots på magasinet M!, så det var en rimelig prof omgang; “Saml lige benene, løft hånden lidt, bliv lige dér!”. Mega sejt at få taget billeder af folk der faktisk gider, også tage ommere når lyset fejler. Og nu hvor vi havde en fotodate, havde jeg lyst til at gøre lidt ekstra ud af det. Jeg har ellers syppet rundt i joggingbukser og hullet t-shirt i et par dage med accesorien “sorte negle”, på den ikke-vernis-lak-hølløj-agtige måde, efter mit havestunt i går. Bare sorte af møg.

Jeg savler tit over Blairs billeder, hun gør det så eddergodt. Og selv om det er træls, at hun aldrig rigtig smiler og i hvert fald aldrig tager solbrillerne af, så elsker jeg den måde hun fortæller en lille historie i hver billedserie. Jeg får lyst til at tage til New York (okay, jeg har hele tiden lyst til at tage til New York), og rende i Hunter-gummistøvler i regnvejr og tyl og stiletter i solskinnet. Nårh, men jeg befinder mig i stiv kuling på Frederiksberg. Og det er heller ikke så ringe endda. Og med et smut forbi blomsterhandleren for at købe blomster til familiefødselsdag i morgen, så blev det da en lille grad iscenesat som Blair. Ellers er det jo ikke raketvidenskab; blå skjorte, hvid nederdel. Jeg følte mig sgu da lidt som Grace Kelly, I ved, som en ægte dame. På nær det øjeblik hvor vinden tog i skørtet, og jeg blottede understel for naboen. 

I morgen holder jeg nok fødselsdagsfri på bloggen, og søndag er der billeder af vores lille gård

Kram til jer

 photo dagens300514_4_zpse397e5d3.jpg  photo dagens300514_col1_zps9ef50e6e.jpg  photo dagens300514_3_zps9cb4f1b7.jpg  photo dagens300514_1_zps1dc062ef.jpg

7 kommentarer
  1. Så fint et look og lækkert med sådan en foto-ven, det er altså lidt nemmere end når der står en “lettere ligeglad” kæreste bag kameraet som bare står og tæller ned fra 20 (hvilket var det antal man lovede ham, at han bare lige skulle tage af en) 🙂

  2. Ej!!! Jeg er tosse vild med dine swedish hasbens, nu må jeg altså eje et par. Har du taget din normale størrelse i dem? Du rocker dem 🙂

Læg en kommentar